Doomoo Μαξιλάρι Θηλασμού & Ριλάξ Softy Aqua Green 150cm
Μαξιλάρια Θηλασμού

Doomoo Μαξιλάρι Θηλασμού & Ριλάξ Softy Aqua Green 150cmΚωδικός: 27543776

Μαξιλάρι θηλασμού από την εταιρεία Doomoo, το οποίο θα σας βοηθήσει να κάθεστε πιο άνετα κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Τοποθετώντας το στα πόδια σας, πίσω από την πλάτη σας ή στο πλάι, θα σας βοηθήσει να βρείτε μία άνετη θέση στήριξης τόσο για να θηλάσει εύκολα το μωρό, όσο και για να αποφορτίσετε τα χέρια και τον αυχένα σας από το βάρος. Αργότερα,...
Δες όλη την περιγραφή

  • Μήκος: 150cm
61,89
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 61,89 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    64,90 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    64,90 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    64,90 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    64,90 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    61,90 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    64,90 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    61,89 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    64,90 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    64,90 €

Περιγραφή

Μαξιλάρι θηλασμού από την εταιρεία Doomoo, το οποίο θα σας βοηθήσει να κάθεστε πιο άνετα κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Τοποθετώντας το στα πόδια σας, πίσω από την πλάτη σας ή στο πλάι, θα σας βοηθήσει να βρείτε μία άνετη θέση στήριξης τόσο για να θηλάσει εύκολα το μωρό, όσο και για να αποφορτίσετε τα χέρια και τον αυχένα σας από το βάρος. Αργότερα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φωλίτσα για να βάζετε το μωρό σας να ξαπλώνει ζεστά και αναπαυτικά όσο είναι νεογέννητο ή αντί για relax όταν μεγαλώσει λίγο. Το άνετο περιβάλλον του, ηρεμεί το μωρό και το χαλαρώνει κατά τη διάρκεια της μέρας. Διαθέτει αποσπώμενο κάλυμμα, το οποίο αφαιρείται εύκολα και πλένεται στο πλυντήριο. Έτσι θα έχετε το μαξιλάρι πάντα καθαρό για το μωρό σας.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μαξιλάρι Ριλάξ

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αποσπώμενο Κάλυμμα
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Διαστάσεις

Μήκος
150 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 4
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Παρόλο που το μαξιλάρι με βόλεψε τους πρώτους μήνες με το μωρό σήμερα (4μηνες μετά) έχει κάτσει εντελώς . Ξέρω πως αυτό είναι το φυσιολογικό μετά από συχνή χρήση. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ένα μαξιλάρι που κοστίζει 60 ευρώ να έχει διαρροή. Του έβγαλα το κάλυμμα να το πλύνω και παρατήρησα πως πολλές από τις περλιτσες έχουν βγει έξω. Είναι πολύ μικρές και επικίνδυνες να τις φάει το μωρό. Δεν θα έπρεπε να μπορούν να βγουν από τις ραφες(; Υποθέτω από εκεί βγήκαν αφού το ίδιο το φερμουάρ δεν το έχω αγγίξει ποτέ και βλέπω ότι οι ραφές έχουν αρχίσει να ξέχειλωνουν) σε ένα αντικείμενο που έχει τόσο στενή επαφή με βρέφη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πρόκειται για ένα μαξιλάρι ποιοτικής κατασκευής. Βοηθά πολύ στον θηλασμό και όχι μόνο. Εμένα με βόλεψε ιδιαίτερα και σαν μαξιλάρι πλάτης και ξεκούρασης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Πραγματικα ,στο θηλασμο ειναι τοσο απαραιτητο ..Το χρησιμοποιω καθε μερα ,βολευει παρα πολυ για να σταθεροποιησει το παιδι κατα την ωρα θηλασμου ,φοβερο!Απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sof Psof
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολυ καλο σαν κατασκευη ωστοσο προσωπικα το χρησιμοποιησσ για μεση, λαιμο και σαν καθισμα τις μερες μετα τον τοκετο καθως δεν με βολεψε οσο το κανονικο πουπουλενιο μαξιλαρι. Αυτο βεβαια ειναι προσωπικο. Σαν προιον ειναι εξαιρετικο! Ευκολο πλυσιμο και ιδιαιτερα σημανυικο το οτι μπορεις να προσθεσεις υλικο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Lia_
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Χακί

    Δε θα μπορούσα να φανταστώ θηλασμό χωρίς αυτό!
    Προσοχή γιατί τα περισσότερα μαξιλάρια θηλασμού έχουν λίγες "περλιτσες" κ το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται "κενά", το μωρό να μη μπορεί να σταθεί στο ύψος που χρειάζεται κ να είναι εντελώς άβολα.
    Το συγκεκριμένο είναι ότι καλύτερο!!!
    Το εξωτερικό καλυμμα βγαίνει κ πλενεται πράγμα πολύ χρήσιμο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη