Gamesir G4 Pro Ασύρματο Gamepad για Android / Switch / iOS Μαύρο
Gamepads

Gamesir G4 Pro Ασύρματο Gamepad για Android / Switch / iOS ΜαύροΚωδικός: 26577995

Το ενσύρματο/ ασύρματο Gamesir G4 Pro controller έχει εξοπλιστεί με γυροσκόπιο έξι αξόνων επιτρέποντάς σας να ελέγχετε τις κινήσεις του χαρακτήρα σας με μεγαλύτερη ευαισθησία, φέρνοντας στο παιχνίδι...

Δες όλη την περιγραφή

Το ενσύρματο/ ασύρματο Gamesir G4 Pro controller έχει εξοπλιστεί με γυροσκόπιο έξι αξόνων επιτρέποντάς σας να ελέγχετε τις κινήσεις του χαρακτήρα σας με μεγαλύτερη ευαισθησία, φέρνοντας στο παιχνίδι την ακρίβεια που απαιτείται, ενώ ο αναβαθμισμένος του επεξεργαστής του σας δίνει πλέον την δυνατότητα να μπορείτε να παίζετε σε ακόμα περισσότερες πλατφόρμες,...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

από 89,80 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 89,80 €

  2. 97,77 €

Περιγραφή

Το ενσύρματο/ ασύρματο Gamesir G4 Pro controller έχει εξοπλιστεί με γυροσκόπιο έξι αξόνων επιτρέποντάς σας να ελέγχετε τις κινήσεις του χαρακτήρα σας με μεγαλύτερη ευαισθησία, φέρνοντας στο παιχνίδι την ακρίβεια που απαιτείται, ενώ ο αναβαθμισμένος του επεξεργαστής του σας δίνει πλέον την δυνατότητα να μπορείτε να παίζετε σε ακόμα περισσότερες πλατφόρμες, όπου και αν είναι είστε, από το PC και το NINTENDO Switch σας μέχρι την Android ή iOS συσκευή σας! 

Το ενσύρματο/ ασύρματο Gamesir G4 Pro controller διαθέτει μαγνητικά κουμπιά ABXY που σας επιτρέπουν να αλλάξετε τη διάταξη ABXY κατά βούληση ανάλογα με τις ανάγκες σας για κάθε πλατφόρμα ή παιχνίδι, μετατρέποντας το στο απόλυτο εργαλείο προσαρμοσμένο από εσάς, για σάς!

Η εργονομία του ενσύρματου/ ασύρματου Gamesir G4 Pro controller δεν περιορίζεται μόνο στους μοχλούς και τα μαγνητικά ABXY κουμπιά του, αλλά και στην αίσθηση που δίνει στον χρήστη στην χρήση των σκανδαλών και το κράτημά του. Οι λαβές από μαλακό καουτσούκ προσφέρουν την σταθερότητα που κάθε παίκτης χρειάζεται και η μεταλλική επίστρωση στις σκανδάλες ενισχύουν την αντοχή τους και τις επιτρέπουν να είναι πιο ανθεκτικές στον ιδρώτα και τη διάβρωση, βελτιώνοντας επίσης την αίσθηση της πίεσης. Ακόμα χάρη στο σύστημα δόνησης ασύμμετρων κινητήρων θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε τους κραδασμούς, στην ένταση και την στιγμή που πρέπει σε κάθε σενάριο!

Η λειτουργία turbo του ενσύρματου/ ασύρματου GameSir G4 pro, μπορείτε να ρυθμίσετε εκ των προτέρων ΄΄έναν συνδυασμό κινήσεων που γνωρίζετε ότι θα χρειαστείτε και να τον χρησιμοποιείτε όταν τον χρειάζεστε με το πάτημα ενός κουμπιού! Επιπλέον με την επιλογή του στιγμιότυπου οθόνης μπορείτε να απαθανατίζετε τις πιο πολύτιμες, αστείες και αξέχαστες στιγμές του παιχνιδιού σας. Απλώς πατήστε το με το δάχτυλό σας όταν νομίζετε ότι είναι η τέλεια στιγμή, και θα μείνει στην ιστορία!

Κατασκευαστής

Gamesir

Χαρακτηριστικά

Συμβατή Κονσόλα
Android, Switch, iOS
Τρόπος Σύνδεσης
Ασύρματο
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Kooqie

    • Άνεση
    • Πάτημα κουμπιών
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αθόρυβο
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

26 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)