Prym Rotary Cutter Περιστροφικός Κόφτης για Χαρτόνι/Αφρολέξ/Υφάσματα 45mm
Εργαλεία Ραπτικής

Prym Rotary Cutter Περιστροφικός Κόφτης για Χαρτόνι/Αφρολέξ/Υφάσματα 45mm Κωδικός: 27004272

Ο περιστροφικός κόπτης Prym "Comfort" προσφέρει μια εργονομικά διαμορφωμένη λαβή ελαστομερούς για κοπή υφασμάτων χωρίς κόπωση. Η λεπίδα του είναι τόσο αιχμηρή ώστε το ύφασμα να μπορεί να κοπεί σε...

Δες όλη την περιγραφή

Ο περιστροφικός κόπτης Prym "Comfort" προσφέρει μια εργονομικά διαμορφωμένη λαβή ελαστομερούς για κοπή υφασμάτων χωρίς κόπωση. Η λεπίδα του είναι τόσο αιχμηρή ώστε το ύφασμα να μπορεί να κοπεί σε πολλά στρώματα εύκολα και με καθαρή κοπή. Ο διπλός μηχανισμός ασφαλείας είναι αξιοσημείωτος: η συσκευή ασφάλισης ασφαλίζει τη λεπίδα είτε στην κατάσταση ηρεμίας...

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 26,90 €

Περιγραφή

Ο περιστροφικός κόπτης Prym "Comfort" προσφέρει μια εργονομικά διαμορφωμένη λαβή ελαστομερούς για κοπή υφασμάτων χωρίς κόπωση. Η λεπίδα του είναι τόσο αιχμηρή ώστε το ύφασμα να μπορεί να κοπεί σε πολλά στρώματα εύκολα και με καθαρή κοπή. Ο διπλός μηχανισμός ασφαλείας είναι αξιοσημείωτος: η συσκευή ασφάλισης ασφαλίζει τη λεπίδα είτε στην κατάσταση ηρεμίας είτε στη θέση εργασίας - η λεπίδα κινείται μόνο στη θέση κοπής όταν τραβιέται η λαβή. Όταν αφήσετε τη λαβή, η λεπίδα επιστρέφει στην αρχική της θέση. Ο άνετος περιστροφικός κόφτης από το OLFA κόβει προς όλες τις κατευθύνσεις. Και οι περιστροφικοί κόπτες 45 mm είναι επίσης κατάλληλοι για οδοντωτές και / ή οδοντωτές λεπίδες.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Κόφτες Υφασμάτων

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • eessy_nesyy
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κόβει ύφασμα, ενισχυτική βάτα, τζιν πολύ καλά. Μοναδικό μείον είναι ότι η σχεδίασή του δεν βολεύει αν είσαι αριστερόχειρας ή έστω αν χρησιμοποιείς και τα 2 χέρια εξίσου για κόψιμο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

23 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες