Μπανάκια Μωρού

Shnuggle Μπανιέρα Μωρού Γκρι Κωδικός: 27228262

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κατάλληλο για 0-12 μηνών
  • Ειδικό στήριγμα στον πάτο
  • Πλάτη από αφρώδες υλικό
  • Χωράει σε όλους τους νιπτήρες
Δες όλη την περιγραφή
43,90
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 43,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 44,90 €

  2. 44,90 €

  3. 44,90 €

  4. 44,90 €

  5. 43,90 €

  6. 44,90 €

  7. 44,50 €

  8. 44,90 €

  9. 44,90 €

  10. 49,80 €

  11. 49,80 €

  12. 44,90 €

  13. 44,99 €

  14. 50,00 €

  15. 44,90 €

  16. 44,90 €

  17. 44,90 €

  18. 64,90 €

  19. 44,90 €

  20. 44,90 €

  21. 44,90 €

  22. 44,90 €

  23. 44,90 €

Περιγραφή

Βραβευμένο Μπανάκι

Κάθε 2,5 λεπτά πωλείται στον κόσμο ένα μπανάκι Shnuggle! Είναι Χρυσός Νικητής στα "Made for Mums 2021" και σίγουρα θα το αγαπήσετε και εσείς και το μωρό σας! Είναι κατάλληλο για χρήση από νεογέννητο έως και 12 μηνών και ο σχεδιασμός του κάνει το μπάνιο ασφαλές και απολαυστικό για μωρά και γονείς!

Διαθέτει ειδική προεξοχή στον πάτο για να στηρίζει τον πωπό του μωρού και να μην σας γλιστρήσει. Τα πλαϊνά τοιχώματα είναι τόσο ψηλά ώστε να παρέχουν ασφάλεια στο μπάνιο αλλά χωρίς να νιώθει εγκλωβισμένο.

Εργονομικός Σχεδιασμός

Η πλάτη είναι επενδεδυμένη με αφρώδες μαλακό υλικό που όταν το πιάσετε θα διαπιστώσετε ότι είναι πιο ζεστό από το υπόλοιπο μπανάκι. Σκεφτείτε ότι όταν βυθίζετε το μωρό στο νερό έχετε ρυθμίσει την θερμοκρασία του νερού στους 37 βαθμούς. Η πλατούλα όμως ακουμπάει στο τοίχωμα και είναι πιθανόν λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας το μωράκι σας να νιώσει άβολα. Με το ειδικό αφρώδες υλικό του Shnuggle και η πλάτη του μωρού είναι στα ζεστά.

Μικρό Μέγεθος

Έχει μέγεθος και σχήμα που χωράει σε όλους σχεδόν τους νιπτήρες, οπότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άνετα στο σπίτι σας ή ακόμη και στα ταξίδια σας. Χρησιμοποιεί μόνο 2 λίτρα νερό, ώστε εύκολα και γρήγορα να το γεμίσετε και να το αδειάσετε.

Χρήση σε 2 Στάδια Ανάπτυξης

Στάδιο 1 - Υποστηριζόμενο: 

Το μωρό αισθάνεται ασφαλές και προστατευμένο. Μετά από λίγους μήνες, χάρη στο σχήμα του μπάνιου, θα μπορείτε να έχετε και τα δύο σας χέρια ελεύθερα να πλένετε το μωρό σας και να παίζετε μαζί του. 

Στάδιο 2 - Καθισμένο: 

Καθώς το μωρό σας αρχίζει να κάθεται, η ειδική προεξοχή στο κάτω μέρος το κάνει να αισθάνεται ασφαλές. Είναι επίσης μια εξαιρετική βοήθεια για τα μωρά που έχουν πρόσθετες ανάγκες και χρειάζονται περισσότερη υποστήριξη. Αυτή η υποστήριξη βοηθά το μωρό να συνεχίσει να αναπτύσσει σημαντικές κινητικές δεξιότητες και να δυναμώνει.

Κατασκευαστής

Shnuggle (Μπανάκια Μωρού)

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μπανιέρα
Χρώμα
Γκρι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Πτυσσόμενη
Όχι
με Θερμόμετρο
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Anastasia S.
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπεζ

    Για πολύ μικρά μωρά δεν θα το συνιστούσα (ειδικά με μπανιέρα) καθώς θέλει προσοχή στο κράτημα το μωρό. Εμείς την κάναμε για πολύ καιρό μπάνιο στο χέρι. Τώρα που είναι πλέον 10 μηνών είναι ότι καλύτερο! Κάθεται και παίζει άνετα απολαμβάνοντας το μπανάκι της, δεν γλιστράει καθόλου και βολεύει πολύ η τάπα που φεύγει το νερό. Υπέροχο!

    • Ποιότητα
    • Αντοχή
    • Ευκολία χρήσης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sofia_Kar27

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το χρησιμοποιούμε από τον τρίτο μήνα, το σχήμα του βοηθάει το μωράκι να κάθεται και το υλικό που υπάρχει πίσω κολλάει στην πλάτη του με αποτέλεσμα να μη γλιστράει. Το πώμα στον πάτο βολεύει πολύ!
    Μια από τις καλύτερες αγορές για το μωράκι μας!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xatzo_612
    2
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν έχω δοκιμάσει άλλο μπανάκι καθώς μου το φέρανε δώρο με τη γέννηση του μπέμπη. Δε με βόλεψε καθόλου δυστυχώς. Καταρχάς το μωρο είναι 3μιση μηνών και ακόμα γλιστράει δεξιά αριστερά την ώρα του μπάνιου με αποτέλεσμα να πρέπει να τον ισιωνω κάθε τόσο. Επίσης κάποιες φορές το κεφάλι του πέφτει μπροστά (δε το στηρίζει τελεια ακόμα) λόγω της κάθετης στάσης. Το πιο βασικό όμως για μένα είναι ότι λόγω της καθιστής θέσης δε μπορώ να πλύνω τα ευαίσθητα σημεία του μπέμπη, πρέπει πριν αρχίσω το μπάνιο να τον πλύνω τοπικά και μετά να τον βάλω στη μπανιέρα... καλή η εργονομία αλλά χρειάζεται κ η πρακτικότητα. Στα θετικά, ότι το μωράκι μου ευχαριστιέται το πλατσούρισμα. Θα δοκιμάσω και κάποιο άλλο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kokochristina0
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ότι καλύτερο!
    Μόλις έπεσε ο λώρος ξεκίνησε ο μικρός να το χρησιμοποιεί μέχρι κ σήμερα 11 μηνών.
    Τώρα θα πάρουμε το μεγαλύτερο μέγεθος.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Elene_Kodalashvili
    1
    10 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πάρα πολύ άβολο. Είναι εντελώς ακατάλληλο για νεογέννητα (επειδή κάθεται, δεν γίνεται αλλιώς) και πολύ μικρό στην συνέχεια για μωρά. Απορώ ποιος και ποιοι το βράβευσαν.. γέλιο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Evangelia_Ioakeimidou
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    έχω πάρει κ την βάση. ξεκίνησα να το χρησιμοποιω μετά τις 40 μέρες πιο πολύ επειδή δεν ήθελα να βάζω στην ημικαθιστη θέση το μωρό,λόγω ομφαλού κ λόγω βιασύνης των πρώτων ημερών. Στην συνέχεια όμως κ μέχρι τώρα (6 μηνών) μωρό, ευχαριστιεται το μπάνιο κ χαλαρώνει.
    το ξέπλυμα κ το πιο ειδικό καθάρισμα στις επίμαχες περιοχές του μωρού, γίνεται στην μπανιέρα, κρατώντας το στα χέρια μου, αλλά έτσι δεν γίνεται κ σε όλα τα μπανάκια;
    δεν με χαλάει που δεν έχει σύστημα αποστράγγισης γιατί βάζεις μέχρι 2 λίτρα νερό κ αρα ελαφρυ.
    σε συνδυασμό με την βάση, μακράν η καλύτερη αγορά που έχω κάνει για το μωρό.
    υλικά παναλαφρα, ποιοτικά κ ανθεκτικα!

    πλέον έχει κλείσει τους 8 μήνες κ παρά το ότι χωράει στο μπανακι με την βάση, πιτσιλαει όλο το μπάνιο παίζοντας! βάζοντας το στην μπανιέρα, δεν είναι τόσο ασφαλές, τουλάχιστον στην δική μας περίπτωση.. πρέπει πλέον να αναζητήσω άλλο προϊόν για χρήση μέσα στην μπανιέρα.
    παρόλα αυτά η εμπειρία από το συγκεκριμένο προϊόν μόνο θετική ήταν!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anastasia_Spantidaki
    1
    3 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τόσα λεφτά έδωσα μαζί με βάση και δε με έχει βολέψει καθόλου προς το παρόν..λεει από 0 εμένα είναι 2 μηνών και δεν το έχω βάλει ακόμα να κάνει μπάνιο εκεί. Ειναι πολύ μικρό ,πρέπει να κάθεται το μωρό οπότε λογικά ειναι για μεγαλύτερο.θα δείξει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sunbl0ck
    2
    6 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μαζί με τη βάση του κόστισε 80€. Πεταμένα λεφτά.
    Υποτίθεται είναι από 0 έως 12 μηνών, αλλά μέχρι να αρχίσει να μπορεί να στηριχτεί είναι ακατάλληλο. Οπότε περιμέναμε να γίνει 6 μηνών για να το χρησιμοποιήσουμε.
    Δεν έχει βαλβίδα αποστράγγισης οπότε για να ξεπλύνεις το μωρό πρέπει να το βγάλεις και να το ξεπλύνεις στα χέρια. Επίσης με την δήθεν ανατομική καμπούρα που έχει στον πάτο είναι σχεδόν αδύνατο να πλύνεις τον πισινό του μωρού.
    Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει πάρει βραβεία .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • κapas
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απλά υπέροχο... Μπανάκι διδύμων στον νεροχύτη ξεκούραστα και χωρίς να μαζεύουμε από παντού νερά. 2 λιτρα νερού αρκούν.. τα μωράκια το απολαμβάνουν. Γίνανε 1 έτους και ακόμα το χρησιμοποιώ. Επιτέλους ήρθε στην Ελλάδα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

21 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες