Eufy eufyCam 2C Ολοκληρωμένο Σύστημα CCTV με Control Hub και 2 Ασύρματες Κάμερες 1080p
Ολοκληρωμένα Συστήματα CCTV

Eufy eufyCam 2C Ολοκληρωμένο Σύστημα CCTV με Control Hub και 2 Ασύρματες Κάμερες 1080pΚωδικός: 27655968

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Control Hub
  • 2 x Κάμερες
  • Ανάλυση: 1080p
  • Χωρητικότητα: 16GB
Δες όλη την περιγραφή
198,90
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 198,90 €

Περιγραφή

Ξεχνάς να την φορτίσεις

Τώρα ξενοιάζεις. Με μια πλήρη φόρτιση απολαμβάνεις πλήρη λειτουργία για 180 ημέρες. Ξεχνάς τη μπαταρία, ξεχνάς το φορτιστή και απολαμβάνεις μόνο την λειτουργία παρακολούθησης του χώρου σου απροβλημάτιστα.

Φωτεινές λήψεις και τη νύχτα

Ο αισθητήρας Sony που ενσωματώνει η κάμερα επιτρέπει λεπτομερείς εγγραφές και streaming ακόμα και όταν ο περιβάλλον χώρος είναι με χαμηλό φωτισμό. Έτσι δεν σε προβληματίζει η εικόνα στο χώρο σου οποιαδήποτε στιγμή, ημέρα ή νύχτα.

Κρυστάλινο Streaming

Live streaming και εγγραφή βίντεο σε κρυστάλλινη ανάλυση σε FHD - 1080p - 1920x1080 pixels, ώστε να βλέπετε ακριβώς τι συμβαίνει μέσα και γύρω από το σπίτι σου με κάθε λεπτομέρεια.

Παντός καιρού​

Οι κάμερες eufyCam 2 είναι σχεδιασμένες να μην επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες. Καλοκαίρι ή χειμώνας, ήλιος ή βροχή, δεν σε προβληματίζουν αφού φέρνουν πιστοποίηση IP67 και είναι κατασκευασμένες από υλικά που αντέχουν.

Σε ενημερώνει άμεσα

Σε ειδοποιεί μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα εντοπίσει ύποπτες κινήσεις.

Όρισε εσύ τις ζώνες συναγερμού

Λαμβάνεις μόνο τις ειδοποιήσεις που έχουν σημασία. Προσάρμοσε την περιοχή στην οποία πραγματοποιείται η ανίχνευση για να ταιριάζει στο χώρο που θέλετε να ελέγξετε και έτσι λαμβάνεις ειδοποιήσεις στα μέτρα σου.

Με μια απλή κίνηση

Συνδέστε τις συσκευές σας με το Apple HomeKit, το Google Assistant ή την Amazon Alexa για πλήρη έλεγχο της επιτήρησής σας.

Ζωντανή επικοινωνία

Μιλήστε απευθείας σε όποιον πλησιάζει το σπίτι σας μέσω αμφίδρομου ήχου.

Έξυπνη βελτίωση

Αποκτήστε μια πιο καθαρή και φωτεινή εικόνα των ατόμων που βρίσκονται στο πλάνο. Η τεχνολογία AI που διαθέτει αναγνωρίζει και εστιάζει στον άνθρωπο ώστε να σας δίνει καλύτερη εικόνα.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • eufyCam 2C
  • HomeBase 2
  • Mount
  • Micro USB Charging Cable
  • AC Power Adapter
  • Ethernet Cable
  • User Manual

Κατασκευαστής

Eufy

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Χαρακτηριστικά

Αριθμός Καμερών
2
Ανάλυση Video
1080p

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

με Οθόνη
Όχι
με Control Hub
Ναι
με Ασύρματες Κάμερες
Ναι
Εξωτερικού Χώρου
Ναι
Μπαταρίας
Ναι

Smart Ιδιότητες

Smart Οικοσύστημα
Alexa

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 7
  2. 2
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+3Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

SmartUnboxers
5
11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Το kit αποτελείται από ένα homebase που συνδέεται στο οικιακό δίκτυο και δύο ασύρματες κάμερες που μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο μακριά από το homebase, χωρίς πρόβλημα στη σύνδεση. Μέσα στη συσκευασία υπάρχουν και εξαρτήματα για επιτοίχια εγκατάσταση των καμερών. Η εικόνα και σε ημερήσια και σε νυχτερινή λήψη είναι υψηλής πιστότητας. Η εφαρμογή είναι απλή και εύχρηστη χωρίς κολλήματα. Στέλνει άμεσα ειδοποιήσεις μόλις υπάρξει κίνηση και οι κάμερες έχουν τη δυνατότητα να ξεχωρίζουν τις ανθρώπινες φιγούρες από άλλα αντικείμενα και κατοικίδια. Πολύ βολικό ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες ειδοποιήσεις. Και το homebase και οι κάμερες έχουν ενσωματωμένη σειρήνα η οποία ενεργοποιείται μέσω της εφαρμογής. Οι μπαταρίες των καμερών απλά δεν τελειώνουν!! Εξαιρετική επιλογή σε πολύ καλά χρήματα!

Σου φάνηκε χρήσιμη;

Tasos_Papastamatiou
2
9 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Στα θετικά. Δεν χρειάζονται ρεύμα οι κάμερες.
Οι κάμερες στέλνουν εικονα σε απόσταση τουλάχιστον 7 μέτρων με δωμάτια ενδιάμεσα. Τιμια εικόνα μερα και νύχτα. Καλη εφαρμογή με αρκετές ρυθμίσεις.

Στα αρνητικά τώρα. Δεν κανει καταγραφη 24ωρου παρολο που η βαση εχει εσωτερική μνήμη. Οι κάμερες δεν αντεχουν 6 μήνες. 3 με 4 μου βγαζουν με τις ρυθμίσεις στην οικονομία μπαταρίας. Οταν κλείσουν οι κάμερες η βγει εκτός ρεύματος η βαση πρέπει να τις ξανα συγχρονισω κατι που δεν χρειάζεται με αλλες κάμερες που εχω. Δυο κουμπιά πατας κ συνδέονται αλλά οταν γίνεται συχνά λογω ρεύματος κτλ καταντάει κουραστικό.
Το σύστημα έχει προγραμμα να ξεχωρίζει τους ανθρώπους για να μην έχεις αχρειαστες ειδοποιήσεις αλλά δεν δουλεύει καλά.
Καποιες φορές δεν εχω καθόλου ειδοποίηση ενω περναω μπροστά απ την καμερα περπατώντας.

Συμπέρασμα. Μετά απο αρκετούς μήνες πιστεύω οτι είναι πολύ ακριβό (260 τοτε)γι αυτα που προσφέρει. Αν δεν σας ενδιαφέρει η αυτόνομη καμερα μπορειτε να βρειτε κατι καλύτερο με λιγότερα χρήματα.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • agipaok
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Kooqie

    Αρκετά καλες κάμερες , καθαρή εικόνα και μεγάλη εμβέλεια οι ασύρματες κάμερες . Θα ήθελα να μπορω να διαλέγω να μην δίνει αλερτ για σκύλους κτλ . Γιατί δεν μπορείς να το διαλέξεις παντού αυτό . Κατα τα αλλά μεγάλη μπαταρία οι ασύρματη κάμερα 3-4 μήνες (ανάλογα τα alerts). , αμεση ειδοποιηση .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Muerte
    4
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    6 μήνες μετά: Η πρώτη σύνδεση είναι εύκολη, αρκεί να ακολουθήσεις ακριβώς τις οδηγίες του κατασκευαστή. Όταν λέει 1 - 1,5 m απόσταση μεταξύ της βάσης και της κάμερας για πρώτο συγχρονισμό, σημαίνει ότι στα 2 m δύσκολα θα "πιάσει' το ηχητικό σήμα μεταξύ των συσκευών. Μετά, έχει αρκετά καλή εμβέλεια, ωστόσο εγώ χρησιμοποιώ τις 2 κάμερες που έχει στο κουτί αρκετά κοντά στη βάση (η μία 2 m επάνω από τη βάση και η άλλη 4 m μακριά, πίσω από τοίχο).
    Η εφαρμογή έχει αρκετό lag, πιθανολογώ λόγω του ότι η συσκευή δεν είναι και καμία φοβερή κατασκευή που κάνει 15.000 πράγματα για να 'χει κάποιον αξιόλογο επεξεργαστή. Έτσι, υπάρχουν αραιά και που κάποιες στιγμές που μπορεί να βγάζει κάποιο σφάλμα όταν πας να δεις κάποια κάμερα, όμως μετά από δευτερόλεπτα επανέρχεται. Τις περισσότερες φορές λειτουργεί απροβλημάτιστα.
    Επίσης, λόγω του lag, αν προσπαθήσεις να μιλήσεις στην εφαρμογή και να ακουστείς από την κάμερα, η φωνή ακούγεται 1 - 2 δευτερόλεπτα μετά και αν συνεχίσεις να κρατάς το πλήκτρο του μικροφώνου, η βάση θα αρχίσει να έχει σοβαρό πρόβλημα με το δίκτυο, σε σημείο νέκρωσης για λίγο χρόνο.
    Ο φακός είναι αρκετά δυνατός.
    Αν και είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ τέτοιου είδους εξοπλισμό στο σπίτι, έχω να πω ότι η μπαταρία του με εξέπληξε ευχάριστα. Μπορεί να μη βγάζει 6 μήνες που διαφημίζεται, όμως το τετράμηνο το χτυπάει άνετα, αρκεί να το ρυθμίσεις λίγο συντηρητικά. Έτσι, δε χρειάζεται να ενεργοποιούνται συνέχεια όταν είσαι σπίτι (αυτό είναι default εργοστασιακό), παρ' όλ' αυτά να ενεργοποιούνται με κίνηση π. χ. από 00:00 έως 08:00. Με πλήρη φόρτιση σε ένα εξάωρο θεωρώ ότι είναι ένας καλός συμβιβασμός.
    Όσον αφορά την εφαρμογή είναι αρκετά καλή και σαφής, Οι ειδοποιήσεις έρχονται άμεσα και μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα να έχει screenshot στην ειδοποίηση, ώστε αν είσαι ικανοποιημένος με αυτό που βλέπεις να μη χρειάζεται καν να μπεις στην εφαρμογή. Η μνήμη που υπάρχει εσωτερικά στη βάση κρατάει λήψεις για έως 3 μήνες και δεν υπάρχει τρόπος να επεκταθεί τοπικά (υπάρχει η δυνατότητα cloud, δεν την έψαξα πολύ όμως, θέλει συνδρομή).

    Σημείωση: Σε custom mode το μέγιστο που μπορεί να γράψει η συσκευή είναι 120 δευτερόλεπτα και μετά υποχρεωτικά τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα διακοπή. Δε μ' ενοχλεί καθόλου (τα έχω ρυθμισμένα στα 60 δευτερόλεπτα με κυμαινόμενο χρόνο διακοπής) και ξέρω ότι ο περιορισμός οφείλεται στην προσπάθεια να επιμηκυνθεί ο χρόνος των μπαταριών, όμως για κάποιους αυτό μπορεί να είναι σοβαρό.

    Εν κατακλείδι, θεωρώ ότι ήταν καλή αγορά και αν πέσουν οι τιμές των σκέτων καμερών μάλλον θα επεκτείνω το δίκτυο (η βάση σηκώνει έως 16 κάμερες).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • IonathanF
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή εφαρμογή, ευέλικτο και επεκτάσιμο σύστημα - έχω προσθέσει τόσο το κουδούνι όσο και αρκετούς ακόμη αισθητήρες και επιπλέον κάμερες, οι μπταρίες κρατούν όντως αρκετούς μήνες (δε μπορώ να γνωρίζω πόσο ακριβώς αφού είμαι ακόμη στην πρώτη φόρτιση, αλλά το βλέπω από το ρυθμό που πέφτουν στο πέρασμα των εβδομάδων), μπορείς να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ για υπηρεσίες cloud κλπ αλλά έχεις και όλες αυτές τις επιλογές αν το επιθυμείς. Αν πρέπει να βρω κάτι και για τα αρνητικά θα έγραφα για την ένταση του συναγερμού την οποία θα χαρακτήριζα μάλλον μέτρια.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GEORGE CHATZELIS
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Kooqie

    Η σχέση τιμής ποιότητας ειναι πολύ καλή....Με βοηθησε και βρηκα ενα αρπακτικο που μου ειχε τσιμπησει πολλα .Πολυ καλη ποιοτητα εικονας και πολυ καλο APP για IPhone . Η μπαταρια δεν κραταει οσο λεει αλλα σιγουρα 2-3 μηνες αναλογα τα alert . Την συνιστω ανεπιφυλακτα !!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • denbriskonick
    4
    6 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Θα βάλω 4 αστέρια γιατί ακόμα δεν την έχω τοποθετήσει στο χώρο κ στο σημείο που θέλω ώστε να ξέρω ακριβώς από
    πόσα μέτρα μακριά πιάνει κίνηση. Πάντως σε τεστ μέσα στο σπίτι, είναι αρκετά γρήγορη κ στο να πιάνει την κίνηση κ στις
    ενημερώσεις.
    Δουλεύω αυτή την στιγμή για μόντα που θα επεκτείνει την μπαταρία μέσω PowerBank κ θα επανέλθω.

    Update: Υπάρχουν αυτά εδώ τα μηχανάκια της sonoff (https://www.skroutz.gr/s/23914807/Sonoff-USB-Wireless-Smart-Adaptor.html) - υπάρχουν αντίστοιχα κ tuya, που ουσιαστικά σου επιτρέπουν να κάνεις remote control ενός powerbank, ώστε να δίνεις ρεύμα.
    Το θετικό είναι ότι οταν βλέπεις ότι η μπαταρία της κάμερας έχει πέσει, ανοιγεις τον διακόπτη με την εφαρμογή της ewelink κ φορτίζεις την κάμερα. Έτσι δεν έχεις μόνιμα συνδεδεμένα την κάμερα πάνω στο powerbank ώστε να την κρατάει στο 100% με επίπτωση στην διάρκεια ζωή της.
    Το αρνητικό είναι ότι το sonoff λειτουργεί με 0.02Α . Αυτό σημαίνει ότι αν βάλεις ενα 20000mAh powebank, τότε σε ~41 μέρες ( ιδανικά) η μπαταρία του powerbank θα έχει πέσει. Δλδ θα πρέπει να του δώσεις την φόρτιση κοντά στο μήνα. Οι χρόνοι αυξάνονται αν πάρεις μεγαλύτερο powerbank, αλλά μεγαλώνουν κ οι διαστάσεις.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sakis_Louloudis
    5
    16 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εψαχνα 3 μήνες κάτι να με καλύπτει. Θα πω κατ' ευθείαν ΓΙΑΤΙ με βολεψε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ !
    1. Οι καμερες δε θελουν ρευμα, δεν ειχα προβλεψη για πριζα, οπότε χρειαζομουν κατι που να ειναι με μπαταρια και να κραταει μήνες ! Ενω το HomeBase μπορεί να μπει οπουφηποτε, μακρια και απο το rooter καθως μπορεί να συνδεθει ασύρματα με αυτό (όπως και με τις καμερες φυσικα)
    2. Απιστευτα ευχρηστο mobile app, παιρνω ειδοποιηση μολις υπαρξει κίνηση. Ενώ φυσικά τα παντα ειναι configurable μεσα απο το app (αν θα σε ειδοποιει για κινηση ή οχι, το mode των καμερων, μεχρι και το φακο αναβεις απο το κινητο!)
    3. Οι καμερες εχουν ηχο και μεγαφωνο! Από μακρια μεσω του app μιλαω και ακουει κατω απο την καμερα αυτος που στεκεται! Για εμενα αυτο ειναι ΤΕΛΕΙΟ για τη δουλεια που το ήθελα !
    4. Πολυ καλή ασυρματη επικοινωνία, εχω τοίχους πέτρας με πάχος 60cm και το HomeBase με τις καμερες και με το rooter επικοινωνουν τελεια, και ας ειναι ολα σε διαφορετικα σημεία και μακριά!

    Η τιμη σουπερ για αυτα που προσφέρει. Προσωπικά, more than happy!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikolaos.zisimos
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλό σύστημα, αξιόπιστο (ισχύει γενικά για την Anker) με app απλό στην εγκατάσταση και τη χρήση. Για μένα το killer feature είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Φυσικά παίζει ρόλο η χρήση αλλά ως τώρα δεν έχω απόκλιση από αυτό που γράφει ο κατασκευαστής.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Kooqie

    φόρτιση πρακτικά ανά τρίμηνο, καλή εμβέλεια, καλό νυχτερινό

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

74 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Grigoris_Navrozidis

Η κάμερα πόσο μακριά μπορεί να είναι από το καταγραφικό? Αν τοποθετήσω την κάμερα στα 25 μέτρα από το καταγραφικό θα λειτουργεί?

Manos_Kotsifis

Καλησπέρα, το καταγραφικό homebase πρέπει να είναι δίπλα στο router και η κάμερα όπου τοποθετηθεί πρέπει να έχει σχετικά καλό σήμα του WiFi του συγκεκριμένου router.

WildShark

Σχετικά με το hub ... Μπορεί να συνδεθεί με κάποιο UPS ώστε να έχει πάντα ρεύμα; Ποιο θα προτείνατε; Επίσης μπορεί να συνδεθεί με φορητό ρουτερ 4G ώστε να έχει πάντα ίντερνετ ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος σου κόψει το καλώδιο σταθερού τηλ; (έγινε σε εμάς και ρεύμα και σταθερό τηλ.) ... Τι λύση υπάρχει;

criss6

Και στα 2 η απάντηση είναι ναι. Ένα απλό ups για υπολογιστή θα σου κάνει δουλειά. Και το 4G router θα δουλέψει, αλλά θέλει προσοχή αν δεν έχεις απεριόριστα data

Vagelis_Rotas

Στο site λέει ότι είναι συμβατό με homekit ισχύει; Ξέρει κάποιος;

agrigoropoulos

Έχω ακούσει άλλους να λένε ότι το έχουν βάλει HomeKit και να περιγράφουν κ την εμπειρία τους - προσωπικά δεν έχω προσπαθήσει καν

WildShark

Οι κάμερες μπορούν να συνδεθούν με κάποιο ηλιακό φορτιστή; Ποιον θα προτείνατε;

Δες όλες τις ερωτήσεις (7)