Βασικές Αρχές Φυσικής
Επιστημονικά Βιβλία

Βασικές Αρχές Φυσικής Κωδικός: 27318212

Mηχανική, σχετικότητα, θερμοδυναμική, ηλεκτρομαγνητισμός, οπτική, κβαντική μηχανική. Σε αυτό το περιεκτικό βιβλίο, ο R. Shankar, ένας φυσικός με παιδαγωγικό χάρισμα, γνωστός για τον μεταδοτικό

Δες όλη την περιγραφή

Mηχανική, σχετικότητα, θερμοδυναμική, ηλεκτρομαγνητισμός, οπτική, κβαντική μηχανική. Σε αυτό το περιεκτικό βιβλίο, ο R. Shankar, ένας φυσικός με παιδαγωγικό χάρισμα, γνωστός για τον μεταδοτικό ενθουσιασμό του, εξηγεί με εύληπτο τρόπο τις θεμελιώδεις αρχές της μηχανικής, της σχετικότητας, της θερμοδυναμικής... 

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: R. Shankar
  • Εκδότης: Κλειδάριθμος
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2020
  • Αριθμός σελίδων: 962
  • Κωδικός ISBN-13: 9789606450747
  • Διαστάσεις: 21×29
54,75
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

R. Shankar

από 53,29 €

Περιγραφή

Mηχανική, σχετικότητα, θερμοδυναμική, ηλεκτρομαγνητισμός, οπτική, κβαντική μηχανική. Σε αυτό το περιεκτικό βιβλίο, ο R. Shankar, ένας φυσικός με παιδαγωγικό χάρισμα, γνωστός για τον μεταδοτικό ενθουσιασμό του, εξηγεί με εύληπτο τρόπο τις θεμελιώδεις αρχές της μηχανικής, της σχετικότητας, της θερμοδυναμικής... του ηλεκτρομαγνητισμού, της οπτικής και της κβαντικής μηχανικής. 

Το βιβλίο αποτελεί ιδανική εισαγωγή για προπτυχιακούς φοιτητές τμημάτων Φυσικής, Χημείας και πολυτεχνικών σχολών, για προχωρημένους μαθητές λυκείου, καθώς και για όλους όσοι ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις στις επιστήμες. Ο αναγνώστης μπορεί επίσης να βρει στο Διαδίκτυο πλήθος ασκήσεων, αλλά και μια σειρά συναρπαστικών διαλέξεων του συγγραφέα που βασίζονται στην ύλη του βιβλίου..

Χαρακτηριστικά

Είδος
Φυσική Θετικών Επιστημών
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
962
Έτος έκδοσης
2020
Διαστάσεις
21x29 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες