WiZ Smart Λάμπα LED 11W για Ντουί E27 και Σχήμα G95 RGBW 1055lm
Smart Λάμπες

WiZ Smart Λάμπα LED 11W για Ντουί E27 και Σχήμα G95 RGBW 1055lm Κωδικός: 27701449

Η λάμπα LED που εκτός από οικονομία, θα κάνει το σπίτι σας λίγο πιο… έξυπνο! Μέσω του κινητού ή του tablet μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο WiFi του χώρου σας και έτσι να την χειρίζεστε...

Δες όλη την περιγραφή

Η λάμπα LED που εκτός από οικονομία, θα κάνει το σπίτι σας λίγο πιο… έξυπνο! Μέσω του κινητού ή του tablet μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο WiFi του χώρου σας και έτσι να την χειρίζεστε απομακρυσμένα, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνετε μέχρι τον διακόπτη ή να βρίσκεστε στο σπίτι.

Από την εφαρμογή του κινητού μπορείτε να επιλέξετε επίσης το επιθυμητό χρώμα...

Δες όλη την περιγραφή
18,89
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 18,89 €

Περιγραφή

Η λάμπα LED που εκτός από οικονομία, θα κάνει το σπίτι σας λίγο πιο… έξυπνο! Μέσω του κινητού ή του tablet μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο WiFi του χώρου σας και έτσι να την χειρίζεστε απομακρυσμένα, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνετε μέχρι τον διακόπτη ή να βρίσκεστε στο σπίτι.

Από την εφαρμογή του κινητού μπορείτε να επιλέξετε επίσης το επιθυμητό χρώμα του φωτός που θέλετε να έχει η λάμπα σας. Υποστηρίζει σύνδεση με το smart οικοσύστημα του Google Home, της Alexa (Amazon), δίνοντάς σας ακόμα περισσότερες δυνατότητες, όπως να την ανοίγετε και να την κλείνετε με την φωνή σας. 

Η συγκεκριμένη λάμπα αν τοποθετηθεί μόνη της είναι ικανή να φωτίσει επαρκώς ένα μικρό χώρο, περίπου 10 τ.μ.. Μπορεί να αντικαταστήσει μια πυρακτώσεως από 83 μέχρι 90 watt ή μια αλογόνου από 50 μέχρι 54 watt, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας στο χώρο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Λειτουργία φωνητικής εντολής μέσω της εφαρμογής
  • Φωτεινότητα: 1055lm
  • Ισχύς: 11W
  • Τάση: 220V
  • Lumen: 1055lm
  • Χρώμα: RGBW
  • Εφαρμογή: E27
  • Σχήμα: G95

Κατασκευαστής

WiZ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
929002383902

Βασικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς
11 W
Εφαρμογή
E27
Τάση
220 V
Lumen
1055 lm
Χρώμα
RGBW

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Βαθμός Προστασίας
IP20
Σχήμα
G95
Τεμάχια
1 τμχ

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Filament
Όχι
Dimmable
Όχι
Ηχείο
Όχι
Τηλεχειριστήριο
Όχι
Φωτοκύτταρο
Όχι
Ανιχνευτής Κίνησης
Όχι

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Wi-Fi
Smart Οικοσύστημα
Google Home, Alexa

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Tortugaz
    4
    11 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δύο μεγάλα αρνητικά κι ένα μικρότερο έχω προσωπικά, τα θετικά ακολουθούν στο συμπέρασμα.

    1. Η εφαρμογή Android τρώει πολλές φρίκες. Έχει άριστη αισθητική και καλό UI, γι' αυτό ξενερώνω με το επόμενο κομμάτι. Λειτουργικά δεν είναι όσο smooth/polished όσο θα έπρεπε να είναι για app που χρησιμοποιώ συχνά καθημερινώς για να ανοιγοκλείσω/ρυθμίσω φως δωματίου. Την έχω απεγκαταστήσει/εγκαταστήσει αρκετές φορές για να δώ αν φταίει κατι άλλο για τα θέματα, μετά απο πολλές μέρες γενικότερου troubleshooting κατέληξα πως είναι όντως προβλήματα της εφαρμογής όμως. Το πιο κλασσικό και σχεδόν μόνιμα θέμα είναι πως δεν κάνει register με την 1η την εντολή μου. Δηλαδή για να ανάψει, πρέπει να πατήσω 2 φορές το "ON". Για να κλείσει σπαμάρω το "OFF". Για να αλλάξει χρώμα, πολλές φορές σκαλώνει στο πρώτο που επιλέγεις και πρέπει να επιλέξεις 2-3 άλλα πρώτα, και μόλις ξεκολλήσει και δεχτεί μια αλλαγή, πας σε αυτό που θες μετά. Λιγότερο συχνά, επίσης καθημερινά όμως, απλά σκαλώνει το app και πρέπει να το κλείσεις και να το ξανα ανοίξεις. Εντάξει, απαράδεκτο. Με ανοιχτό το bluetooth + location εξαλείφονται αρκετά θέματα, δεν τους την χαρίζω όμως, ούτε θα τα έχω μόνιμα ανοιχτά.

    2. Δεν υπάρχει σύνδεση και συγχρονισμός με άλλες εφαρμογές. Το google home ας πούμε υποτίθεται πως υποστηρίζεται επισήμως. Πρακτικά θα δουλέψει λίγες φορές/ημέρες μόλις γίνει το πρώτο "ζευγάρωμα". Μετά αρχίζει η κατηφόρα μέχρι να σταματήσει να το ελέγχει πλήρως, απλά δεν θα λειτουργεί απο οποιαδήποτε google εφαρμογή κινητού που δοκίμασα, σταματάει να ανταποκρίνεται η λάμπα.

    3. Δεν υπάρχει εφαρμογή για pc και δεν υποστηρίζει σύνδεση με razer connect (ή άλλες παρόμοιες εφαρμογές). Δεν αφαιρώ αστέρι με αυτό διότι το ήξερα ή θα έπρεπε να το ξέρω πριν την αγορά, αλλά σίγουρα έχω μεγάλη πικρία με το θέμα. H WiZ είναι θυγατρική της Philips, η οποία Philips με το hue προσφέρει όλα τα παραπάνω. Οκ, το hue λανσάρεται ως high-end προϊόν (γι' αυτό και δεν θα το έπερνα ποτέ), αλλά όσο κλειδωμένο οικοσύστημα κι αν είναι, ένα razer connect το 'χει. Yeelight, Govee, Cololight, Lifx και άλλες έχουν σύνδεση με razer connect, η Philips όμως που έχει τις γνώσεις για το connect και για pc app, αρνείται να τα βάλει στην WiZ.

    Για να καταλήξω, εάν συνδυάσω όλα τα παραπάνω, βγάζω το συμπέρασμα πως η Philips έχει λίγο του πεταματού την WiZ. Έως ότου υπάρξουν νέα δεδομένα, θεωρώ πως είναι dying brand. Δεν θα ξαναέπαιρνα γενικά WiZ αν είχα την επιλογή, διότι δεν θέλω να κλειδωθώ σε προιόντα εταιρίας που ξεψυχάει. Απο την άλλη, αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν πολλές καλύτερες επιλογές και είναι ποιοτικό προϊόν, αποδήδει άψογα και έχει άριστη εμφάνιση (για τα γούστα μου που ήθελα δυνατό φως σε σχήμα G95). Υποθέτω επίσης πως δουλεύει άριστα με τηλεκοντρόλ, κάτι που δεν έχω τεστάρει. Απευθύνεται σε άλλο κοινό αυτή η χρήση, αν ανήκετε εκεί και δεν θέλετε εφαρμογές ή να μπείτε στο hue/assistant τρυπάκι, ίσως να είναι καλή επιλογή για εσάς. Σαν γενική πρόταση θα έλεγα όχι λοιπόν, ξεκάθαρα λόγω έλλειψης και προβλημάτων software. Αν αλλάξει ποτέ αυτό (και δεν ισχύουν πλέον αυτά που διαβάσατε) ή απλά δεν σας νοιάζει, πράξετε αναλόγως.

    EDIT: Έμαθα πριν λίγες μέρες πως μπορεί να ελεγχθεί απο το πρόγραμμα OpenRGB στο PC, δυστυχώς όμως μόνο το RGB κομμάτι κι όχι το λευκό. Απο εκεί λοιπόν η ανταπόκριση είναι άμεση, ούτε πολλαπλά πατήματα χρειάζονται, ούτε χρόνο απόκρισης έχει. Η λάμπα μια χαρά παίρνει σήμα. Δύο τα συμπεράσματα απο αυτό λοιπόν:

    1. Για τα θέματα απόκρισης επιβεβαιώνεται πέραν αμφιβολίας πως φταίει το software (app) κι όχι κάτι άλλο. Απλά δεν το βελτιώνουν.

    2. Η open source κοινότητα έκατσε κι έκανε ολόκληρο reverse engineering και πλέον μπορεί να ελέγχει τις WiZ μέσω PC. Η ίδια η Philips όμως που έχει τον πηγαίο κώδικα κι έτοιμο UI απο τα hue (άρα θα της ήταν και πολύ εύκολο κατι τέτοιο), δεν κουνάει δαχτυλάκι.

    Update 22/02/2023:
    Έχει βγει λίγους μήνες τώρα το WiΖ V2 app (android) απο το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επιτέλους άμεση απόκριση, δεν έχει τα θέματα του πρώτου που αναφέρω παραπάνω. Τελικά όντως software ήταν τα θέματα και τα έλυσαν, κάλλιο αργά παρά ποτέ. Δεν έχω τεστάρει το google home ούτε έχω σκοπό σύντομα, υποθέτω πως έφτιαξαν και αυτό με το V2. Μόνο λόγω του νέου app θα αναβαθμίσω απο 3 αστέρια σε 4. Aξίζει και 5 εύκολα πάντως, είμαι αυστηρός διότι με ταλαιπώρησαν 2+ χρόνια. Στα 5 θα πάω αν τεστάρω το google home και δω ένα pc app ή έστω razer connect. Σίγουρα μπορώ να το προτείνω εύκολα πλέον. Επιτέλους αυτή η ποιοτική λάμπα συνοδεύεται απο ένα bug-free software... Επίσης να πω πως τόσα χρόνια κι ακόμη αντέχει. Λάβετε υπόψιν τα νέα δεδομένα λοιπόν διαβάζοντας τα άλλα αρνητικά reviews που θα δείτε

    • Ένταση φωτός
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • positiveclicks
    3
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγόρασα 2 ίδιες λάμπες για να τις βάλω στο σαλόνι και να λειτουργούν ως "ομάδα" συγχρονισμένες. Επίσης αγόρασα και τηλεκοντρόλ Wiz Mote για να τις χειρίζομαι χωρίς το κινητό. Τα θετικά: Καλός φωτισμός σε ένταση και χρώματα, καλή ποιότητα κατασκευής, μέτρηση της κατανάλωσης ρεύματος. Αρνητικά: Είναι ακριβές σε σχέση με τον ανταγωνισμό για αυτά που προσφέρουν, δεν συγχρονίζονται σωστά κάποιες φορές, δεν αναγνωρίζονται από smart συστήματα που βασίζονται σε tuya πρωτόκολλο (πχ εφαρμογή SmartLife). Η εφαρμογή στο κινητό έχει όμορφο user interface και είναι σχετικά εύκολη στη χρήση, θα ήθελα όμως περισσότερες ρυθμίσεις στα custom χρώματα. Κατά τη γνώμη μου σε αυτήν την τιμή δεν είναι η καλύτερη επιλογή, εκτός αν κάποιος έχει πολλά άλλα προϊόντα Wiz και θέλει να παραμείνει στο ίδιο ecosystem.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Σε φωτιστικό με 5 λάμπες πολύ δυσκολο να συνδεθείς ειδικά όλες μαζί. Μετά απο ''κόπο'' τις σύνδεσα μία- μία, μετά απο 2 μέρες αποσυνδέθηκαν οι 4 και παλεύω ξανά να τις συνδέσω. Σε κάποια χρώματα τρεμοπαίζουν δεν μπορούν να τα αποδώσουν σταθερά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lizzyathan
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Την αγόρασα δοκιμαστικά για το σαλόνι και την λάτρεψα! Έχει άπειρα χρώματα και συνδυασμούς και κυρίως αφού δεν χρειάζεται να σηκωθείς απ τη θέση σου για να ανάψεις ή να σβήσεις το φως, θα πάρω για όλα τα δωμάτια!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 2
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ωραία λάμπα με πολλές επιλογές αλλά πολλές αποσυνδέσεις.. Δεν θα ξανά έπαιρνα..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μόνιμα αποσυγχρονιζονται. Μακριά

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

62 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
panosv1996

να ρωτησω κατι αμα ειναι αναμενη ολη μερα καθε μερα για ενα μηνα ποση θα ειναι η καταναλωση ρευματος ?

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες