Εκκλησιαστική γραμματολογία και κείμενα της Πατερικής Γραμματείας
Βιβλία Κλασικής Γραμματείας

Εκκλησιαστική γραμματολογία και κείμενα της Πατερικής Γραμματείας Κωδικός: 26723786

Ο κλάδος της Γραμματολογίας και της Πατερικής Ερμηνευτικής, ως ιδιαίτερο τμήμα της επιστήμης της Θεολογίας, προσεγγίζει τη συγγραφική παραγωγή των Πατέρων και των χριστιανών συγγραφέων, με αρχικό...

Δες όλη την περιγραφή

Ο κλάδος της Γραμματολογίας και της Πατερικής Ερμηνευτικής, ως ιδιαίτερο τμήμα της επιστήμης της Θεολογίας, προσεγγίζει τη συγγραφική παραγωγή των Πατέρων και των χριστιανών συγγραφέων, με αρχικό σκοπό να φωτίσει με αντικειμενικότητα τις ιστορικές συνθήκες εντός των οποίων αυτοί έδρασαν και αποτύπωσαν σε γραπτό λόγο την εμπειρία τους για τον Τριαδικό Θεό και...

Δες όλη την περιγραφή
35,62
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 33,07 €

Περιγραφή

Ο κλάδος της Γραμματολογίας και της Πατερικής Ερμηνευτικής, ως ιδιαίτερο τμήμα της επιστήμης της Θεολογίας, προσεγγίζει τη συγγραφική παραγωγή των Πατέρων και των χριστιανών συγγραφέων, με αρχικό σκοπό να φωτίσει με αντικειμενικότητα τις ιστορικές συνθήκες εντός των οποίων αυτοί έδρασαν και αποτύπωσαν σε γραπτό λόγο την εμπειρία τους για τον Τριαδικό Θεό και τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό.

Σε ένα δεύτερο επίπεδο ο κλάδος αυτός της επιστήμης της Θεολογίας αναζητά να επιλύσει τα διάφορα ιστορικά, γραμματολογικά και φιλολογικά προβλήματα της κειμενικής παράδοσης, να εξαγάγει τις πιθανές διαχρονικές προοπτικές των μηνυμάτων της και τέλος, να περιγράψει τον κριτικό τρόπο προσέγγισης της πραγματικότητας, την οποία βίωναν οι χριστιανοί συγγραφείς.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Βυζαντινή Γραμματεία
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
904
Έτος έκδοσης
2020
Διαστάσεις
24x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες