AUX Halo Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU A++/A+ με WiFi
Κλιματιστικά - Air Condition

AUX Halo Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU A++/A+ με WiFiΚωδικός: 26730855

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 9000 BTU
  • Ενεργειακή κλάση: A++/A+
  • Wi-Fi

Το κλιματιστικό της εταιρείας AUX έχει ισχύ 9000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 13m² έως 18m².

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αποδίδει καλά στη θέρμανση και είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 472,00 €

Περιγραφή

Η νέα σειρά Halo διαθέτει υψηλή ενεργειακή απόδοση, ψυκτικό μέσο R32, λειτουργία Wi-Fi και συνδυάζει την υψηλή αισθητική με τη μέγιστη απόδοση και εργονομία. Χάρη στην τεχνολογία αιχμής προσφέρει υψηλές αποδόσεις, άνετο και υγιεινό περιβάλλον χωρίς κανένα περιορισμό στη χρήση.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αποδίδει καλά στη θέρμανση και είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος.

Υλικά ABS

Υψηλής ποιότητας κατασκευή από ABS θερμοπλαστικό, πολύ ανθεκτικό στους κραδασμούς και στις μεταβολές της θερμοκρασίας.

Anti-Rust Cabinet

Ειδική επικάλυψη της εξωτερικής μονάδας για προστασία από τη διάβρωση που προκαλεί η υγρασία και η σκουριά (αφορά την εξωτερική μονάδα).

Προστασία Διαρροών

Χάρη στη μοναδική πατέντα της AUX, μπορεί να εντοπιστεί διαρροή ψυκτικού υγρού από το σύστημα ελέγχου. Αυτόματα, η λειτουργία απενεργοποιείται για να προστατευτούν ευαίσθητα μέρη, όπως ο συμπιεστής.

Φίλτρο Πλάσμα

Εξαλείφει οσμές, σκόνες και σωματίδια, διατηρώντας υγιεινή την ατμόσφαιρα του χώρου.

Φίλτρο υψηλής πυκνότητας

Νέο ενισχυμένο φίλτρο που μειώνει τη συσσώρευση σκόνης, και επιτυγχάνει 20% μεγαλύτερη αποδοτικότητα του κλιματιστικού.

Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού

Όταν η λειτουργία αυτή ενεργοποιείται, η εσωτερική μονάδα ξεκινά σε λειτουργία ψύξης με χαμηλή ταχύτητα ανεμιστήρα. Με τον τρόπο αυτό, απομακρύνει τη σκόνη από το πτερύγιο του εξατμιστή. Στη συνέχεια, γυρνάει σε λειτουργία θέρμανσης και στεγνώνει το εσωτερικό της μονάδας. Τέλος, τίθεται σε λειτουργία μόνο ο ανεμιστήρας για να απομακρύνει την υγρασία.

Αποστείρωση & Απολύμανση

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας αυτοκαθαρισμού, το κλιματιστικό δημιουργεί μία μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να σκοτώσει τα βακτήρια που βρίσκονται στον συμπυκνωτή και τα απομακρύνει μέσω του σωλήνα. Μετά από αυτή τη διαδικασία, το κλιματιστικό βγάζει και πάλι καθαρό αέρα. Η αποστείρωση επιτυγχάνει καθαρισμό του αέρα έως και 90%.

Λειτουργία σε Ακραίες Συνθήκες (-20˚C ~ 60˚C)

Το πρωτοποριακό σύστημα δύο επιπέδων Συμπίεσης (EVI) σε συνδυασμό με την τεχνολογία βελτιστοποίησης του Συστήματος Ψύξης και τα υψηλής ποιότητας υλικά, εξασφαλίζει την πιο αξιόπιστη λειτουργία ακόμα και στις πλέον ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας (θέρμανση στους -20˚C και ψύξη στους 60˚C).

Έξυπνη Απόψυξη

Κατά τη λειτουργία της θέρμανσης γίνεται απόψυξη της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού μόνο όταν το επιβάλλει η αλλαγή της εξωτερικής θερμοκρασίας. Έτσι μειώνεται η κατανάλωση, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται 20% καλύτερη θέρμανση.

Αυτόματη Επανεκκίνηση

Σε περίπτωση ξαφνικής διακοπής ρεύματος, η λειτουργία του κλιματιστικού συνεχίζεται από εκεί που σταμάτησε, χωρίς να χρειάζεται εκ νέου κάποια ρύθμιση.

Λειτουργία Wi-Fi

Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία για να δημιουργήσετε στο χώρο σας τις ιδανικές συνθήκες εξ αποστάσεως, χωρίς περιορισμούς, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε! Το κλιματιστικό συνδέεται με το κινητό ή το tablet μέσω Wi-Fi, για να κάνει τις ρυθμίσεις του εξαιρετικά απλή υπόθεση.

Anti-Cold-Air

Κατά τη λειτουργία της θέρμανσης, ο συμπιεστής καθυστερεί την εκκίνηση για λίγα λεπτά, ώστε να αποφευχθεί η εισροή ψυχρού αέρα στο χώρο.

iFeel

Χάρη στο δεύτερο αισθητήρα θερμοκρασίας που βρίσκεται στο χειριστήριο, δεν υπάρχει απώλεια στη θέρμανση ή στη ψύξη λόγω της απόστασης που χωρίζει το χρήστη με την εσωτερική μονάδα.

Προθέρμανση (37˚C)

Κατά την έναρξη της λειτουργίας στη θέρμανση το κλιματιστικό προθερμαίνεται στους (37˚C¬) αποτρέποντας την εισροή κρύου αέρα.

Αποτελεσματική Αφύγρανση

Η λειτουργία της αφύγρανσης ενδείκνυται ειδικά την εποχή της άνοιξης και του φθινοπώρου, όπου οι συνθήκες θερμοκρασίες είναι μεν ηπιότερες αλλά τα ποσοστά υγρασίας υψηλά. Ρυθμίζοντας το κλιματιστικό σας στη λειτουργία αυτή, επαναφέρετε στο χώρο τις ιδανικές συνθήκες υγρασίας, προστατεύοντας ταυτόχρονα τα δομικά υλικά και μειώνοντας την πιθανότητα αλλεργιών και ιώσεων.

Γρήγορη Ψύξη σε 30’’/Θέρμανση σε 1’

Η ταχύτητα του συμπιεστή φτάνει τις 3900 r/min σε 30 δευτερόλεπτα. Η ταχεία διέλευση του ψυκτικού υγρού επιτυγχάνει γρήγορη Ψύξη σε 30 δευτερόλεπτα και άμεση θέρμανση σε 1 λεπτό, δημιουργώντας άμεσα τις κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας στο χώρο.

Αυτοδιάγνωση Βλαβών

Στην περίπτωση που κάποια βλάβη εμποδίζει την ομαλή λειτουργία του κλιματιστικού, αυτό εντοπίζει μόνο του την πηγή του προβλήματος! Η λειτουργία αυτοδιάγνωσης κάνει ένα σύντομο έλεγχο προκειμένου να εντοπίσει που παρουσιάζεται η βλάβη.

Λειτουργία Ύπνου

Η θερμοκρασία προσαρμόζεται σταδιακά κατά τη διάρκεια της νύχτας για να παρέχει ιδανικές συνθήκες ύπνου. Κατά τη λειτουργία της ψύξης, η θερμοκρασία αυξάνεται κατά 1 βαθμό ανά ώρα τις δυο πρώτες ώρες και επανέρχεται στην αρχική θερμοκρασία πριν την αφύπνιση, ενώ κατά τη λειτουργία της θέρμανσης μειώνεται αντίστοιχα κατά 1 βαθμό.

Χρονοδιακόπτης

O χρονοδιακόπτης σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίστε τη χρήση του κλιματιστικού ανά ημέρα επιλέγοντας την αυτόματη ώρα έναρξης και παύσης της λειτουργίας του.

Λειτουργία Turbo

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Turbo για να διαμορφώσετε σε ελάχιστα λεπτά την επιθυμητή θερμοκρασία του χώρου. Ενδείκνυται στη λειτουργία ψύξης για άμεση επίτευξη έως και 17˚C.

(4D) Τεσσάρων κατευθύνσεων κατανομή του αέρα

Ο αέρας διαχέεται ελεύθερα προς κάθε κατεύθυνση, χάρη στον ειδικό σχεδιασμό των περσίδων φέρνοντας γρήγορα τις ιδανικές συνθήκες άνεσης στο χώρο.

Οικολογικό Ψυκτικό Yγρό R32

Χρησιμοποιεί το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και έχει 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη συγκριτικά με το R410A. Επιπλέον, το R32 μπορεί να αποδώσει ίση θερμική ισχύ με το R410A με μικρότερη κατά 30% ποσότητα ψυκτικού, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερο ψυκτικό μέσο για κάθε μονάδα. Ως αποτέλεσμα, οι συνολικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μπορούν να μειωθούν κατά περίπου 75%. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι το R32 δεν είναι μίγμα αλλά ομογενές ρευστό και μπορεί να ανακυκλωθεί πιο εύκολα και να ξαναχρησιμοποιηθεί.

Ενεργειακή απόδοση

Το κλιματιστικό ανήκει στην ενεργειακή κλάση A++, στην ψύξη και στην ενεργειακή κλάση A+ στη θέρμανση (μέση ζώνη). Η ενεργειακή κλάση μετριέται σε μια χρωματική κλίμακα επτά βαθμίδων από Α+++ έως D, με την κλάση Α+++ να είναι η αποδοτικότερη, ενώ αντίθετα η κλάση D, η ελάχιστα αποδοτική.

Επιπλέον υπάρχουν οι δείκτες SEER και SCOP, οι οποίοι απεικονίζουν ρεαλιστικότερα την πραγματική ενεργειακή απόδοση των κλιματιστικών.

  • SEER (Εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή ψύξης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης ψύξης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση ψύξης βασίζεται σε 350 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SEER είναι από 5.10w/w μονάδες και πάνω.
  • SCOP (Εποχιακός συντελεστής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή θέρμανσης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης θέρμανσης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση θέρμανσης βασίζεται σε 1400 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SCOP είναι από 3.40w/w μονάδες και πάνω.

Κατασκευαστής

AUX

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
ASW-H09A4/HAR3DI-EU

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
9383 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
10577 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Ναι
Ιονιστής
Όχι
Φίλτρα Αέρα
Ναι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A+
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
6,16 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4,17 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
148 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
839 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
56 dB
Εξωτερικής Μονάδας
62 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
78,8 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
29,2 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
19,8 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
73 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
54,5 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
28,5 cm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
4 χρόνια σε όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη, 10 χρόνια στον Συμπιεστή

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

    Το πήρα πριν τον καύσωνα και μπήκε σε σαλοκουζινα 40 τετραγωνικά και δίπλα ένα δωμάτιο με την πόρτα ανοιχτή συνέχεια και δίπλα σκάλα που πάει σε άλλα δωμάτια. Το μηχάνημα είναι αθόρυβο για 24αρι. Στην ψύξη το έχω στους 26 και σε ένα τέταρτο πιάνει τη θερμοκρασία κι ας είχε το σπίτι 32 και έξω 43 βαθμούς. Το έχω δοκιμάσει και σε πιο χαμηλούς βαθμούς αλλά δεν λέει γιατί μας πάγωσε. Λίγο ο όγκος της εσωτερικής μονάδας με ενόχλησε στην αρχή αλλά αθόρυβο, μικρο και να κάνει δουλειά δεν γίνεται. Αν αντέξει και στα χρόνια θα είναι ότι καλύτερο.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tasos_Tozidis
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Το επέλεξα γιατί διάβασα τα θετικά σχόλια απο τους προκατόχους του!Το εχώ τοποθετήσει σε ενιαία σαλοκουζίνα περιπου 35τμ. Το εχω απο τον Δεκέμβρι ο κ Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί στην θέρμανση που το έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής έχει πολύ καλή απόδοση και είναι αθόρυβο τόσο η εξωτερική όσο κ η εσωτερική μονάδα!!!Τα πλαστικά του δεν κάνουν καθόλου θόρυβο σε συστολοδιαστολές και το wifi του συνδέθηκε πανεύκολα και είναι πολύ χρηστικό και το application πολύ λειτουργικό!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Orestis_Kouremenos
    1
    4 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 18000 BTU

    Αγοράστηκε πριν λίγες μέρες ένα 18αρι για το σαλόνι γύρω στα 45 τετραγωνικά μπορώ να πω ότι το μηχάνημα είναι πολύ δυνατό .
    Στην ψύξη λίγο που το δοκίμασα σε χαμηλή και υψηλή ταχύτητα το κάνει το πολικό ψύχος!!
    Για τα χαρακτηριστικά του είναι κορυφή!
    Εσωτερική μονάδα πολύ χαμηλά τα ντεσιμπέλ για 18αρι που είναι.
    Εξωτερική οχι ογκώδες και δεν κάνει θόρυβο όπως άλλες γνωστές πανάκριβες μάρκες
    Θα επανέλθω στο μέλλον για τυχόν περισσότερες εντυπώσεις μόλις δουλέψω το μηχάνημα και στη θέρμανση.

    Update:: Όταν πιάνει τη θερμοκρασία του χώρου στους 26 βαθμούς που το βάζω βγάζει μια περίεργη οσμή σαν κάλτσα βρώμικη και μούχλα!! Αυτό γίνετε οταν σταματάει ο συμπιεστης απο έξω και σταματάει να παγώνει και λειτουργεί στον ανεμιστήρα η στη λειτουργία αφυγρανσης μέσα η εσωτερική μονάδα, απογοήτευση μεγάλη..
    Ήρθε συνεργείο απο την εταιρία και έκαναν πως δεν καταλάβαιναν απο τη βγαίνει η οσμή και έλεγαν οτι είναι φυσιολογική η μυρωδιά
    Απο το χώρο μας και πως ο χώρος την προκαλεί!Απο ότι κατάλαβα δεν βγαζει την υγρασια απο την υδρορροη η το στοιχείο
    Και ο ανεμιστηρας την πετάει στο σαλόνι ξανά Μακρια μάγκες απο αυτο το μηχάνημα την πάτησα θα ζητήσω αντικατάσταση!!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • maliaxovas
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    πηρα δυο 9αρια για το χωριο αν και ειναι νωρις ακομα οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αριστες.
    η εξωτερικη μοναδα ειναι αθορυβη στην κυριολεξια,η μεσα μοναδα ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα θορυβου.
    στην ψυξη σκοτωνει στην θερμανση θα μπορουσε και λιγο καλυτερα αλλα οκ την δουλεια του την κανει.
    για την τιμη του (309 ευρω) δεν εχει αντιπαλο αν το ηξερα θα τα εβαζα και σπιτι οπου και πληρωσα τα διπλασια για "επωνυμα" και ακουγονται λες και περναει τρενο απο εξω.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gianniskotsou
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχει δοκιμαστεί μόνο σε θέρμανση. Αποδίδει όπως περίμενα. Σαν κλιματιστικό χρήση λειτουργίες κλπ θυμίζει toyotomi. Δεν έχω δουλέψει ακόμα το WiFi και ψυξη. Στην χαμηλή σκάλα δεν το λες αθορυβο σαν το Inventor που έχω στο σαλόνι. Θα επανέλθω μόλις το χρησημοποιησω πλήρως. 1η εικόνα καλη

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • THodoris_Gourzis
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μόλις το τοποθέτησα. 9000btu.Ψύξη τέλεια. Θέρμανση δεν ξέρω ακόμη γιατί είναι Αύγουστος. WIFI READY.
    Ποιότητα πλαστικών αρκετά καλή.Συμπιεστης της Toshiba. Πολύ τίμιο για τα λεφτά του. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ο χαμηλός θόρυβος της εξωτερικής μονάδας. Γιατί σε άλλα επωνυμα κλιματιστικά που έχω ακούγεται έντονα ο συμπιεστης. Παίζει ρόλο η σωστή εγκατάσταση.

    6/12/2021
    Το γύρισα στην θέρμανση. Αποδοτικό και αθόρυβο.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη