Την ψησταριά την έχω ακριβώς ένα μήνα. Έχω ψήσει σ' αυτήν τουλάχιστον 15 φορές. Κρέατα μοσχάρι, (tomahawk, rib eye, picanha, λουκάνικα), χοιρινό (λαιμό, σπάλα, κοντοσούβλάκια, σουβλάκια), pizza, λαχανικά (καλαμπόκια, πατάτες, πιπεριές, τομάτες, κρεμμύδια). Σε όλα τα ψησίματα με έβγαλε ασπροπρόσωπο, ακόμα και τις πρώτες φορές που δεν της είχα πάρει τον αέρα μιας και είναι η πρώτη υγραερίου που χρησιμοποιώ. Αυτά που έχω παρατηρήσει είναι ότι πιάνει θερμοκρασία μέσα σε 10 λεπτά, καθαρίζεται πανεύκολα μιας και οι σχάρες είναι inox και ο κάδος δεν έχει ραφές/ενώσεις. Όταν ψήνεις δεν μυρίζει ούτε καπνίζει όπως γινόταν όταν έψηνα σε κάρβουνο, πράγμα που για εμένα που μένω σε πολυκατοικία σημαίνει αρκετά. Καλύπτει άνετα τις απαιτήσεις για την οικογένεια μου (3 μέλη) και έχει δοκιμαστεί μέχρι παρέα 6 ατόμων. Το πλαϊνό IR μάτι, το ενισχυμένο ανοξείδωτο warming rack και το μοναδικό ματ μαύρο χρώμα είναι οι διαφορές από την Rogue 425 SE που ήταν η αμέσως επόμενη επιλογή μου. Περισσότερα σύντομα.
Άφησε πρώτος το σχόλιό σου!