Ο φωτισμός LED διασφαλίζει ότι όλα τα προϊόντα στο ψυγείο είναι καθαρά ορατά και εύκολο να τα βρείτε.
Να ρωτήσω για την εμφάνιση πάγου, κυρίως την κυρία Γεωργία, η οποία εντόπισε σοβαρό πρόβλημα. Συμβαίνει αναίτια; Διότι, σχεδόν σε όλους τους καταψύκτες, αν τοποθετήσουμε μεγάλες ποσότητες ζεστών τροφίμων (ειδικά το καλοκαίρι ακόμα και τρόφιμα σε θερμοκρασία δωματίου, συνήθως ξεπερνούν τους 35°C), αν αφήσουμε εκούσια η και ακούσια την πόρτα του για πολύ χρόνο ανοιχτή και μπει θερμός αέρας, τότε δεν υπάρχει τρόπος να ξαναβγεί, οπότε ψύχεται, στη συνέχεια υγροποιείται και τέλος κρυσταλλοποιείται. Θέλω να πω, χρειάζεται σχολαστική προσοχή στις οδηγίες χρήσεως, για να είμαστε σίγουροι, πριν κατηγορήσουμε άδικα το ψυγείο για δυσλειτουργία. Μπορεί η ευθύνη να βρίσκεται απλά στη δική μας επιπόλαια χρήση. Εγώ κάποτε είχα τη κακή συνήθεια να βάζω μαγειρεμένα φαγητά, αμέσως μόλις κρύωνε το σκεύος. Όμως η θερμοκρασία του φαγητού μέσα σε αυτό, εξακολουθούσε να είναι ακόμα υψηλή! Άλλαξα αρκετά ψυγεία, μέχρι να συνειδητοποιήσω οτι το σφάλμα ήταν τελικά δικό μου...