Deepcool RGB Controller LED Controller
Case Accessories

Deepcool RGB Controller LED ControllerΚωδικός: 26224482

Το Deepcool RGB Controller έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει εξ αποστάσεως τα εφέ φωτισμού RGB χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε λογισμικό!

Δες όλη την περιγραφή

Το Deepcool RGB Controller έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει εξ αποστάσεως τα εφέ φωτισμού RGB χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε λογισμικό!

Δες όλη την περιγραφή
9,79
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 9,79 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 9,79 €

  2. 12,25 €

  3. 9,80 €

Περιγραφή

Το Deepcool RGB Controller έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει εξ αποστάσεως τα εφέ φωτισμού RGB χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε λογισμικό! Το σύστημα του RGB controller περιλαμβάνει μια μονάδα δέκτη και ένα μαγνητικό τηλεχειριστήριο για εύκολη σύνδεση σε οποιαδήποτε μεταλλική θήκη. Απλά συνδέστε ένα καλώδιο RGB 4 ακίδων και ένα καλώδιο τροφοδοσίας SATA στο δέκτη και το τηλεχειριστήριο μπορεί να ελέγξει όλα τα εφέ φωτισμού ασύρματα.

Κατασκευαστής

Deepcool

Χαρακτηριστικά

Είδος
LED Controller

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • nikoskokonos13

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ ευκολό και γρήγορο στην εγκατάσταση και με βολεψέ η συμβατότιτα με τους DeepCool ανεμιστίρες που είχα και δεν χρειαστήκε το ανταπτοράκι. Το μόνο θέμα που είχα ήταν το τηλεκοντρόλ. Για να ανοίξεις το καπάκι για της μπαταρίες είναι σχετικά δύσκολο εάν και έχει μέσα. Το δικό μου φαινόταν ελλατοματικο στην αρχή αλλά μετά ξεκίνησε να δουλεβει. και πάλι το range είναι λίγο χαμηλό εφόσον οι κεραίες ειναι ετσι οπως το κρατας στο καρπο του χεριου σου και για να επικοινονισουν πρεπει να ειναι λιγα πραγματα αναμεσα τους. μπορείτε έπισης να συνδέσετε το Reset Button και να αλλάζετε τα modes αλλά όχι το intensity speed ή φωτεινότητα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

14 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη