Umarex Αεροβόλο Πιστόλι CO2 Glock 17 Gen 4 Metal Slide Blowback 4.5mm
Αεροβόλα Πιστόλια

Umarex Αεροβόλο Πιστόλι CO2 Glock 17 Gen 4 Metal Slide Blowback 4.5mm Κωδικός: 26281043

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Διαμέτρημα: 4.5 mm
  • Χωρητικότητα γεμιστήρα: 19 βολών
  • Βάρος: 752 gr
  • Ταχύτητα: 125 m/s
  • Μήκος: 203 mm
Δες όλη την περιγραφή

από 212,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 219,90 €

  2. 212,90 €

  3. 221,00 €

Περιγραφή

Αεροβόλο πιστόλι της εταιρείας Umarex με διαμέτρημα 4.5mm. Λειτουργεί με αμπούλα διοξειδίου ως πηγή ενέργειας για την εκτόξευση του βλήματος, δίνοντας την δυνατότητα επαναληπτικών βολών με αρκετά μεγάλες ταχύτητες. Δέχεται 19 ατσάλινα σφαιρίδια (BBs).
Διαθέτει σκανδάλη μονής ενέργειας, συνεπώς ο χρήστης πρέπει να οπλίσει την σφύρα του πιστολιού για να εκτελέσει κάθε βολή.
Επιπλέον, διαθέτει σύστημα blowback, που επανοπλίζει το κλείστρο αυτόματα σε κάθε βολή, δίνοντάς σας εξαιρετική αίσθηση ρεαλισμού. Κατάλληλο για εξάσκηση στη σκοποβολή.

Λεπτομέρειες

Το θρυλικό GLOCK 17 Gen4 σε αεροβόλο πιστόλι. Η Γερμανική εταιρία UMAREX, πήρε τα δικαιώματα από την GLOCK, για να κατασκευάσει το GLOCK 17 Gen4 σε αεροβόλο πιστόλι σκοποβολής 4,5mm, που φέρει και το αυθεντικό λογότυπο της GLOCK. Διαθέτει μεταλλικό κλείστρο και πολυμερικό κορμό. Στη μεταλλική full size γεμιστήρα τοποθετούμε την αμπούλα CO2 και 19 ατσαλένιες μπίλιες 4,5mm. Διαθέτει την κλασική σκανδάλη του GLOCK, με την ασφάλεια στο κέντρο.

Κατασκευαστής

Umarex

Χαρακτηριστικά

Μηχανισμός
Αμπούλας Διοξειδίου (CO2)
Διαμέτρημα
4.5 mm
Σκανδάλη (Trigger Action)
Μονής Ενέργειας
Βάρος
752 gr
Είδος Σφαίρας
Σφαιρίδια (BBs)
Σκελετός
Πλαστικός
Υλικό Σφαίρας
Ατσάλινα
Blowback
Ναι
Γεμιστήρας
19 βολών

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 4
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Kon_K6014
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στα θετικά η πολύ καλή αίσθηση στο χέρι και το καλό ζύγισμα, επειδή ο γεμιστήρας είναι εξ ολοκλήρου μεταλλικός και εξισορροπεί το βάρος. Το συγκεκριμένο πιστόλι λύνεται όπως το πρωτότυπο και γενικά είναι μια στιβαρή κατασκευή, πολύ ανώτερη ποιοτικά απ' το gen5 επίσης της Umarex.

    Για μένα το μεγάλο αρνητικό είναι η χειροκίνητη ασφάλεια. Πέρα από το ότι δεν είναι εύχρηστη (πρέπει να τραβηχτεί το κλείστρο για να λειτουργήσει), το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η τελείως λάθος τοποθέτηση, ακριβώς κάτω απ' τη ράγα. Αν θέλει κάποιος να προσαρμόσει κάποιο αξεσουάρ, η ασφάλεια αχρηστεύεται αυτόματα! Δε χρειάζεται να 'ναι κάποιος οπλουργός για να καταλάβει ότι εδώ κάτι έχει πάει πολύ λάθος. Καταλαβαίνω ότι η άδεια απ' τη Glock μπορεί να έχει κάποιους περιορισμούς, ας έβαζαν ένα διακοπτάκι στο πλάι ή ας μην έβαζαν τίποτα αφού έχει ήδη ασφάλεια στη σκανδάλη.

    Από άποψη δύναμης βολών και ευθυβολίας είναι σχετικά καλό, ούτε τέλειο ούτε για πέταμα, και το blowback δουλεύει εξαιρετικά. Εξ άλλου το συγκεκριμένο δεν προορίζεται για σκοποβολή, όποιος θέλει αγωνιστικό παίρνει PCP. Οι πρώτες βολές είναι γύρω στα 120μ/ δευτ. μετά η δύναμη πέφτει αρκετά (και λόγω blowback).

    Το συστήνω για κάποιον που είναι συλλέκτης και θέλει να το έχει κι αυτό στη συλλογή του. Για κάποιον που θέλει απλά ένα πιστόλι co2 για διασκέδαση μπορεί να βρει φτηνότερα -κι αν όχι καλύτερα- ισάξια πιστόλια με αυτό (πχ Umarex Heckler-Koch VP9). Αν είχε γύρω στα 150 ευρώ θα έλεγα ότι είναι 5/5, στα 200+ που έχει είναι 4/5.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Μιχαλης_Καναριος
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ξεκινώντας από την εμφάνιση έχω να πω πως είναι πανομοιότυπο με το αληθινό. Οι ήχοι που κάνει το όπλο στην όπλιση είναι πολύ κοντά αν όχι ίδιοι με το κανονικό. Βάρος μέγεθος χρώμα ολόιδια...
    Από δύναμη είναι πολύ καλα. Μπορούσε και καλύτερα... κατά την γνώμη μου αμπουλες umarex μακράν καλύτερες ποιο δυνατές με σχέση της asg... Δεν τρυπαει κονσέρβα ούτε κουτάκι από κοκακολα εκτός και αν πέσει και δεύτερη βολή στο ίδιο σημείο.
    Παρολαυτα πολύ όμορφο και καλό για σκοποβολή. Ένα μεγάλο σιν είναι το Blowback που έχει, το ότι κλειδώνει το κλείστρο και ότι λύνει σαν το κανονικό οπλο... Αξίζουν τα λευτα επενδύστε τα...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • manoliskar
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Όποιος έχει πιάσει στα χέρια του αληθινό Glock θα δυσκολευτεί να καταλάβει τη διαφορά. Το πιστόλι είναι τρομερά πιστό στο αληθινό με κάποιες μικρές εξαιρέσεις. Έρχεται με δύο έξτρα λαβές για όποιον έχει μεγαλύτερο χέρι, το κλασικό κλειδί τύπου alen, και ένα σακουλάκι μπίλιες.
    Όσον αφορά την ακρίβεια, δεν ξέρω γιατί κάποιοι λένε ότι δεν είναι εύστοχο. Στα δέκα μέτρα χτυπούσα ένα cd 7 στις 10 φορές (το οποίο κρεμόταν από ένα δέντρο με κλωστή οπότε δεν έμενε και ακίνητο). Οκ, δεν είναι και το πιο εύστοχο όπλο, αλλά κανένα αεροβόλο co2 δεν είναι. Αν δεν έχεις σκοπό να χτυπήσεις τσιροπούλια στα 20 μέτρα τότε είναι μια χαρά για απλή σκοποβολή .
    Όποιος το θέλει σαν replica για τη συλλογή του το όπλο είναι 10/10. Το γεγονός οτι μπορείς να το λύσεις του δίνει έξτρα πόντους για μένα.
    Κάτι που παρατήρησα στο δικό μου που δεν έχω δει να συμβαίνει σε κάποιον άλλο είναι η ασφάλεια στο κάτω μέρος δεν αλλάζει απο S σε F και αντίστροφα εκτός αν βγάλω εντελώς το κλείστρο, οπότε η ασφάλεια είναι ουσιαστικά άχρηστη στη καθημερινή χρήση. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν, να μην βγάλεις κάνα μάτι.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alexthebeast770
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το πιστόλι είναι replica του αληθινού, δηλαδή με δυσκολία τα ξεχωρίζεις, εκτός από την ασφάλεια στο κάτω μέρος. Τώρα για την ακρίβεια στην βολή έχω να πω ότι προσημειώνει το αληθινό glock 17 το οποίο δεν είναι και πολύ καλό για σκοποβολή. Κατά τα άλλα αν τι θέλεις για σκοποβολή δεν θα το συνιστούσα αλλά είναι ένα πολύ καλό κομμάτι στην συλλογή σου. Μπορεί με κάποιο attachment να σε βοηθήσει λίγο στον στόχο αλλά θα σου πρότεινα το Umarex Αεροβόλο Πιστόλι CO2 Glock 17 Blowback 4.5mm.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giannis_athanasakis1158
    5
    26 στους 29 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    100% πιστό αντίγραφο του αληθινού
    Ευθύβολο δυνατό
    Φοβερή αίσθηση όταν το κρατάς
    Δυνατό blowback
    Βάρος Καλό
    Λύνεται οπος το αληθινό

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Roel_Kajo5400

Όχι μια φορά οπλιζεις και ρίχνει κανονικά όλες τις μπίλιες δεν χρειάζεται να όπλισηςμσυχνα

xrhstos_zervos

Από ότι ξέρω οχι δεν θέλει άδεια,θέλει μόνο ταυτότητα ατόμου το οποίο είναι άνω των 18 ετων

Δες όλες τις ερωτήσεις (23)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες