Byox Παπούτσια Kangoo XL (39-41) Μαύρα/Κόκκινα
Διάφορα Αξεσουάρ Αθλημάτων

Byox Παπούτσια Kangoo XL (39-41) Μαύρα/Κόκκινα Κωδικός: 27862827

Τα Jump Shoes είναι μια πρωτοποριακή και διασκεδαστική ενασχόληση. Τα παπούτσια αυτά είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προστατεύουν το σώμα απορροφώντας τους κραδασμούς και προστατεύοντας τα γόνατα, τη μέση, τους γλουτούς και τη σπονδυλική στήλη.

Δες όλη την περιγραφή
131,14
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+8,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 131,14 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 120,00 €

  2. 159,00 €

  3. 131,14 €

Περιγραφή

  • Η επενδεδυμένη σόλα είναι φτιαγμένη από ελαστικό υλικό TPU και το εξωτερικό μέρος του παπουτσιού είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας υλικό POM
  • To εσωτερικό είναι κατασκευασμένο από μαλακό ύφασμα που αναπνέει με τη δυνατότητα να αφαιρεθεί και να πλυθεί στο χέρι, προσαρμόσιμο σε 3 διαφορετικά μεγέθη ποδιού
  • Το ελατήριο διαθέτει αρκετή ελαστικότητα για να αντέξει ενεργό φορτίο από 50 έως 70 ώρες, στη συνέχεια συνιστάται να αντικατασταθεί
  • Μέγιστο βάρος χρήστη 60-80kg

Κατασκευαστής

Byox

Χαρακτηριστικά

Είδος
Παπούτσια Kangoo
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • testname
    4
    19 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Βλέπω τι τιμές παίζουν για τα ίδια στο εξωτερικό και πραγματικά συνειδητοποιώ ποσο value for money ειναι η αγορα τους(200 ευρω διαφορά). Σίγουρα βέβαια η ποιότητα στα πολύ πιο ακριβά θα είναι αναβαθμισμένη, αλλά έχω να πω ότι μετά από 6 μήνες χρήσης δεν θεωρω οτι υπολείπονται σε κάτι.
    Στην αρχή βέβαια, επειδή το νούμερό μου σε αθλητικά είναι 40-41, με χτυπούσαν αρκετά και δεν ήταν ευχάριστη η χρήση τους για τουλάχιστον 1-2 βδομάδες. Μετά όμως άνοιξαν όπως έπρεπε και έχω φτάσει σε σημείο να τα σφίγγω κιόλας αρκετά. Άκουσα επίσης πως κάθε 70 χρήσεις υποτίθεται ότι πρέπει να αλλάζεις το κόκκινο εξάρτημα ανάμεσα στον πάτο, ωστόσο δεν έχω βρει ανταλλακτικά να πωλούνται ξεχωριστά εντός Ελλάδας. Έπειτα από αρκετό καιρό χρήσης, ο ήχος σε κάθε αναπήδηση είναι πιο έντονος από τα εξαρτήματα λόγω μεγάλης τριβής, αλλά παραμένει απόλυτα ασφαλές.
    Αξίζει ακόμα να πω ότι αναβάθμισε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό την ποιότητα της αερόβιας άσκησης. Για λόγους αποφυγής κραδασμών και τραυματισμών είχα εστιάσει στο ελλειπτικό για αερόβιο, αλλά τώρα το έχω σχεδόν αντικαταστήσει με τα kangoo και δεν το μετανιώνω. Έχουν ιδιαίτερο σχεδιασμό που θα δείτε στο ίντερνετ ότι μειώνει έως και 40% περισσότερο τους κραδασμούς και δεν επιβαρύνει ούτε μέση ούτε γόνατα, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους αερόβιας άσκησης, κυρίως τρέξιμο. Η εκμάθηση των βασικών βημάτων και της ισορροπίας ίσως πάρει 2 εβδομάδες ακόμα και για τους fast learners, αλλά μετά πραγματικά ούτε που καταλαβαίνεις πως περνάει η μισή ώρα αερόβιας άσκησης. Προσωπικά, κάνοντας προγράμματα μέτριας δυσκολίας έχω παρατηρήσει ότι καίγονται 150 θερμίδες τουλάχιστον ανά μισή ωρα. Το βασικό είναι ότι καίγονται πιο ευχάριστα από κάθε άλλη φορά.
    Προσοχή μόνο σε αυτούς που μένουν σε διαμέρισμα και έχουν θέμα με τους από κάτω, γιατί πραγματικά ο θόρυβος είναι αρκετά μεγάλος σε κάθε αναπήδηση. Είμαι ακόμα ενθουσιασμένη με αυτή την αγορά και τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

97 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Nana_Pari

Γεια σας. Είμαι 67 κιλά και φοράω 38-38.5 νουμερο παπουτσι. Πιο είναι το σωστό μέγεθος που πρεπει να αγοράσω? Γνωρίζει κανείς?

testname

νομίζω ότι το xl καλύπτει νούμερο 39-41. Το large ίσως να σου είναι καλό αλλά ίσως λίγο οριακό. Προσωπικά εγώ που είμαι 40-41 σε αθλητικό προτίμησα xlarge και μπορώ να πω οτι στην αρχη ηταν πολυ στενο αλλα ανοιξε επαρκως.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες