Farmina N&D Quinoa Weight Management Ξηρά Τροφή για Ενήλικες Γάτες με Αρνί 5kg
Ξηρά Τροφή Γάτας

Farmina N&D Quinoa Weight Management Ξηρά Τροφή για Ενήλικες Γάτες με Αρνί 5kgΚωδικός: 26552280

Πλήρης διαιτητική τροφή χωρίς σιτηρά & χωρίς γλουτένη για ενήλικες γάτες, υπέρβαρες ή με τάση αύξησης βάρους. Με αρνί, κινόα, μπρόκολο & σπαράγγι.

Δες όλη την περιγραφή

Πλήρης διαιτητική τροφή χωρίς σιτηρά & χωρίς γλουτένη για ενήλικες γάτες, υπέρβαρες ή με τάση αύξησης βάρους. Με αρνί, κινόα, μπρόκολο & σπαράγγι.

Δες όλη την περιγραφή
59,90
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+8,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 59,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    59,90 €

  2. 119,49 €

  3. 76,90 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    61,90 €

  5. 83,19 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    59,90 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    59,90 €

  8. 74,94 €

  9. 91,60 €

  10. 71,27 €

  11. 100,62 €

  12. 67,40 €

  13. 66,59 €

Περιγραφή

Πλήρης διαιτητική τροφή χωρίς σιτηρά & χωρίς γλουτένη για ενήλικες γάτες, υπέρβαρες ή με τάση αύξησης βάρους. Με αρνί, κινόα, μπρόκολο & σπαράγγι.

Οφέλη Συστατικών

Το αρνί είναι πλούσιο σε σημαντικά αμινοξέα και είναι μία πολύ καλή πηγή λίπους, η οποία βοηθάει στη διατήρηση της ενέργειας. Επιπλέον, περιέχει βιταμίνες και μέταλλα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των μυών και την υγεία του δέρματος και του τριχώματος.

Το μπρόκολο είναι μια εξαιρετική πηγή ασβεστίου, καλίου, μαγνησίου και βιταμίνης Κ. Στοιχεία που είναι απαραίτητα για ενδυνάμωση των οστών, των νυχιών και των δοντιών.

Η κινόα περιέχει σίδηρο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο, ασβέστιο, βιταμίνη Ε και φυτικές ίνες. Είναι από τα λίγα φυτικά τρόφιμα με μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, και περιέχει όλα τα σημαντικά αμινοξέα. Επίσης, είναι γεμάτη με υγιεινά λιπαρά, με την μορφή του ελαϊκού οξέος, καθώς και του άλφα-λινολενικού οξέος, ένα Ωμέγα-3 που έχει καρδιοπροστατευτικά και αντιφλεγμονώδη οφέλη.

Η ειδική αυτή φόρμουλα προτείνεται για την αποκατάσταση και διατήρηση του ιδανικού σωματικού βάρους της γάτας, καθώς έχει χαμηλά επίπεδα λίπους, χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και υψηλά επίπεδα ινών. 

Χάρη στο σύστημα επιχρύσωσης εν κενώ, μία μοναδική τεχνολογία που αποτρέπει τη θερμική καταπόνηση των βιταμινών, οι βιταμίνες διατηρούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα την αποτελεσματικότητά τους. 

Η τροφή συσκευάζεται σε προστατευτική ατμόσφαιρα με τη χρήση αζώτου αντί για οξυγόνο και έτσι τα θρεπτικά συστατικά της διατηρούνται αναλλοίωτα με την πάροδο του χρόνου. Πρόκειται για μια γευστική τροφή, υψηλής βιολογικής αξίας, η οποία είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες της γατούλας σας.

Χαρακτηριστικά

Ιδιότητες
χωρίς Σιτηρά, Διαίτης
Ηλικία
Ενήλικες Γάτες
Συσκευασία
5 kg
Κύριο Συστατικό
Αρνί
Δημοφιλείς Σειρές
N&D

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Ο Θέμης την συγκεκριμένη τροφή την τρώει μετά βουλιμίας, του αρέσει πάρα πολύ, περισσότερο σε σχέση με την Carnilove που του έδινα, είναι πιο μικρά τα σποράκια σαν φακές, ενώ της Carnilove ήταν μεγαλύτερα... βασικά τα N and D περισσότερο τα καταπίνει. Θέλω να δώ μετά από ένα μήνα αν θα έχει χάσει βάρος, γι αυτό του την πήρα.
    Το κακό είναι ότι δεν έχει zipp η συσκευασία και αναγκάστηκα να πάρω ένα μεγάλο πλαστικό κουτί με καπάκι για να την έχω μέσα.

    • Αρέσει στη γάτα
    • Τρίχωμα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα Συσκευασίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • thodoristheo91
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Οι γάτοι μου τρελαίνονται γι' αυτή την τροφή, το τρίχωμα τους έγινε ακόμα πιο απαλό και γυαλιστερό και οι κενώσεις τους όπως πρέπει....το σημαντικότερο είναι ότι φαίνεται όντως να κάνει δουλειά με τα περιττά κιλά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι η συσκευασία δεν έχει zipper, κάτι που το θεωρώ απαράδεκτο για την τιμή της.

    • Αρέσει στη γάτα
    • Τρίχωμα
    • Κενώσεις
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα Συσκευασίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
acmilan

Ναι, για στειρωμένες είναι αλλά και υπέρβαρες, με λιγότερες θερμίδες και περισσότερη πρωτεΐνη

acmilan

Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις

  1. Η συγκεκριμένη τροφή βοηθάει στο αδυνάτισμα μίας υπέρβαρης γάτας?
  2. Τρώγεται εύκολα από μία γάτα, έχει δλδ ωραία γεύση?
  3. Οι κενώσεις μυρίζουν ή είναι κανονικές?

Ευχαριστώ πολύ

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)