Μπαταρίες Μπιντέ

41016 Επιτοίχιο Σετ Μπιντέ Ασημί Κωδικός: 27625197

Το σύστημα ντους μπιντέ 41016 είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό των ευαίσθητων περιοχών μετά τη χρήση της λεκάνης. Δεν σχετίζεται με το μπιντέ ως είδος υγιεινής, αλλά συνδυάζεται με τη λεκάνη. Αποτελείται από έναν διακόπτη επιλογής ροής νερού, σπιράλ και τηλέφωνο. Ο καθαρισμός με τρεχούμενο νερό προσφέρει υγιεινή αλλά θεωρείται και πιο αποτελεσματικός, σε...
Δες όλη την περιγραφή

  • Τοποθέτηση: Επιτοίχια
  • Είδος: Σετ
  • Χρώμα: Ασημί
10,00
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 10 τεμάχια

από 10,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 10,00 €

  2. 10,00 €

Περιγραφή

Το σύστημα ντους μπιντέ 41016 είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό των ευαίσθητων περιοχών μετά τη χρήση της λεκάνης. Δεν σχετίζεται με το μπιντέ ως είδος υγιεινής, αλλά συνδυάζεται με τη λεκάνη. Αποτελείται από έναν διακόπτη επιλογής ροής νερού, σπιράλ και τηλέφωνο. Ο καθαρισμός με τρεχούμενο νερό προσφέρει υγιεινή αλλά θεωρείται και πιο αποτελεσματικός, σε σχέση με τον απλό καθαρισμό με χαρτί υγείας. Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσετε σαπούνι για να πλυθείτε, η ροή του νερού αρκεί για να καθαρίσει την περιοχή. Είναι ιδανική λύση για άτομα που υποφέρουν από αιμορροΐδες, καθώς με τη χρήση του μπιντέ η περιοχή δεν γδέρνεται.
Επίσης μειώνεται αισθητά η κατανάλωση του χαρτιού υγείας, καθώς χρησιμοποιείται μόνο για το στέγνωμα της περιοχής. Έτσι το καλάθι της τουαλέτας παύει να είναι εστία άσχημων μυρωδιών και παραμένει καθαρό με πολύ λιγότερα χαρτιά αλλά και χωρίς ακαθαρσίες.
Τοποθετείται στον τοίχο, δίπλα στην λεκάνη. Εκτός από τη χρήση για την προσωπική υγιεινή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό της λεκάνης.

  • Τοποθέτηση: Επιτοίχια
  • Είδος: Σετ
  • Χρώμα: Ασημί

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σετ
Τοποθέτηση
Επιτοίχια
Χρώμα
Ασημί
Ρετρό
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Konstantinos_S_95

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το προΐον είναι απλά ΟΚ.
    Αυτό που εννοώ είναι ότι την δουλεία του θα την κάνει, αλλά το πρόβλημα μου είναι κυρίως στην ποιότητα κατασκευής του σαν σύνολο και ειδικά του "τηλεφώνου" από όπου και είχα διαρκώς μία μικρή διαρροή καθώς δεν απομονώνει 100% και αναγκάζομαι να το κλείνω από το three-way valve που έχω βάλει πιο πριν. Στην αρχή νόμιζα είναι το νερό που μένει μέσα καθώς το άφηνα σε χαμηλό ύψος , αλλά και όταν το ανέβασα πιο πάνω συνέχισα να παρατηρώ μια μικρή διαρροή. Έτσι προχώρησα στο να αλλάξω τα λάστιχα που είχε μέσα και να το σφίξω με πολύ δύναμη (καθώς δεν ταίριαζαν απόλυτα) για να σταματήσει να τρέχει. Σε καμιά περίπτωση η διαρροή που είχε δεν θα μου προκαλούσε, σε εμένα, κάποια ζημιά καθώς έσταζε ελάχιστα, σε μεγάλα χρονικά διαστήμα και έτσι δεν προλάβαινε να μαζέψει νερά στο πάτωμα. Το πρόσεξα καθώς είχα αφήσει μια χαρτοπετσέτα στο πάτωμα χωρίς να το χρησιμοποιώ και την βρήκα βρεγμένη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Chi3ftain

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν είναι ποιότητας Α. αλλά για την τιμή του είναι τίμιο... καλή πίεση , μακρής σωλήνας . Δεν περιμένω να αντέξει μια ζωή αλλά την δουλειά του μέχρι στιγμής την κάνει...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες