Kenko Teleplus HD pro 2X DGX Τηλεμετατροπέας Φακού για Nikon F
Αξεσουάρ Φακών

Kenko Teleplus HD pro 2X DGX Τηλεμετατροπέας Φακού για Nikon FΚωδικός: 26780581

Επεκτείνοντας την αποτελεσματική εστιακή απόσταση επιλεγμένων φακών Tokina και Nikon F-mount, αυτός ο τηλεμετατροπέας Kenko Teleplus HD pro 2x DGX σάς δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ακόμα...

Δες όλη την περιγραφή

Επεκτείνοντας την αποτελεσματική εστιακή απόσταση επιλεγμένων φακών Tokina και Nikon F-mount, αυτός ο τηλεμετατροπέας Kenko Teleplus HD pro 2x DGX σάς δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ακόμα μεγαλύτερη εμβέλεια από τους φακούς σας. Η ειδική σχεδίαση διατηρεί την πλήρη επικοινωνία μεταξύ του φακού και των καμερών Nikon με βάση F, προκειμένου να διατηρηθούν οι...

Δες όλη την περιγραφή
310,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 310,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 310,00 €

  2. 310,00 €

Περιγραφή

Επεκτείνοντας την αποτελεσματική εστιακή απόσταση επιλεγμένων φακών Tokina και Nikon F-mount, αυτός ο τηλεμετατροπέας Kenko Teleplus HD pro 2x DGX σάς δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ακόμα μεγαλύτερη εμβέλεια από τους φακούς σας. Η ειδική σχεδίαση διατηρεί την πλήρη επικοινωνία μεταξύ του φακού και των καμερών Nikon με βάση F, προκειμένου να διατηρηθούν οι δυνατότητες αυτόματης μέτρησης έκθεσης και αυτόματης εστίασης.

O τηλεμετατροπέας 2x διπλασιάζει αποτελεσματικά την εστιακή σας απόσταση και έχει απώλεια φωτός δύο στάσεων. Επιπλέον, η προηγμένη οπτική σχεδίαση διαθέτει επτά στοιχεία σε πέντε ομάδες και μια αντιανακλαστική επίστρωση πολλαπλών στρωμάτων έχει εφαρμοστεί σε μεμονωμένα στοιχεία για να μειώσει το flare και το ghosting για βελτιωμένη αντίθεση και απόδοση χρώματος.

Κατασκευαστής

Kenko (Αξεσουάρ Φακών)

Χαρακτηριστικά

Είδος
Tele Converter
Συμβατότητα
Nikon

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • orfibous
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    UPDATE: Ο αντάπτορας δεν λειτούργει μέσω του FTZ II adapter σε μηχανές Nikon Z

    Τρομερό εργαλείο! Η Kenko έχει φτιάξει αυτό που η Nikon (και ίσως και η Canon) δεν μπορούν να φτιάξουν για τους πελάτες τους και τους φακούς τους. Το συγκεκριμένο Teleconverter συνεργάζεται απίστευτα καλά ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΤ ΦΑΚΟΥΣ Nikon (αυτούς με το weather sealing). Όλες οι ηλεκτρονικές λειτουργίες δουλεύουν άψογα. Metering, αυτόματη λήψη, δεδομένα Exif. Μόνο το autofocus εξαρτάται από την ταχύτητα του φακού (γενικά αν με το TC ο φακός δίνει στην κάμερα λιγότερο φως από f/8 τότε δεν δουλεύει το Autofocus) Το γυαλί είναι εξαιρετικής ποιότητας και η επίδραση του είναι μηδαμινή. Η κατασκευή του είναι στιβαρή και δίνει ωραία αίσθηση στο χέρι.

    Για τα λεφτά του αξίζει και με το παραπάνω. Η Kenko έχει κάνει το καλύτερο TC, σε σχέση με τα TC της Nikon που είναι 200€ ακριβότερα, αλλά και του υπόλοιπου ανταγωνισμού, καθώς δεν υποστηρίζουν τους μισούς και παραπάνω φακούς. Αυτό διότι τα Kenko TC είναι τα μόνα που τα οπτικά τους στοιχεία δεν προεξέχουν του F mount, οπότε ακόμα και φακοί με weather sealing κουμπώνουν. !ΠΡΟΣΟΧΗ! αυτό μπορεί να μην ισχύει για όλους τους φακούς.

    Υ.Γ. Οι φωτογραφίες είναι με τον 70-300 f/4.5-6.3 kit που μετατρέπεται σε 140-600 f/9-13 σε συνθήκες με καλό φως, χωρίς κανένα post-processing σε APS-C κάμερα.

    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
orfibous

Ναι, το TELEPLUS HD pro 2x DGX υποστηρίζει την D5300, Aκόμα υποστηρίζει και τους kit φακούς (χωρίς autofocus). Με καλύτερους φακούς έχει και autofocus. Εγώ τον χρησιμοποιώ στην D3500. Υπάρχει λίστα με φακούς και μηχανές στο σαιτ της kenko. https://kenkoglobal.com/support/teleplus/

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)