Amazfit GTS 2 Mini 40mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Ροζ)
Smartwatches

Amazfit GTS 2 Mini 40mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Ροζ) Κωδικός: 26481033

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2020
  • Οθόνη αφής AMOLED
  • Αυτονομία έως 14 μέρες
  • GPS, Bluetooth, Alexa
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή
63,49
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

15 τεμάχια στις Αποθήκες Skroutz

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 63,49 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 63,49 €

  2. 63,49 €

  3. 63,50 €

Περιγραφή

Με μέγεθος αντιστρόφως ανάλογο των δυνατοτήτων του, το Amazfit GTS 2 mini διαθέτει οθόνη AMOLED 1.55” ενώ προσφέρει την δυνατότητα να ελέγξεις την κάμερα του κινητού σου και να τραβήξεις selfies. 

Παρακολουθεί τον καρδιακό σου ρυθμό, τον ύπνο, τα επίπεδα άγχους και τον γυναικείο κύκλο, ενώ μετράει τον κορεσμό αίματος-οξυγόνου. Επιπλέον, διαθέτει πάνω από 70 αθλητικά προφίλ για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει, ενώ η μπαταρία του διαρκεί έως 14 ημέρες με τυπική χρήση.

Το Amazfit GTS 2 Mini απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν ένα μικρό, ελαφρύ και ποιοτικό smartwatch με πολλαπλές λειτουργίες υγείας και ευεξίας. Είναι ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν ένα smartwatch που δεν θα επηρεάζει την καθημερινότητά τους και θα τους παρέχει βασικές πληροφορίες σχετικά με τη φυσική τους κατάσταση.

Διαθέτει πολλαπλές αθλητικές λειτουργίες και δυνατότητες προσαρμογής του καντράν και των ειδοποιήσεων στο στυλ που επιθυμεί ο χρήστης. Λόγω του μικρού μεγέθους του, είναι επίσης κατάλληλο για ανθρώπους με μικρότερους καρπούς.


Το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο

Ελαφρύς και λεπτός σχεδιασμός

Το Amazfit GTS 2 mini υιοθετεί σχεδιασμό χωρίς περίγραμμα, με καμπύλο γυαλί 2.5D. Με μικρό βάρος 19.5 γρ, πάχος 8,95 χιλιοστά και λουράκι σιλικόνης φιλικό προς το δέρμα, είναι ιδανικό για την καθημερινότητα σας και τις αθλητικές σας δραστηριότητες.

Μέτρηση κορεσμού οξυγόνου-αίματος

Ο κορεσμός αίματος-οξυγόνου (SpO2) είναι ένας από τους πιο σημαντικούς δείκτες της υγείας μας. Μετά από συνεχή, έντονη σωματική ή πνευματική δραστηριότητα, κράτησε το χέρι σου ακίνητο και έλεγχε το επίπεδο SpO2 στη στιγμή που αρχίζεις να αισθάνεσαι αδιαθεσία για να κατανοήσεις καλύτερα τη φυσική σου κατάσταση.

24ωρη παρακολούθηση καρδιακού παλμού

Η 24ωρη λειτουργία παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού υψηλής ακρίβειας του GTS 2 mini υποστηρίζει την κορυφαία εις βάθος παρακολούθηση της καρδιακής υγείας. Παρέχονται επίσης προειδοποιήσεις για ασυνήθιστα αυξημένο καρδιακό ρυθμό, μειώνοντας την πιθανότητα ατυχημάτων.

Σύστημα αξιολόγησης υγείας PAI

Η βαθμολογία PAI υπολογίζεται με επεξεργασία δεδομένων σχετικά με τον καρδιακό σου ρυθμό και άλλες σύνθετες πληροφορίες για την υγεία μέσω ενός αλγόριθμου. Το σύστημα αξιολόγησης υγείας PAI υποστηρίζει τη συντριπτική πλειονότητα των τύπων άσκησης ανεξάρτητα από το χρόνο και τον τόπο.

Παρακολούθηση και ανάλυση σε πραγματικό χρόνο

70+ Sports Modes

Το Amazfit GTS 2 mini διαθέτει πάνω από 70 Sports Modes, προκειμένου να καλύψει τους λάτρεις των σπορ, είτε σε εσωτερικούς χώρους είτε σε εξωτερικούς χώρους. Για πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, το ρολόι μπορεί να ελέγξει τη μουσική στο τηλέφωνό σας, να παρέχει ειδοποιήσεις σχετικά με τα στάδια άσκησης, τις συνθήκες και τις ζώνες καρδιακού ρυθμού* και να δημιουργήσει αναφορά αθλητικών δεδομένων στην εφαρμογή μετά την ολοκλήρωση της προπόνησής σου.

* Ο καρδιακός ρυθμός δεν μπορεί να παρακολουθείται κατά την κολύμβηση.

Παρακολούθηση ποιότητας ύπνου

Το Amazfit GTS 2 mini μπορεί να αξιολογήσει την ποιότητα αναπνοής του ύπνου σου σε όλα τα στάδια, βαθιού, ελαφρύ, REM κατά τη διάρκεια της νύχτας και επίσης υποστηρίζει την ταυτοποίηση μικρής διάρκειας ύπνων κατά τη διάρκεια της ημέρας για την καταγραφή ολοκληρωμένων πληροφοριών ύπνου.

Καταγραφή των επιπέδων άγχους

Με το GTS 2 mini μπορείς να διαπιστώσεις τον βαθμό στον οποίο έχεις άγχος βάσει της ταξινόμησης: relaxed, normal, medium ή high. Έτσι, όποτε βρίσκεσαι σε ένταση κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείς να λάβεις ορισμένες συμβουλές για να μειώσεις το στρες σου.

Παρακολούθηση γυναικείου κύκλου

Αφού καταγράψεις τον εμμηνορροϊκό σου κύκλο, το Amazfit GTS 2 mini μπορεί έξυπνα και προσεκτικά να προβλέψει τον χρόνο και τη διάρκεια των επόμενων εμμηνορροϊκών και γόνιμων περιόδων, δίνοντας στις γυναίκες σιγουριά. Κατανόησε τον κύκλο σου για να αποφύγεις τις εκπλήξεις.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Amazfit GTS 2 Mini
  • Βάση φόρτισης
  • Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής

Amazfit

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Ροζ
Έτος Κυκλοφορίας
2020
Μέγεθος Οθόνης
1,55 "
Ανάλυση Οθόνης
354x306 pixels
Τύπος Οθόνης
AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android, iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth
Λουράκι
Σιλικόνης
Υλικό Κάσας
Πλαστικό
Μοντέλο
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Δόνηση
Λειτουργίες
Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο
Smart Assistant
Alexa

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, GPS
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
220 mAh
Διάρκεια Λειτουργίας
14 ημέρες
Διάρκεια Αναμονής
21 ημέρες

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
40 mm
Βάρος
19,5 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+26Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Marios_Kyriakou
5
177 στους 178 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
Έμπειρος χρήστης

Επιβεβαιωμένη αγορά

Καλησπέρα σας. Είπα να γράψω και εγώ με τη σειρά μου τις εντυπώσεις μου για αυτή τη συσκευή μήπως και καταφέρω και βοηθήσω κάποιον για την αγορά ή μη αυτού του ρολογιού. Αρχικά έχουν κάτσει στα χέρια μου διάφορες συσκευές όπως mi band 2 και 3, samsung s3 frontier και Huawei watch gt 2 οπότε θα αναφέρω και κάποιες διαφορές.
*καταρχήν ΔΕΝ είναι smartwatch. Τι εννοώ. Μην περιμένετε να κάνει αυτά που κάνουν τα Apple watch η τα samsung (που κατεβάζεις εφαρμογές, απαντάς κλήσεις και σε μηνύματα).
Πάμε να δούμε τι κάνει όμως:

°Σχεδιασμός και ποιότητα κατασκευής: παρόλο που είμαι αρκετά ελαφρύ, σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται φθηνή κατασκευή. Ίσα ίσα φαίνεται ακριβότερο από την τιμή που πωλείται. Εμένα μου αρέσει που έχει και αυτό το στυλ αλά Apple watch αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.

°Οθόνη: πολύ καλή ανάλυση, είναι και amoled οπότε έχει πολύ καλά μαύρα πράγμα που βοηθάει γιατι έχει πιο χοντρά bezels από αυτά που δείχνουν οι φωτογραφίες. Έχει και αυτόματη φωτεινότητα οπότε με πολύ φως φτάνει στο πικ της φωτεινότητας (φαίνεται άψογα κάτω από τον ήλιο χωρίς καμία ενόχληση) και επίσης το βράδυ πέφτει χαμηλά για να μην σε τυφλώνει κάθε φορά που θες να δεις την ώρα.

°Σύνδεση με κινητό: δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν δεν έχεις κινητό xiaomi. Εγώ το έχω συνδεδεμένο με ένα pixel 5 και δεν έχει αποσυνδεθεί ποτέ και οι ειδοποιήσεις έρχονται ακαριαία. Κατεβάζεις την εφαρμογή zepp από το playstore και κάνεις το σεταρισμα από εκεί.

°Ειδοποιήσεις και λειτουργίες: επιλέγεις από την εφαρμογή zepp ποιες ειδοποιήσεις θέλεις να σου εμφανίζονται στο ρολόι και τις δείχνει όλες κανονικά. Τα emoji δεν εμφανίζει όταν π.χ. Σου έρχεται μήνυμα στο messenger και τα εμφανίζει με κάτι περίεργα σύμβολα, αλλά γενικότερα κάποια άλλο θέμα δεν έχω εντοπίσει. Τα ελληνικά τα υποστηρίζει κανονικότατα. Τις κλήσεις μπορείς μόνο να τις απορρίψεις, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα έτοιμα μηνύματα η ακόμη και να φτιάξεις δικά σου μηνύματα του τύπου "δεν μπορώ είμαι στην τουαλέτα θα σε πάρω μόλις τελειώσει η μάχη" για να μην τους το κλείνεις απλά στα μούτρα. Φυσικά διαβάζει τις επαφές και σου δείχνει ποιος σε καλεί. Άλλη μια ωραία πινελιά είναι ότι μπορείς την ώρα που παίζει μουσική το κινητό (π.χ. YouTube music) να την χειρίζεσαι από το ρολόι (επόμενο η προηγούμενο κομμάτι, παύση και αυξομείωση της έντασης.

°Μετρήσεις: οι παλμοί μου φαίνονται σωστοί, τον ύπνο τον ανιχνεύει με μεγάλη ακρίβεια απλά στα βήματα καμία φορά κλέβει προς τα πάνω. Δηλαδή μπορεί να είμαι στάσιμος και να κουνάω τα χέρια μου και να δείξει καμία 20ρια βήματα παραπάνω.

°Μπαταρία: όπως το λέει και στην περιγραφή κρατάει 12 με 14 μερες. Δεν μπορούσα να πάω σε κάτι λιγότερο (για αυτό έφυγα από το Samsung που κρατούσε 2μιση μέρες) αφού είχα δοκιμάσει το Huawei που κρατούσε και εκείνο 2 βδομάδες.

°Το μόνο που έχασα από την αλλαγή Huawei gt 2 σε amazfit gts 2 mini είναι ότι στο πρώτο μπορούσα να μιλάω και να ακούω μουσική απο το ρολόι. Πράγμα που εμένα τελικά δεν κου χρειάζεται γιατί πλέον αρκετός κόσμος έχει ασύρματα ακουστικά. Οπότε μια η άλλη.

Εν κατακλείδι, σιιιιιιγουρα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω για αυτά που δίνει!! Συγγνώμη που κούρασα με το σεντονακι,

Καλές αγορές!

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
Σου φάνηκε χρήσιμη;

katerina_merika
1
7 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά από Kooqie

Καθολου καλη εμπειρια!!!
Στους 3 μηνες σταματησε να λειτουργει ξαφνικα.
Το εβαλα για φορτιση και υπερθερμανθηκε.
Το επεστρεψα και πηρα τα χρηματα μου.

  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Δύσκολος συγχρονισμός
  • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
  • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • konefi

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μεχρι στιγμής (6 μηνές πριν η αγορα) φαίνεται αψογο στη λειτουργία του και είναι όντως αδιάβδοχο (δοκιμάστηκε σε πισίνα και θάλασσα)

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Themis_Kyriakos9222

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το κατέστρεψα από τα νεύρα μου γιατί δεν φόρτιζε. Δεν έκανε επαφή ο φορτιστής με αποτέλεσμα να μην φορτίζει για λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω. παρόλα αυτά ακραία ανθεκτικό εξωτερικό τζαμακι. 2 στα 5 γιατί άμα δεν φορτίζει είναι άχρηστο.

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Lari_Mpernt

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    το έχω ένα χρόνο.Ειναι ένα αρκετά καλό ρολόι βέβαια αν και πιστεύω ότι αξίζει λιγότερα λεφτά.Το μόνο που έχω να πω ότι το λουράκι μου έσπασε.Επισης δε σας συνιστώ να το φοράτε κάθε μέρα.

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ele13

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δυστυχώς παρασύρθηκα καθώς είδα πολύ καλές κριτικές, αλλά είμαι πολύ απογοητευμένη από την αγορά αυτή. Το ρολόι σα μέγεθος είναι εξαιρετικό για μικρούς καρπούς, ευκρινές,κ γενικά με πολλές λειτουργίες. ΑΛΛΑ. Δε συγχρονίζεται πάντα με το κινητό -αργούν πάντα οι ειδοποιήσεις ,ειδικά στα μηνύματα πρώτα θα ανοίξω το μήνυμα κ μετά θα έρθει ειδοποίηση στο ρολόι, οι μετρήσεις αναφορικά με τους παλμούς δεν είναι αξιόπιστες καθώς κ η μέτρηση ύπνου είναι ότι να'ναι -εάν είσαι απλά ακίνητος θεωρεί ότι κοιμάσαι . Τέλος εγώ είμαι σε δουλειά με πολύ ορθοστασία κ πέρα δώθε κ συχνά πυκνά ενώ είμαι όρθια κ σε κίνηση μου βγάζει ειδοποίηση "σηκωθείτε κ κάντε ασκήσεις" :/
    Το κρατάω σα ρολόι/ξυπνητήρι, δυστυχώς στα υπόλοιπα είναι απογοήτευση..

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dr.TAKIS

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το ρολόι έχει βραχεί σε πλύσιμο χεριών η σε διάφορες δουλειές και δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Στις μετρήσεις του είναι πολύ καλό, δεν κάνει αποσυνδέσεις με το κινητό εκτός φυσικά αν υπάρξει μεγάλη απόσταση, σε εμφάνιση είναι ωραίο έως κομψό θα έλεγα αφού το χρώμα είναι για γυναίκα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sagia_geo
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ίδιες διαστάσεις με amazfit bit ,επίσης ίδια γραμμάρια (28 και οχι 21 που διαφημίζει-μαζι με λουρι τα 28) , απλά καλύτερη οθόνη -λιγότερη αυτονομία, αν είχε ένα nfc στα ίδια γραμμάρια και διαστάσεις θα ήταν τελειο

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • anestis_Politis
    4
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάτοχος κοντά 1 μήνα.

    Θα είμαι σύντομος.
    Το φοράω κάθε μέρα.

    Στα "+" είναι η οθόνη, πολύ φωτεινή και ευκρινής, το λειτουργικό είναι πολύ καλό, εύκολα το μαθαίνεις . Έχει όντως ποικιλία αθλημάτων, εγώ το χρησιμοποιώ στο τρέξιμο κυρίως. Ο εντοπισμός GPS δουλεύει τέλεια, το συνέκρινα με το Garmin Forerunner 45 της κοπέλας μου και όλα τα δείχνει τέλεια. Οι παλμοί είναι αρκετά ακριβείς. Η μπαταρία δεν μου κραταει 12 μέρες όπως υπόσχεται αλλά είναι λογικό γιατί 3-4 φορές την εβδομάδα χρησιμοποιώ το GPS για τουλάχιστον 1μιση ώρα και δεν το έχω φορτίσει - αποφορτίσει ποτέ πλήρως. Τηρώ τον κανόνα 80-20% για υγεία μπαταρίας.
    Είναι αρκετά άνετο στο χέρι, μπορεί κάποια στιγμή να αλλάξω λουράκι όμως .

    Γενικά πολύ ευχαριστημένος σαν πρώτη εμπειρία με smart band. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Spyros_Magoulas
    1
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Όσο κράτησε καλό ήτανε αλλά στους 5 μήνες σταμάτησε απλά να λειτουργεί, όποτε τι να το κάνεις. Το πρόσεχα γενικά και άντε να ‘χε πέσει μια-δυο φορές αλλά όχι από ύψος. Δεν το συνιστώ.

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mar1na
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό ρολόι. Στις ειδοποιήσεις δεν έχω κανένα θέμα σε όλες τις εφαρμογές. Στα εμοτζι καμιά φορά δεν τα εμφανίζει αλλά με σχηματάκια αλλά δεν με ενοχλεί. Αυτονομία κρατάει περίπου 10 μέρες που είναι αρκετά καλό αν αναλογιστούμε την χρήση που του κάνω (αρκετές φορές την μέρα συνδεδεμένο με bluetooth, λειτουργια για να σηκωνεις το ρολοι και να δειχνει την ωρα κλπ). Εχει πολλά watchfaces, το κακό είναι ότι μπορώ να έχω μόνο μεχρι 3 ταυτοχρονα στο ρολοι. Παρα πολυ ευχαριστημενη

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • marianna.yian
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το χρησιμοποιώ ένα μήνα και ειμαι πολύ ικανοποιημένη.Η μπαταρία του για τη χρήση που κάνω με κρατάει μια βδομάδα , η οθόνη είναι ευκρινής και σε ηλιοφάνεια, οι μετρήσεις όχι πάντα ακριβείς ,έχουν όπως είναι φυσικό μία απόκλιση αλλά οκ .Μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων να διαλέξεις για προπονήσεις.Για τα χρήματα του είναι μια πολύ καλή επιλογή.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Steven_G
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγορά πριν 3 μήνες δεν βγαίνει από το χέρι μου ούτε όταν κάνω μπάνιο στο σπίτι και τώρα στη θάλασσα όλα μια χαρά είναι αδιάβροχο 5atm η μπαταρία κρατάει με τη χρήση που κάνω σχεδόν 11 μέρες
    Update 6/11/23 Ενώ το ρολόι είναι συνδεδεμένο με bluetooth στο τηλέφωνο όλη τη μέρα ξαφνικά σήμερα το πρωί η οθόνη δεν δείχνει τίποτα πατάω το κουμπί τίποτα με παίρνουν τηλέφωνο χτυπάει η δόνηση στο ρολόι δεν βγαίνει τίποτα ανοίγω την εφαρμογή zepp στο τηλέφωνο όλα εντάξει

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • irallada
    4
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Λοιπόν. Για τα λεφτά του είναι τρομερά καλό. Εγώ το πήρα γιατί ήθελα να μου χτυπάνε ειδοποιήσεις από what’s up, mails και fb messenger όποτε είμαστε κομπλε σε αυτό. Η μπαταρία δεν μου κρατάει πάνω από εβδομάδα αλλά δεν το βρίσκω τόσο μεγάλο θέμα. Το λουράκι του θα θέλετε να το αντικαταστήσετε σχετικά σύντομο όμως στο γνωστό κινεζικό σάιτ του εξωτερικού έχει άπειρες επιλογές με 1-2 ευρώ. Ο μόνος λόγος που δεν έβαλα 5 αστέρια είναι επειδή θα ήθελα να συγχρονίζει περισσότερες εφαρμογές (σε αθλητικό κομμάτι πχ έχει μόνο τα βασικά). Από την άλλη με αυτά τα λεφτά θα μου πείτε μην ψάχνεις κι άλλα, όποτε όλα καλά.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikiforosgotsis15
    2
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Συνδεόταν πολύ δύσκολα με το κινητό κάποιες φορές, συχνά δεν φαινόντουσαν ειδοποιήσεις και χαράζεται εύκολα. Δείχνει όμορφο, καλή μπαταρία και βλέπεις άνετα πάντα τι γράφει η οθόνη.

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mavridisdim

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τα χρήματα του είναι αρκετά καλό. Μην περιμένετε να έχει τις ακριβέστερες ρυθμίσεις αλλά κάνει αρκετά καλή δουλειά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • soxim1976
    4
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το εχω αγοράσει εδω και λίγους μήνες. Σε γενικές γράμμες ειναι αρκετά καλό.Αλλα εχεί κάποια προβλήματα. το πρώτο εινα οτι αρκετές φορές ενω ειναι ανοιχτό η οθόνη δεν ανάβει και για να επανέρθει πρέπει να το βάλω στην φόρτιση κάποιες φορές εχεί επανέρθει απο μόνο του μετά απο ώρα. Το δεύτερο ειναι οτι χάνει την σύνδεση με το κινητό οχι στα 10 μέτρα που αλλα στα 3 μέτρα βέβαια μολις βρεθεί πάλι κοντά συνδέεται σχετικά γρήγορα.Απο οθόνη είναι μια χαρά βέβαια με always on χάνεις απο τη αυτονομία της μπαταρίας 2 με 3 μέρες απο 7 μερες χωρίς always on με always on φτάνει στις τέσσερις μέρες.Οι μετρήσεις του ειναι σχετικά ακριβής το εχώ συγκρινει με honor band 6 και δεν εχει καθόλου αποκλείσεις

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • CHristoforos_Diamantis5339
    4
    0 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις από εφαρμογές πχ messenger Facebook και επίσης δεν έρχονται τα μυνήματα
    το έχω βάλει ενεργό σαν ειδοποίηση αλλά δεν χτυπάνε στο ρολόι. αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει ευχαριστώ πολύ

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • chris_ziogas1968
    4
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εχω θετικη κατα βαση αποψη για το σγκεκριμενο μοντελο,ωστοσο 2 αρνητικα σημεια μου εκαναν εντυπωση, καθως πριν χρησιμοποιουσα ενα Haylou LS02(ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΣ).
    1ον: Δεν εμφανιζονται οι ειδοποιησεις απο εφαρμογες οπως facebok instagram messeger,ειδοποιησεις καιρου κλπ. Εκτος αν υπαρχει καποια ιδιαιτερη ρυθμιση που δεν εχω βρει ακομα, κι αν καποιος γνωριζει κατι επ'αυτου ας το πει.
    2ον: Δεν ενεργοποιει τον media player για μουσικη εαν πρωτα δεν τον εχεις ανοιξει στο κινητο
    Τα δυο παραπανω λειτουργουσαν αψογα στο Haylou.
    Επισης αργει να συγχρονισει τα δεδομενα του καιρου. Κατα τα άλλα θεωρω οτι για εναν ερασιτεχνη οπως εγω που το θελω για περπατημα, ελαφρύ τρεξιμο και να παρακολουθω παλμους οξυγονο και θερμιδες, ειναι σχεδον αριστο.

    20/4/2023
    Επανερχομαι για να διορθωσω το σχολιο για τις ειδοποιησεις, ηταν δικο μου λαθος και λειτουργουν κανονικοτατα ολες. Μονο το θεμα με την ενεργοποιηση του media player παραμενει και με τα δεδομενα του καιρου.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • arissoula_konstantinidis
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μια value for money επιλογή.. είναι βέβαια και τί ψάχνει κάποιος..εγώ ήθελα ένα smart watch κυρίως για να βλέπω κλήσεις και μηνύματα επειδή λόγω δουλειάς δεν μπορώ να έχω το κινητό συνεχώς δίπλα μου..ανθεκτικό, μπαταρία κάθε δύο βδομάδες θέλει φόρτιση..για τις δικές μου απαιτήσεις μια χαρά!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Marios_CHaralampakis
    4
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αποσυνδέεται συχνά με το κινητό μέσω Bluetooth με αποτέλεσμα να μην δείχνει τις κλήσεις ή τα μηνύματα messenger. Αυτονομία ευκρίνεια άριστο για τα λεφτά του

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • MARIA_STROGGYLOUDI
    4
    10 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω 24 μέρες και προς το παρόν θα πώ τα εξής. Η μπαταρία κρατάει 6-7 μέρες το καντραν το βλέπω με το πάτημα του κουμπιού,για οικονομία μπαταρίας,χωρίς σύνδεση με κινητό και φυσικά χωρίς ειδοποιήσεις. χρησιμοποιώ το ξυπνητήρι (μην το εμπιστευτείτε,αν έχετε σοβαρό λόγο να ξυπνήσετε) , μια φορά μέτρησα βήματα-χιλιόμετρα και ήταν σωστά,στον ύπνο νομίζω οτι είναι οκ.
    Ελαφρύ ,αφού ξεχνάω οτι το φοράω,ωραία εμφάνιση .

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ μετά απο 2 μήνες χρήσης; ξαφνικά μια εβδομάδα πρίν τους 2 μήνες, η μπαταρία του κρατάει αρκετά περισσότερο ,με bluetooth ανοικτό κάποιες ώρες, που κάνω δουλειές. Τον ύπνο τελικά μετράει ακριβώς κι επίσης άλλαξα το λουράκι του κι έβαλα μπρασελέ. Έχει ποικιλία μπρασελέδων!!!!! τώρα μένει να δοκιμαστεί στην θάλασσα .

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alikimar
    4
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν βάζω 5/5 γιατί η λειτουργία καταγραφής του ύπνου δεν πέφτει και πολύ μέσα. Σε όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρά, με βόλεψε πολύ για τρέξιμο και ποδήλατο.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • IOANNIS_GKANTOUNAS
    5
    19 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω 2 μήνες τώρα. Ένα low budget ρολόι για τις δυνατότητες του. Εχει πλήθος εφαρμογών που καλύπτουν σχεδόν κάθε ανάγκη, ωραία οθόνη, και καλή διάρκεια μπαταρίας (κρατάει περίπου 2 βδομάδες με άνω της κανονικής χρήσης). Για όποιον ενδιαφέρεται είναι πανεύκολο να αλλάξεις λουράκια και να αγοράσεις καινούργια, είτε Σιλικόνης είτε μεταλλικά. Το μόνο ίσως αρνητικό είναι η ακρίβεια στη μέτρηση του ύπνου καμιά φορά. Γενικά όμως είναι ένα value for money προϊόν που αξίζει μέχρι και την τελευταία δεκάρα που θα δώσεις.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Thanasis_Karagounis
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το ρολόι καταπληκτικό αξίζει σίγουρα οποίος θέλει να το αγοράσει να το πάρει και είναι και σε καλή τιμή

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kate.christod
    3
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη. Οι μετρήσεις δεν ειναι ακριβείς και περίπου 9 μήνες μετά παρατήρησα ότι υπάρχει μεγάλη δυσκολία στον εντοπισμό του gps, γεγονός που το καθιστά άχρηστο για εμένα, που το πήρα για το τρέξιμο. Θεωρώ ότι αν κάποιος το θέλει ως smartwatch για να λαμβάνει ειδοποιήσεις από το κινητό του, λογικά θα είναι οκ, αλλά για αθλήματα δε θα το συνηστούσα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
    • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • SophiaK2
    4
    16 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εχω το ρολοι 5 μηνες. Το αρνητικο που παρατηρησα ειναι η αλλεργικη αντιδραση που εμφανιστηκε στο χερι μου απο το λουρακι σιλικονης. Αλλαζοντας το λουρακι σε ενα μεταλλικο, δεν εμφανισα προβλημα ποτε ξανα, ενω το φοραω ακομα και στον υπνο. Στα θετικα του ειναι η οθονη,που προσωπικα με καλυψε στο 100% σε θεμα ευκρινιας,θα την ηθελα ομως περισσοτερο ανθεκτικη. Επισης,δινει αρκετες επιλογες στα αθληματα και οι μετρησεις του ειναι μια χαρα. Το θεμα της μπαταριας στην αρχη με ειχε προβληματισει,καθως κρατουσε περιπου 9 μερες με πληρη χρηση και με την οθονη να αναβει σε καθε σηκωμα του καρπου. Πλεον με πληρη χρηση αλλα με ρυθμιση της οθονης να αναβει μονο 8πμ με 10μμ,η μπαταρια κραταει 15 μερες σιγουρα.

    Για οποιον θελει ενα καλο ρολοι αλλα σχετικα οικονομικο πιστευω οτι αξιζει 100% τα λεφτα του.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • J_Ntelos
    3
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το ρολοι σαν πρωτη οψη ειναι οκ, το manual γραφει οτι η μπαταρια κραταει 15 μερες, οπως και εγινε... για την 1η μονο φορτιση. Εχω το ρολοι κοντα 1 μηνα και το εχω φορτωσει 3 φορες που σημαινει οτι κρατησε 15 μερες και μετα αυτοματως το φορτιζα καθε ακριβως 7 μερες με λιγη εως μηδαμινη χρηση μιας που απενεργοποιησα να ανοιγει η οθονη σε καθε μου κινηση. Την ημερα το ρολοι το ανοιγω 5 φορες οποτε για 80 ευρω δεν θα πω οτι αξιζε. Σαν ομορφια και σαν καλουπι ειναι ενα μετριο smartwatch

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ghost_Rider9033
    2
    2 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ΤΡΑΓΙΚΗ εφαρμογη η Zepp.
    Πολυ φτωχη και το ρολόι αποσυνδέεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    Και το προβλημα ειναι οτι δεν σε ειδοποιει ότι αποσυνδεθηκε, όπως το Honor Band 6 που ειχα και η εφαρμογη Υγεια της Huawei ηταν πολυ πιο πλουσια σε λειτουργιες και πιο ευχρηστη.
    Την ωρα την βλεπω και απο το κινητο μου.Το ρολόι υποτιθεται οτι το χρησιμοποιεις για να σε ειδοποιει για κλησεις και μηνυματα.
    Κατα τα άλλα το ρολόι ειναι πολυ όμορφο και με πολλες λειτουργίες.
    Αν τα ενεργοποιησεις όλα όπως για παρακολουθηση αγχους, αρτηριακης πιεση, η μπαταρια δεν κραταει ουτε 3 μερες.
    Τα 2 αστέρια ειναι για την εμφάνιση και την οθόνη του που ειναι ευκρινέστατη.
    90€ πεταμενα απλως για να βλεπω την ωρα.

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Δύσκολος συγχρονισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

1504 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
maria_nasos

Μου μετράει πολύ λιγότερες θερμίδες απ όσο καίω δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει έχω βάλει κιλά ύψος κτλ και μονάδα μέτρησης θερμίδες. Μόνο αν πάω για περπάτημα και πατήσω στην προπόνηση περπάτημα μου βγάζει σωστα.

Aris_Seitaridis

Πως γνωρίζεις ότι καις παραπάνω και δε μετράει σωστά? Αυτά τα ρολόγια μετράνε κατά προσέγγιση τις θερμίδες βάση της καρδιακής συχνότητας και τη διάρκεια της προπόνησης άρα λογικά η άλλη προπόνηση που κάνεις και νομίζεις ότι δε μετράει σωστά μάλλον έχεις απλά χαμηλότερο σφυγμό σε σχέση με το περπάτημα. Εκτός αν λες κάτι άλλο και δε κατάλαβα..

georgiakrxl

Αυτό το προϊόν έχει ανέπαφες συναλλαγές NFC;; Αν ναι δέχεται όλες τις κάρτες η μόνο μια συγκεκριμένη;;

Makis_Karipidis

Καλημέρα,από χθες και ξαφνικά,δεν εντοπίζει το gps.
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
Ευχαριστώ.

Δες όλες τις ερωτήσεις (26)

Παρόμοια προϊόντα

Amazfit GTS 2 Mini 40mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Ροζ)Amazfit GTS 2 Mini 40mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Ροζ)Xiaomi Redmi Watch 3 Active Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Xiaomi Redmi Watch 3 Active Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Amazfit Bip 3 Pro 45mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Pink)Amazfit Bip 3 Pro 45mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Pink)Xiaomi Redmi Watch 3 Active Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Γκρι)Xiaomi Redmi Watch 3 Active Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Γκρι)Xiaomi Redmi Watch 4 Aluminium Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Xiaomi Redmi Watch 4 Aluminium Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)
από 63,49 €από 34,00 €από 59,89 €από 33,44 €από 81,90 €
ΚατασκευαστήςAmazfitXiaomiAmazfitXiaomiXiaomi
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουΕπιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Βηματόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουΕπιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες