Pentagon Παντελόνι Tactical² Coyote
Κυνηγετικά Παντελόνια

Pentagon Παντελόνι Tactical² CoyoteΚωδικός: 26767913

26,24
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 26,24 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Pentagon Covert Tactical Pants - Coyote

    Διαθέσιμα μεγέθη (Περίμετρος μέσης (cm)): 424446505254

    Προϊόντα καταστήματος
    53,90 €

  2. Παντελόνι Tactical² Pants Pentagon® Tactical, Μπέζ (03)

    Διαθέσιμα μεγέθη (Περίμετρος μέσης (cm)): 46

    Προϊόντα καταστήματος
    26,24 €

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Καφέ
Μπεκάτσας
Όχι
Αδιάβροχο
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • A.D.Z.
    1
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πήρα ένα μπεζ και ένα μαύρο ευτυχώς σε εξευτελιστική τιμή (42ευρώ και τα δύο με τα μεταφορικά) και λέω ευτυχώς γιατί: Το μπεζ την πρώτη μέρα ανέβηκα στην μηχανή και ξηλώθηκε το γαζί στον καβάλο (καλά που δεν έγινα ρεζίλι).Το μαύρο μόλις το φόρεσα και έσκυψα να βάλω τα παπούτσια,πετάχτηκε το κουμπί και έπεσε στο πάτωμα.Ολα αυτά χωρίς να είναι στενή η εφαρμογή τους αλλά ούτε και εγώ τα ήθελα στενά παρόλο που είναι ελαστικό το ύφασμα.Απογοητευση μεγάλη γιατί μόλις άνοιξα το κουτί τα είδα και ενθουσιάστηκα, μικροζημιές αλλά έχω ξενερώσει απίστευτα και τα έχω παρατήσει εδώ και 10 μέρες χωρίς να έχω διάθεση να τα πάω για φτιάξιμο, ίσως κάποια στιγμή.Εχω πολλά προϊόντα pentagon αλλά τα συγκεκριμένα δεν τα συστήνω με τίποτα.

    update 26/12 :Πριν 4 μηνες το μπεζ πήγε στο ράφτη και γαζωθηκε (δε μου πήρε λεφτά)το μαύρο σε τσαγκάρη και έβαλε κουμπί άφτερ μάρκετ 3€. και μέχρι τώρα είναι εντάξει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Georgios_Syr
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ανθεκτικό παντελόνι,το έχω από το 2018, στα μείον του οι πολύ ρηχές τσέπες. Οσον αφορά τις κρυφές τσέπες είναι καλό σαν ιδέα αλλά στο συγκεκριμένο παντελόνι ( και στο πιο σκούρο) δε δουλεύουν, έχω ρίξει μέχρι και σπρέι σιλικόνης αλλά είναι τόσο δύσκολο να ανοίξουν -κλείσουν που ουσιαστικά είναι σαν να μην υπάρχουν ( δε κατάφερα ποτέ να τις δουλέψω) αν και θα ήταν πολύ χρήσιμες! τα παντελόνια έχουν πολύ ωραία υφή επίσης.το ανοιχτό μπεζ με το πιο σκούρο μπεζ έχουν διαφορά στην εφαρμογή αν κ είναι το ίδιο νούμερο ( το πιο σκούρο έχει λίγο πιο φαρδιά γραμμή)

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)