Brio Toys Service Station Αξεσουάρ Σιδηρόδρομου με Ήχο για 3+ Ετών
Τρενάκια & Σιδηρόδρομοι

Brio Toys Service Station Αξεσουάρ Σιδηρόδρομου με Ήχο για 3+ ΕτώνΚωδικός: 27229381

Το Train Service Station προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες σε όλα τα τρένα BRIO World που περνούν από εκεί. Χρησιμοποιήστε το Σιδηροδρομικό Σταθμό με το 33971 Record & Play Engine (δεν περιλαμβάνεται) για

Δες όλη την περιγραφή

Το Train Service Station προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες σε όλα τα τρένα BRIO World που περνούν από εκεί. Χρησιμοποιήστε το Σιδηροδρομικό Σταθμό με το 33971 Record & Play Engine (δεν περιλαμβάνεται) για να προσθέσετε ακόμα περισσότερη δράση στο σιδηροδρομικό σας παιχνίδι μέσω των λειτουργιών Smart Tech Sound.

Δες όλη την περιγραφή
34,07
ΠαράδοσηΤετ, 09 Οκτ - Τρί, 15 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 34,07 €

Περιγραφή

Το Train Service Station προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες σε όλα τα τρένα BRIO World που περνούν από εκεί. Χρησιμοποιήστε το Σιδηροδρομικό Σταθμό με το 33971 Record & Play Engine (δεν περιλαμβάνεται) για να προσθέσετε ακόμα περισσότερη δράση στο σιδηροδρομικό σας παιχνίδι μέσω των λειτουργιών Smart Tech Sound. Στείλτε τον κινητήρα προς τα αριστερά για καθαρισμό στο σταθμό πλύσης, προς τα δεξιά για επισκευή στο σταθμό επισκευής ή απευθείας αν δεν χρειάζεται εργασία. Το τρένο θα ζωντανέψει αυτόματα με ρεαλιστικούς ήχους τρένου και κινούμενα σχέδια, ενώ μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε το παιχνίδι σας ακόμη περισσότερο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Smart Tech Sound.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
33975
Είδος
Αξεσουάρ Σιδηρόδρομου
Ηλικία
3 + ετών
Με Ήχο
Ναι
Με Φως
Όχι
Με Καπνό
Όχι
Σετ Βαγόνια/Τρενάκια
Όχι
Χαρακτηριστικά
Απλά
Υλικό
Πλαστικά

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη