Ορειβατικά Κράνη

Grivel Stealth Unisex Ορειβατικό Κράνος ΚίτρινοΚωδικός: 28004611

Το stealth είναι ένα κράνος σύγχρονου σχεδιασμού, πολύ ελαφρύ, κατάλληλο για τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Ολοκληρωμένη κατασκευή προστασίας για την προστασία τόσο του κεφαλιού όσο και των...

Δες όλη την περιγραφή

Το stealth είναι ένα κράνος σύγχρονου σχεδιασμού, πολύ ελαφρύ, κατάλληλο για τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Ολοκληρωμένη κατασκευή προστασίας για την προστασία τόσο του κεφαλιού όσο και των πλευρών. Διαθέτει 4 άνετα κλιπ στήριξης λαμπτήρα.

109,21
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 109,21 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 109,21 €

Περιγραφή

Το stealth είναι ένα κράνος σύγχρονου σχεδιασμού, πολύ ελαφρύ, κατάλληλο για τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Ολοκληρωμένη κατασκευή προστασίας για την προστασία τόσο του κεφαλιού όσο και των πλευρών. Διαθέτει 4 άνετα κλιπ στήριξης λαμπτήρα.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
HESTE-22562
Χρώμα
Κίτρινο
Φύλο
Άνδρας, Γυναίκα

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • ruxsac
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    -Πιο ελαφρύ κι από ένα κομμάτι χαρτόνι μεγέθους Α4
    -Εξαιρετικά "δροσερό" λόγω του συστήματος φυσικού αερισμού του κεφαλιού
    -Προστασία ΚΑΙ περιμετρικά του κεφαλιού (πάρα πολύ σημαντικό).
    -Έξυπνος και πανέμορφος σχεδιασμός
    -Η συσκευασία περιέχει φυλλάδιο με αναλυτικές οδηγίες χρήσης, καθώς και 4 αυτοκόλλητα πρόσθετα "μαξιλαράκια" για έξτρα γέμισμα εσωτερικά του κράνους (προαιρετικό)
    -Ανταποκρίνεται στο μεγεθολόγιο (one size fits all).
    Όσον αφορά το τελευταίο όμως, επειδή έχω μακρόστενο και σχετικά μεγάλο κεφάλι η ρύθμιση των ιμάντων ναι μεν είναι εφικτή (σχεδόν οριακά), αλλά νιώθω πίεση στο μέτωπο από τον σκελετό του κράνους, ο οποίος δεν είναι δυνατό να ρυθμιστεί. Όταν το δοκιμάσω και χειμώνα με σκούφο ή αν υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα σχετικά με την εφαρμογή, θα το προσθέσω εδώ. Πάντως, πρόκειται για κορυφαίο κράνος με πάρα πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα.

    ***Ενημέρωση: Το δοκίμασα και με σκούφο, κανονικά, σε χειμερινές συνθήκες. Τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα στην συγκεκριμένη εφαρμογή, αρκεί ο σκούφος να είναι λεπτός, πχ σαν το "liner" της Grivel το οποίο φοριέται γι αυτόν τον λόγο. Ίσως το μόνο «θεματάκι» του κράνους να είναι ότι παραείναι αεριζόμενο για χειμώνα, με αποτέλεσμα το κεφάλι να κρυώνει πολύ όταν οι ριπές του ανέμου είναι πολλά μποφόρ σε συνδυασμό με δριμύ ψύχος. Το πρόβλημα μετριάζεται κάπως, φορώντας και την κουκούλα ενός αντιανεμικού μπουφάν, πάνω απο το κράνος.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη