Βιντεοκάμερες

Sony Βιντεοκάμερα 4K UHD @ 120fps FX3 Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη 3" και HDMI Κωδικός: 27731157

Η FX3 της Sony δίνει ζωή στο όραμα των παθιασμένων δημιουργών. Η κινηματογραφική έκφραση συναντά την αξιόπιστη απόδοση και το βελτιωμένο χειρισμό για τις ανάγκες της κοινότητας δημιουργών. Μικρή και ελαφριά, εύκολη στη μεταφορά και στον χειρισμό.

Δες όλη την περιγραφή
4.432,00
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 4.432,00 €

Περιγραφή

Ξεκλειδώστε τον κόσμο του επαγγελματικού κινηματογράφου

Λήψη εικόνας full-frame και σε ημίφως

Ο αισθητήρας εικόνας full-frame της FX3 διαθέτει τεχνικές συγκέντρωσης του φωτός για λήψη ευκρινών και κατάλληλων εικόνων ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό. Η τυπική ευαισθησία ISO των 80-102400 για ταινίες είναι επεκτάσιμη σε έως και 409600.

Μεγάλο δυναμικό εύρος, περισσότερη ελευθερία

Η FX3 έχει εξαιρετικό δυναμικό εύρος 15+ στοπ, για εσωτερικές λήψεις με καλό φως, αλλά και εξωτερικά γυρίσματα, κάθε ώρα της ημέρας και το βράδυ. Αποτυπώστε κάθε λεπτομέρεια και απολαύστε κινηματογραφική διαβάθμιση χρωμάτων.

Εκπληκτικό εφέ bokeh και full-frame δημιουργικότητα

Αποτυπώστε τη στιγμή σε κινηματογραφική ανάλυση 4K, με το ρηχό βάθος πεδίου, το εκπληκτικό εφέ bokeh και την κινηματογραφία ελευθερία που παρέχει ένας αισθητήρας full-frame.

Επιστήμη κινηματογραφικού χρώματος του S-Cinetone

Το χρώμα S-Cinetone, που αναπτύχθηκε για την περίφημη FX9 της Sony, είναι το προεπιλεγμένο προφίλ στην FX3 για κινηματογραφική έκφραση. Έχει ρυθμιστεί επακριβώς στις απαιτήσεις των σύγχρονων δημιουργών περιεχομένου, με πλούσιο χρώμα και φυσικούς τόνους δέρματος που ταιριάζουν με άλλες μηχανές της σειράς κινηματογράφου χωρίς διαβάθμιση.

4K 120 fps με κάθε καρέ σε εστίαση

Ακόμη και σε υψηλούς ρυθμούς καρέ, αποτυπώνονται λεπτομερείς εικόνες 4K, χάρη στην AF υψηλής ακρίβειας και στις δυνατότητες ανάγνωσης υψηλής ταχύτητας της FX3. Οι λειτουργίες αργής και γρήγορης κίνησης (S&Q) σας δίνουν πλήρη έλεγχο στον ρυθμό λήψης καρέ, για πανέμορφες ακολουθίες κίνησης σε αργή κίνηση έως και 5x (με έξοδο 24p).

Εγγραφή S-Log3 και HDR 10 bit για ομαλές διαβαθμίσεις

Η καμπύλη γάμμα S-Log3 και το S-Gamut3.Cine επιτρέπουν λήψεις με απόδοση χρωμάτων υψηλής ποιότητας σε μεγάλο δυναμικό εύρος και εύκολο συνδυασμό βίντεο με λήψεις από άλλες μηχανές της ίδιας σειράς κατά το post production. Το προφίλ εικόνας HDR HLG (Hybrid Log-Gamma) επιτρέπει απευθείας αναπαραγωγή HDR (HLG) σε συμβατές τηλεοράσεις χωρίς post production.

Έξοδος HDMI RAW 16 bit

Για απαιτητικές ροές εργασιών post-production, διατίθεται έξοδος RAW 16 bit μέσω HDMI σε συμβατές εξωτερικές συσκευές εγγραφής, ενώ τα XAVC HS 4K, XAVC S 4K ή XAVC S-I 4K και τα αρχεία proxy εγγράφονται ταυτόχρονα στη μηχανή. Η έξοδος βίντεο RAW έχει ανάλυση 4264 x 2408 [16:9], υπερβαίνοντας την DCI-4K.

Αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας

Η AF ευρείας περιοχής με έξυπνη παρακολούθηση χρησιμοποιεί εντοπισμό φάσης σε εστιακό επίπεδο για σταθερή παρακολούθηση του θέματος σε όλο το καρέ. Η γρήγορη υβριδική AF παρέχει ακριβή εστίαση ακόμη και κατά τη λήψη με ρηχό βάθος πεδίου και σε υψηλούς ρυθμούς καρέ 120p σε 4K (QFHD).

AF με προηγμένης παρακολούθηση

Προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης για σταθερή εστίαση στο θέμα, ώστε να συγκεντρώνεστε στη σύνθεση. Real-time Eye AF για ακριβή εστίαση σε πρόσωπο και μάτια, και Real-time Tracking με αλγόριθμους αναγνώρισης θέματος μέσω τεχνητής νοημοσύνης της Sony.

Ομαλές μεταβάσεις και εστίαση αφής

Η FX3 διαθέτει επτά ταχύτητες μετάβασης AF για εύκολη γρήγορη εστίαση και πέντε ρυθμίσεις ευαισθησίας αλλαγής θέματος AF, για να μπορεί ο χρήστης να προσαρμόζει το πόσο εύκολα θα αλλάξει η AF ή θα παραμείνει κλειδωμένη στο θέμα. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε το θέμα εστίασης, απλώς αγγίζοντας την οθόνη LCD.

Κατασκευαστής

Sony

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Ανάλυση Megapixel
12,1 MP
Οπτικό Zoom
5 x
Ψηφιακό Zoom
4 x
Βάρος
715 gr
Δυνατότητες
4K UHD, Full HD, Σταθεροποιητής Εικόνας

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Όχι
Μέγεθος Οθόνης
3 "
Touchscreen
Όχι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS

Φακός

Focal Length Range
-
Focal Length Range (35 mm equivalent)
-

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
-
Format Εικόνων
HEIF, JPEG, MPF, RAW

Video

Ανάλυση Video
3840 x 2160 pixels
FPS (Μέγιστης Ανάλυσης)
120 fps
Format Video
RAW

Συνδεσιμότητα

Αποθηκευτικό Μέσο
Κάρτα Μνήμης
Συνδέσεις
HDMI, Mic/Line In, USB Type-C, XLR, Έξοδος Ακουστικών/Ηχείων
Τύποι κάρτας μνήμης
CFexpress
PictBridge
Όχι

Διαστάσεις

Πλάτος
84,5 mm
Ύψος
77,8 mm
Μήκος
129,7 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Stelios tsipis
    5
    15 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η fx3 είναι μια κάμερα που σε εισάγει στην σειρά cine line, με διαφορετικές προοπτικές για δημιουργία περιεχομένου κινηματογραφικού επιπέδου.
    Δεν θα επεκταθω στα τεχνικά χαρακτηριστικά της, υπάρχουν άπειρα reviews, με την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού 4.0 νομίζω έγινε σχεδόν cinema camera με πραγματικά 24 fps, λειτουργία για anamorphic lens κτλ...σε συνδυασμό με έναν σταθερό κινηματογραφικό χειροκίνητο φακό τα αποτελέσματα ξεπερνάνε τις προσδοκίες. Προσωπικά την βρίσκω τέλεια κάμερα, γι'αυτό το λόγο έχω δύο, για τα χρήματα της και το μέγεθος της, σε σχέση με αυτά που προσφέρει.Σχεδόν 14 stop dr μέσω atomos ninja με prores raw σε slog 3 και cine EI με διπλό βασικό iso 800 και 12800, όπου στο δεύτερο δεν υπάρχει καμία κάμερα να την ανταγωνιστεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, πραγματικά είναι η καλύτερη που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην αγορά που μπορεί να γράψει τέλεια χωρίς καθόλου θόρυβο σε συνθήκες όπου το φως είναι περιορισμένο, δεν υπάρχει άλλη τέτοια κάμερα, από την arri,red, ακόμα και από την ναυαρχίδα της υψηλής κινηματογραφικής σειράς νenice...
    Για κάποιον που δεν έχει τα αντίστοιχα αξεσουάρ να την πλαισιώσει ώστε η κάμερα να αποδώσει το 100% των δυνατοτήτων της, θα πρέπει να λάβει υπόψη πώς τα αξεσουάρ ώστε να γίνει πραγματική cinema camera ξεπερνάνε πάρα μα πάρα πολύ το αρχικό κόστος της καθεαυτής κάμερας, γι'αυτό τον λόγο εφιστώ την προσοχή στους υποψήφιους αγοραστές πως μόνο με την κάμερα δεν θα πάρουν τα αποτελέσματα που φαντάζονται ή έχουν δεί σε κάποια αξιολόγηση.
    Αυτά τα λίγα για την fx3, να περνάτε καλά και καλές λείψεις!

    • Ποιότητα Video
    • Zoom
    • Μπαταρία
    • Απόδοση σε χαμηλό φωτισμό
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Yannis_Develekos

Ποια έχετε δει ότι είναι τα ιδανικά αξεσουάρ για αυτήν την κάμερα;

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες