Ledvance Smart Λάμπα LED 5W για Ντουί E14 RGBW 470lm Dimmable
Smart Λάμπες

Ledvance Smart Λάμπα LED 5W για Ντουί E14 RGBW 470lm Dimmable Κωδικός: 27747987

Η λάμπα LED που εκτός από οικονομία, θα κάνει το σπίτι σας λίγο πιο… έξυπνο! Μέσω του κινητού ή του tablet μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο WiFi του χώρου σας και έτσι να την χειρίζεστε απομακρυσμένα, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνετε μέχρι τον διακόπτη ή να βρίσκεστε στο σπίτι. Από την εφαρμογή του κινητού μπορείτε να επιλέξετε επίσης το επιθυμητό χρώμα του...
Δες όλη την περιγραφή

13,81
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 12,99 €

Περιγραφή

Η λάμπα LED που εκτός από οικονομία, θα κάνει το σπίτι σας λίγο πιο… έξυπνο! Μέσω του κινητού ή του tablet μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο WiFi του χώρου σας και έτσι να την χειρίζεστε απομακρυσμένα, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνετε μέχρι τον διακόπτη ή να βρίσκεστε στο σπίτι. Από την εφαρμογή του κινητού μπορείτε να επιλέξετε επίσης το επιθυμητό χρώμα του φωτός που θέλετε να έχει η λάμπα σας. Υποστηρίζει σύνδεση με το smart οικοσύστημα του Google Home, της Alexa (Amazon), δίνοντάς σας ακόμα περισσότερες δυνατότητες, όπως να την ανοίγετε και να την κλείνετε με την φωνή σας. Η φωτεινότητα της λάμπας μπορεί να ρυθμιστεί σε διαφορετική ένταση και έτσι να την προσαρμόσετε κάθε φορά στις ανάγκες σας, είτε χρειάζεστε χαμηλό φωτισμό, είτε πιο έντονο. Η συγκεκριμένη λάμπα αν τοποθετηθεί μόνη της είναι ικανή να φωτίσει επαρκώς ένα μικρό χώρο, περίπου 4 τ.μ.. Μπορεί να αντικαταστήσει μια πυρακτώσεως από 33 μέχρι 41 watt ή μια αλογόνου από 20 μέχρι 24 watt, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας στο χώρο.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
485570

Βασικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς
5 W
Εφαρμογή
E14
Τάση
220 V
Lumen
470 lm
Χρώμα
RGBW

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Βαθμός Προστασίας
IP20
Τεμάχια
1 τμχ

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Filament
Όχι
Dimmable
Ναι
Ηχείο
Όχι
Τηλεχειριστήριο
Όχι
Φωτοκύτταρο
Όχι
Ανιχνευτής Κίνησης
Όχι

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Wi-Fi
Smart Οικοσύστημα
Google Home, Alexa

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • saleon
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η λάμπα έχει ωραία απαλά κυρίως χρώματα, και καλή γκάμα φωτεινότητας.
    Η εφαρμογή είναι βασική, αλλά σχετικά εύκολη στη χρήση με όσες λειτουργείες μπορεί να χρειάζεται ο μέσος χρήστης. Εξοικειωθείτε λίγο μαζί της.

    Είχα κάποια στιγμή μια αποσύνδεση. Επανήλθε μόνη της.
    Δεν γνωρίζω πώς. Μάλλον μετά απο διακοπή του ρεύματος.
    Αν την προορίζετε κυρίως για απομακρυσμένη χρήση ίσως σας ενδιαφέρει αυτό.

    Η χρήση της ΔΕΝ είναι για να φωτίσετε πλήρως ένα δωμάτιο, αφού δεν είναι φτιαγμένη για αυτό, αλλά για να δώσετε λίγο χρώμα σε κάποιο σημείο ή να φωτίσετε το βράδι το γραφείο για να μην είστε τελείως στο σκοτάδι με τον υπολογιστή, ή ένα παιδικό δωμάτιο με απαλό φως για τη νύχτα.

    ***Σημαντικό***
    Κάτι που δεν αναφέρεται στις πληροφορίες του προϊόντος.

    ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ Βεβαιωθείτε πως το Wi-Fi σας λειτουργεί (και) στη ζώνη των 2.4GHz αλλιώς η λάμπα δεν θα αναγνωρίσει το δίκτυό σας.

    Τα περισσότερα αν όχι όλα τα οικιακά router υποστηρίζουν αυτή τη συχνότητα, σε συνδυασμό με τα 5GHz και έχουν ενεργοποιημένα και τα δύο, αλλά ελέγξτε για να μη χάνετε το χρόνο σας με επιστροφές και σύγχυση.

    Κατεβάστε την εφαρμογή, και διαβάστε τις οδηγίες *πριν* τη συνδέσετε καθώς μπαίνει κατευθείαν σε λειτουργεία σύνδεσης αναβοσβήνοντας έντονα για 2-3 λεπτά και μέσα σε αυτή τη διάρκεια πρέπει να την αναγνωρίσετε στην εφαρμογή, αλλά και να δώσετε το password του router ώστε να συνδεθεί. Οπότε έχετε προετοιμαστεί για αυτό απο πριν.

    • Ένταση φωτός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nick_Philippas
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαίρετο ΑΛΛΑ δεν παίζει παρά μόνον με το δίκη του app. Αντιθέτως η πρίζα της ίδιας εταιρείας παίζει μια χαρά με το smart life. Alexa integration κλπ λειτουργούν βέβαια.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ένταση φωτός
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

26 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες