Καμπίνες & Διαχωριστικά Μπάνιου

Karag Flora 650 Καμπίνα Ντουζιέρας Ημικυκλική με Συρόμενη Πόρτα 90x120x190cm Clear Glass Κωδικός: 27867831

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κρύσταλλο ασφαλείας 6 mm
  • Προφίλ αλουμινίου
  • Σύστημα μαγνητικού κλεισίματος

Ημικυκλική ασύμμετρη γωνιακή καμπίνα με δύο σταθερά κρύσταλλα και δύο συρόμενες πόρτες, ανθεκτικής κατασκευής.

Δες όλη την περιγραφή

  1. Clear Glass

    329,80 €
329,80
ΠαράδοσηΠαρ, 26 Ιουλ - Πέμ, 01 Αυγ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

από 329,80 €

Περιγραφή

Τοποθέτηση

Καμπίνα της εταιρείας Karag, για τοποθέτηση σε ντουζιέρα. Η καμπίνα συνδυάζεται μόνο με την ακρυλική ντουζιέρα FLORA 650.

Πόρτες

Διαθέτει 2 πόρτες οι οποίες ανοίγουν συρόμενα, κάτι που κάνει την καμπίνα ιδιαίτερα βολική σε περιορισμένους χώρους, καθώς δεν απαιτείται επιπλέον εξωτερικός χώρος για να ανοίξει. Το άνοιγμα εισόδου είναι 54.7 cm.

Το κλείσιμο τους είναι μαγνητικό συμβάλλοντας έτσι στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη στεγάνωση.

Η κίνηση της πόρτας επιτυγχάνεται με διπλά ροδάκια για τέλεια κύλιση ενώ ο μηχανισμός γρήγορης απασφάλισης σας προσφέρει εύκολο καθαρισμό.

Το προφίλ είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο κάτι που προσφέρει ανθεκτικότητα στην υγρασία και την διάβρωση, ενώ παράλληλα ο καθαρισμός του είναι πολύ εύκολος.

Κρύσταλλο ασφαλείας

Η καμπίνα διαθέτει κρύσταλλο ασφαλείας το οποίο αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή καθώς πρόκειται για ένα πολύ ασφαλές υλικό με μεγάλη αντοχή παρέχοντας παράλληλα ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

Ενώ έχει εξαιρετική αντοχή, στην περίπτωση που κατά λάθος προκληθεί η θραύση του θα γίνει θρύψαλα, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα υπάρξει τραυματισμός. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή χρήσης απλού κρυστάλλου, αν σπάσει θα υπάρχουν μεγάλα αιχμηρά κομμάτια, που είναι επικίνδυνα να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς.

Το πάχος του είναι 6 mm.

Το φινίρισμα του είναι διάφανο κάτι που προσφέρει ένα πιο όμορφο αποτέλεσμα στο μπάνιο σας ενώ επιτρέπει τη φυσική φωτεινότητα να διαπερνά την καμπίνα. Είναι πολύ πιο εύκολο στον καθαρισμό του, διότι οι λείες επιφάνειές του κρατούν λιγότερα άλατα και στην πάροδο του χρόνου δεν θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες.

Τεχνολογία Nanoskin

Ειδική εφαρμογή στην εσωτερική πλευρά της καμπίνας για προστασία κατά των αλάτων. Μειώνει το χρόνο καθαρισμού έως και 90% αφού η επιφάνεια παραμένει καθαρή για μεγάλο χρονικό διάστημα και αποτρέπει τη συσσώρευση μούχλας και βακτηρίων, εξασφαλίζοντας έτσι άριστες συνθήκες υγιεινής.

Καθαρισμός & συντήρηση

Ο καθαρισμός της είναι πιο απαιτητικός, σε σχέση με ένα απλό διαχωριστικό, καθώς διαθέτει κινούμενα μέρη που δεν είναι εύκολα προσβάσιμα. Για τον καθαρισμό μεταλλικών μερών της καμπίνας, χρησιμοποιήστε μόνο νερό και μαλακό πανί.

Μετά από κάθε χρήση καλό θα είναι να αφήνετε την πόρτα ανοιχτή για λίγη ώρα, ώστε να επιτυγχάνεται ο αερισμός της και η αποφυγή δημιουργίας μούχλας.

Μέτρηση διαστάσεων για τοποθέτηση καμπίνας

Μετρήστε εξωτερικά τις δυο πλευρές της ντουζιέρας (εκεί όπου θα πατήσει πάνω η καμπίνα). Την διάσταση της κυρτής πλευράς δεν χρειάζεται να τη μετρήσετε.

Στην συνέχεια μετρήστε το ύψος, από την βάση της ντουζιέρας (εκεί όπου θα πατήσει η καμπίνα) μέχρι το σημείο που θέλετε να φτάσει. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει άνοιγμα στο πάνω μέρος ώστε να απομακρύνονται οι υδρατμοί. Το ιδανικό θα είναι να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον 15 εκατοστών από το ταβάνι.

Κατασκευαστής

Karag

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Καμπίνα
Τύπος
Ντουζιέρας
Σχήμα
Ημικυκλική
Τύπος Πόρτας
Συρόμενη
Τοποθέτηση
Ελεύθερη

Διαστάσεις

Ύψος
190 cm
Μήκος
90 cm
Βάθος
120 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες