Μπουφάν Εργασίας

Delta Plus HELSINKI2 Μπουφάν Εργασίας με Επένδυση Fleece και Αποσπώμενη Κουκούλα Navy ΜπλεΚωδικός: 26836571

Παρκά από ύφασμα πολυεστέρα με επίχρυση PVC. Φόδρα από ταφτά από παχύ πολυεστέρα. Στεγανές ραφές και αφαιρούμενη κουκούλα. Μανσέτες με εσωτερικό λάστιχο. Κλείσιμο με φερμουάρ προστασίας από το ψύχος ,

Δες όλη την περιγραφή

Παρκά από ύφασμα πολυεστέρα με επίχρυση PVC. Φόδρα από ταφτά από παχύ πολυεστέρα. Στεγανές ραφές και αφαιρούμενη κουκούλα. Μανσέτες με εσωτερικό λάστιχο. Κλείσιμο με φερμουάρ προστασίας από το ψύχος , με αυτί που κλείνει με σκρατς και κόπιτσες. Σφίξιμο στη μέση, με ελαστικό κορδόνι.

Δες όλη την περιγραφή

Μέγεθος:

48,90
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 48,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 74,50 €

  2. 66,00 €

  3. 48,90 €

  4. 48,90 €

Περιγραφή

Παρκά από ύφασμα πολυεστέρα με επίχρυση PVC. Φόδρα από ταφτά από παχύ πολυεστέρα. Στεγανές ραφές και αφαιρούμενη κουκούλα. Μανσέτες με εσωτερικό λάστιχο. Κλείσιμο με φερμουάρ προστασίας από το ψύχος , με αυτί που κλείνει με σκρατς και κόπιτσες. Σφίξιμο στη μέση, με ελαστικό κορδόνι. 4 τσέπες. Εγκεκριμένο από CE, EN342:2017

Κατασκευαστής

Delta Plus

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Navy Μπλε
Ανακλαστικό
Όχι
Αδιάβροχο
Όχι
Θερμαινόμενο
Όχι
Αντιανεμικό
Όχι
Ψύχους
Όχι
Φλις
Ναι
Softshell
Όχι
με Κούκουλα
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • verdeangelo
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Είμαι fan των προιόντων της Delta Plus και έψαχνα ένα μπουφάν για χρήση επάνω σε μηχανάκι (και φυσικά,για ακραίες καταστάσεις ψύχους και βροχής) και μπορώ να πω πως το συγκεκριμένο (μετά το Delta Plus Laponie) είναι το 2ο καλύτερο για τέτοιες καταστάσεις (που να συνδιάζει ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ αντοχή σε ψύχος και κατά δεύτερον σε βροχή/το οποίο να αναφέρω πως έχει και αδιαβροχοποιημένες ραφές .
    Έψαξα και τους σχετικούς πίνακες της Delta Plus,πιστοποιήσεις,προδιαγραφές,διαπερατότητα σε ψύχος και βροχή και κατέληξα σε αυτό (ερχόταν αρκετά πιο οικονομικό από το ανώτερο σε εξωτερικές χαμηλές θερμοκρασίες,Laponie).
    Το δοκίμασα αμέσως μετά τον χιονιά στην Αθήνα και με εξωτερική θερμοκρασία στους 0-2C (που ως γνωστό επάνω σε μηχανή η αίσθηση της θερμοκρασίας είναι ακόμα πιο χαμηλή,τουλάχιστον 3 βαθμούς πιο κάτω) και μπορώ να πω πως,δεν κατάλαβα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ από ψύχος !!!!.
    1η φορά ένιωσα το πάνω μέρος του σώματος μου τόσο ζεστό και μάλιστα,χωρίς να καταλάβω στο ελάχιστο εισχώρηση εξωτερικών ριπών ψύχους.
    Απλά,η τέλεια αγορά ..... ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ ΑΦΟΒΑ !!!!.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη