Ergotron HX Βάση Γραφείου Οθόνης έως 42" με Βραχίονα
Βάσεις Οθόνης Υπολογιστή

Ergotron HX Βάση Γραφείου Οθόνης έως 42" με ΒραχίοναΚωδικός: 27235256

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μέγιστη Διάσταση Οθόνης: 42 "
  • Μέγιστο Φορτίο: 19,1 kg
  • VESA: 100x100
  • Γωνία περιστροφής: 180°
  • Διαστάσεις: 305 x 488 x 178 mm
  • Βάρος: 8.3 kg
Δες όλη την περιγραφή
372,47
ΠαράδοσηΠαρ, 13 Σεπ - Πέμ, 19 Σεπ
+39,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 341,50 €

Περιγραφή

Με τον βραχίονα οθόνης HX Desk, μπορείτε εύκολα να επανατοποθετήσετε μεγάλες οθόνες βάρους έως 19,1 κιλά χρησιμοποιώντας την πατενταρισμένη τεχνολογία Constant Force. Βελτιώνει τον χώρο εργασίας σας με κομψό σχεδιασμό και ένα προαιρετικό κιτ τόξου διπλής ή τριπλής οθόνης αυξάνει τον αριθμό της οθόνης και την παραγωγικότητά σας. Είναι πιστοποιημένο BIFMA επιπέδου 2 με βάση τις χαμηλές περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιπτώσεις του βραχίονα.

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τοποθέτηση
Γραφείου
Τύπος
με Κλίση, Βραχίονας, με Περιστροφή
Χρώμα
Μαύρο

Όρια

Πλήθος Οθονών
1
Μέγιστη Διάσταση Οθόνης
42 "
Μέγιστο Φορτίο
19,1 kg

Δυνατότητες

Vesa Mount
100 x 100 mm, 75 x 75 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 6
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • ΤΝ
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σήκωσε άνετα μια σαμσουνγκ πενήντα ιντσών 17 κιλών (άνευ της βάσης της σαμσουνγκ) διατηρώντας όλες τις δυνατότητες; ρυθμίσεων, ο,τι πληρώνεις παίρνεις. Αλλάζω τη ρύθμιση αναλόγως τη χρήση της οθόνης, π.χ. Τηλεόραση εξ αποστάσεως, χαμήλωμα και κλίση για παιχνίδια καθιστός σε γραφείο, ύψωση για τηςλδιασκέψεις όρθιος, κτλ, δυνατότητα περιστροφη αν και δεν τη χρησιμοποιώ πολύ.

    Το σημαντικό είναι ότι αποπνέει ασφάλεια για τέτοιες μεγάλες οθόνες.
    Δε χρειάζεται η αγορά της αντίστοιχης βάσης «βαριάς εργασία» (hd = heavy duty), η οποία φαίνεται να προορίζεται για μεγάλες οθόνες με κυρτότητα (σαν την οντισι), παρά του ότι η πενηνταρα σαμσουνγκ η οποία τοποθέτησα νομίζω είναι βαρύτερη της οντισι. Θα έλεγα καλύτερα να αποφευχθεί, καθώς ίσως να παρά είναι ισχυρή και να αποτρέπει τη ρύθμιση μη κυρτών οθονών. Στη χειρότερη αγοράζεται ξεχωριστά το εξάρτημα βαρειά εργασίας και μετατρέπεται.

    Τοποθέτησα την τηλεόραση μόνος μου με την εξής τεχνική: συναρμολόγησα και εγκατέστησα επι του γραφείου τη βάση. Χαλάρωσα τις κλειδώσεις της εργκοτρον και είτα τη συνέδεσα με την τηλεόραση, η οποία στεκόταν στη βάση της. Έσφιξα όλες τις κλειδώσεις και απελευθέρωσα την τηλεόραση από την κανονική της βάση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • joysteeq
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Από τα λίγα προϊόντα που πληρώνεις αρκετά χρήματα αλλά όταν ανοίγεις τη συσκευασία λες, ναι, έχω κάτι γερό και δυνατό στα χέρια μου που να δικαιολογεί το κόστος. Σε απλό VESA mount 100x100 είναι σχετικά απλή η τοποθέτηση αλλά αν η οθόνη είναι πολύ μεγάλη (35+) ίσως να χρειαστεί και 2ο άτομο για βοήθεια. Αν θέλετε να χαλαρώσετε κάπως την κίνηση του βραχίονα, βάζετε ένα άλεν κλειδί που έχει σε μια τρύπα στο τελευταίο τμήμα πριν την οθόνη. Για να φανεί όμως το σημείο στο οποίο κουμπώνει το κλειδί, πρέπει ο βραχιόνας να είναι τέρμα επάνω σε πλήρη ανάπτυξη. Σε κάθε περίπτωση, το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά σφικτό και θέλει κάποια δύναμη στις κινήσεις. Αυτό όμως είναι και το ζητούμενο, ο βραχίονας είναι για μεγάλες οθόνες και σου δίνει σιγουριά ότι δε θα κρεμάσει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kratoras
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    στιβαρή και σταθερή κατασκευή είναι μονόδρομος για μεγάλες οθόνες

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimitris.giannopoulos
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Θετικά: Από τα λίγα που μπορούν να υποστηρίξουν 49 ιντσών οθόνες. Ανθεκτικό πολύ και παρά το βάρος που το έχω φορτώσει φαίνεται να αντέχει χωρίς πολλά θέματα.

    Αρνητικά: Ακριβό, λίγο σκληρό στην κίνηση (έχει πολύ βάρος βέβαια, οπότε λογικό).

    Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για την κατηγορία του, αλλά για μικρότερες οθόνες ακριβό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • billyVal
    5
    12 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πραγματικά ίσως ο καλύτερος επιτραπέζιος βραχίονας (για μονή οθόνη) που υπάρχει στην αγορά αυτή την στιγμή. Ισχύει απόλυτα εδώ το ότι πληρώνεις, παίρνεις. Για την αξία του, σου προσφέρει ασφάλεια και απόλυτη σταθερότητα. Εννοείται πως η αγορά του απευθύνεται κυρίως για στήριξη μεγάλης/βαριάς (και ακριβής) οθόνης. Όλη η κατασκευή είναι προσεγμένη και στιβαρή και το καταλαβαίνεις με το που πιάσεις στα χέρια σου τα κομμάτια του βραχίονα.

    Πλήρης ελευθερία περιμετρικής κίνησης, δυνατότητα να ρυθμίσεις κάθε σύνδεση του βραχίονα για να είναι πιο χαλαρή ή αντίστοιχα πιο δύσκολη η αντίσταση στην περιστροφή της οθόνης. Η οθόνη δεν παίζει "αριστερά δεξιά" ούτε για πλάκα και για να την κρεμάσεις κάτω, πρέπει να βάλεις πραγματικά δύναμη! Πολύ γρήγορη και εύκολη συναρμογή καθώς και πολύ κατανοητός ο οδηγός εγκατάστασης.

    Τον βραχίονα τον αγόρασα για να στηρίξει την LG 49WL95C-W (~13kg) η οποία πιάνει σε μέγεθος ολόκληρο το γραφείο μου σε πλάτος και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Οτι πρέπει να έχει ένας βραχίονας για μεγάλες οθόνες !

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ότι καλύτερο!!!!!
    Αντέχει g9 odyssey!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη