Ad
Electra EH-0520IC Επιτραπέζια Εστία Επαγωγική Μονή Μαύρη
Επιτραπέζιες Εστίες

Electra EH-0520IC Επιτραπέζια Εστία Επαγωγική Μονή Μαύρη Κωδικός: 27440692

Η επιτραπέζια εστία EH-0520IC της εταιρείας Electra, διαθέτει μία εστία και ισχύ 2000 Watt. Ο τύπος της είναι επαγωγική, θερμαίνεται δηλαδή μόνο το κάτω μέρος από το σκεύος και όχι όλη η εστία, με

Δες όλη την περιγραφή

Η επιτραπέζια εστία EH-0520IC της εταιρείας Electra, διαθέτει μία εστία και ισχύ 2000 Watt. Ο τύπος της είναι επαγωγική, θερμαίνεται δηλαδή μόνο το κάτω μέρος από το σκεύος και όχι όλη η εστία, με αποτέλεσμα η περιβάλλουσα περιοχή να παραμένει κρύα στην αφή. 

Δες όλη την περιγραφή
24,21
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 23,50 €

Περιγραφή

Η επιτραπέζια εστία EH-0520IC της εταιρείας Electra, διαθέτει μία εστία και ισχύ 2000 Watt. Ο τύπος της είναι επαγωγική, θερμαίνεται δηλαδή μόνο το κάτω μέρος από το σκεύος και όχι όλη η εστία, με αποτέλεσμα η περιβάλλουσα περιοχή να παραμένει κρύα στην αφή. 

Χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τους υπόλοιπους τύπους εστιών και ο χρόνος μαγειρέματος μειώνεται στο μισό. Ενδεικτικά, το νερό βράζει σε λιγότερο από 90 δευτερόλεπτα. 

Ο καθαρισμός της είναι πανεύκολος, αφού η περιοχή γύρω από το σκεύος παραμένει κρύα, άρα οτιδήποτε χυθεί δεν θερμαίνεται και δεν κολλάει στην επιφάνεια. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτόν τον τύπο εστιών είναι ότι τα σκεύη πρέπει να είναι συμβατά για επαγωγικές εστίες, δηλαδή κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι ή χυτοσίδηρο, καθώς δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα είδη σκευών.Τέλος, αν έχετε μικρά παιδιά θεωρείται η πιο ασφαλής επιλογή.

Ο χειρισμός για την επιλογή των επιθυμητών θερμοκρασιών και ρυθμίσεων γίνεται ψηφιακά και μέσω αφής. Όλες οι επιλογές βρίσκονται ενσωματωμένες στην επιφάνεια, συνεπώς το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσετε το μαγείρεμα, είναι μερικά απαλά αγγίγματα με το δάχτυλό σας.

Είναι ιδανική για εξοχικές κατοικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και camping.

  • Τύπος Εστίας: Επαγωγική
  • Εστίες: 1
  • Χρώμα: Μαύρο

Χαρακτηριστικά

Τύπος Εστίας
Επαγωγική
Εστίες
1
Είδος Διακόπτη
Αφής
Χρώμα
Μαύρο
Ισχύς
2000 W

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Silver Surfer
    5
    8 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Update 7/11/23:
    Όταν αγοράστηκε πριν 10 μήνες ήταν το μοναδικό στην κατηγορία του προϊόν με εξαιρετικά χαμηλή τιμή 19.90€ και λόγω των δυνατοτήτων του ήταν κυριολεκτικά χωρίς αντίπαλο - μοναδική λύση (διαβάστε παρακάτω το αρχικό review). Αυτή τη στιγμή υπάρχει αντίπαλο προϊόν με τιμή 17.27€ το οποίο έχει και χρονοδιακόπτη!.. Είναι το best seller στο skroutz της εταιρείας Esperanza μοντέλο EKH011 , το οποίο όμως δεν μετατρέπεται εύκολα σε ultra smart. Οπότε το παρόν παραμένει μοναδική φτηνή DIY ultra smart λύση.

    Αρχικό review 20/1/23:
    Μην αγοράσετε αυτό το προϊόν αν δεν είστε ηλεκτρολόγος ηλεκτρονικός ή hacker. Πληρώνοντας 5 με 10 € παραπάνω μπορείτε να αγοράσετε άλλο προϊόν με χρονοδιακόπτη. Αυτή η συσκευή είναι ιδανική για την κατηγορία των ανθρώπων που προαναφέρθηκε, οχι με σκοπό να γίνει "smart" , αλλά "ultra smart". Ο ανεμιστήρας κάνει θόρυβο και πολύ σωστά λειτουργεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αφού τερματιστεί η λειτουργία. Αν θέλετε μπορείτε να επιμηκύνεται το χρόνο λειτουργίας του ανεμιστήρα προσθέτοντας supercapacitors - εξαιρετικά χρήσιμο αν δεν αφαιρείται αμέσως το σκεύος από την εστία μετά το τέλος της λειτουργίας. Αν σας ενοχλεί ο θόρυβος βάλτε έναν ανεμιστήρα low noise - high airflow. Ο ανεμιστήρας τροφοδοτείται με 18 volt αλλά αυτό είναι πρόβλημα που ξέρετε να λύσετε. Αν επιλέξετε να μην αντικαταστήσετε τον ανεμιστήρα προσθέστε στη λειτουργία το άνοιγμα κλείσιμο του φωτισμού στα δωμάτια που επιθυμείτε για να ειδοποιηθείτε για το τέλος της ρουτίνας. Για το upgrade θα χρειαστείτε 2 sonoff dry contact modules. 6€ το καθένα. Για power source χρησιμοποιήστε το τροφοδοτικό που κρατήσατε με το σπασμένο USB port το οποίο δεν άξιζε να επισκευάσετε. Προσοχή στους ακροδέκτες του καλωδίου ρεύματος πού πάει στην πλακέτα. Προτείνεται αντικατάσταση του ακροδέκτη ώστε να ενσωματωθεί και καλώδιο που πάει στο τροφοδοτικό το οποίο πρέπει να έχει ισχυρή μόνωση, είτε να είναι σε απόσταση ασφαλείας από το induction plate κατά τη λειτουργία. Γενικότερα για εύκολο repair/maintenance προτείνετε η τοποθέτηση ακροδεκτών/plugs όπου εσείς επιθυμείτε. Για να ακινητοποίησετε το τροφοδοτικό 5v χρησιμοποιήστε hot glue πριν και μετά την πλακέτα στα καλώδια της αλλά όχι στην ίδια. Τα modules μπορούν να ενωθούν με λίγο hot glue ανάμεσα στο relay του καθενός αρκεί να αντιστρέψετε και να γυρίσετε ανάποδα το ένα από τα δύο. Το παραπάνω δημιουργεί ένα single box χωρίς βραχυκυκλώματα και εύκολη πρόσβαση στο pairing button. Αυτό το box μπορεί να σταθεροποιηθεί με ένα κομμάτι πλεξιγκλάς και βίδες τριών χιλιοστών όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Προτείνεται η αντικατάσταση της θερμοαγώγιμης πάστας στον σένσορα θερμοκρασίας. Τέλος στο scenes του eWeLink δημιουργήστε το παρακάτω αφού έχετε 1) επιλέξει για τα 2 modules ονόματα: power και function αντίστοιχα. 2) έχετε επιλέξει και για τα 2 modules την λειτουργία inching 0.5sec.

    1) Tap to perform. (Είτε άλλου τύπου ενεργοποίηση)
    2) power on (ξεκινά στο 1300 hot pot πραγματικά watt 1.160)
    3) delay 3sec (απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία)
    4) function on (πάει στο 2000 stir fry πραγματικά watt 1.430)
    ?) Optional : delay 3sec + άνοιγμα απορροφητήρα
    5) delay - 5 με 10' (μέχρι να βράσει το νερό)
    6α) function on (πάει στο 1600 soup πραγματικά watt 1.420)
    6β) delay 3sec (απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία)
    7α) function on (πάει στο 1600 steam πραγματικά watt 1.400)
    7β) delay 3sec (απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία)
    8α) function on (πάει στο 1.000 boiling πραγματικά watt 1.030)
    8β) delay 3sec (απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία)
    9) function on (πάει στο 80 milk περί τα 3" on περί τα 6" off στα 860 watt για τα 3")
    10) delay (για όσο χρόνο θέλει το φαγητό για να ετοιμαστεί)
    11) power on (κλείνει η συσκευή συνεχίζει ο ανεμιστήρας)
    Προαιρετικά επιπλέον λειτουργίες :
    12) delay 3sec. (Απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία)
    13) κλείσιμο απορροφητήρα ή/και άνοιγμα - κλείσιμο φωτισμού-μουσικής ή άλλων συσκευών στα δωμάτια που επιθυμείτε, με ή χωρίς επανάληψη. (Απαιτείται επιπλέον εξοπλισμός).

    Induction coil dimensions
    Εξωτερική διάμετρος 15.5cm (ωφέλιμη)
    Εσωτερική διάμετρος 4cm (νεκρή)
    Τιμή αγοράς 19.90€.

    • Ισχύς
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από DiogeniStore

    καλο για τα λεφτά του. Ο ανεμιστήρας του θορυβώδης.

    • Ισχύς
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

44 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
kypanasta

Ηταν και δικος μου προβληματισμος! Τελικα μαγειρευω σε οποιο μεγεθος με βολευει καθε φορα!! Και σε μεγαλες κατσαρολες και σε μικροτερα σκευη!! Κανενα προβλημα!

michael.p

ένας εγγεγραμμένος κύκλος στο καφέ τετράγωνο.

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες