Wallbox Pulsar Plus Επιτοίχιος Μονοφασικός Σταθμός Φόρτισης 7.4kW με Ενσωματωμένο Καλώδιο Type 2 (PLP1-0-2-2-9-001-C)

Wallbox Pulsar Plus Επιτοίχιος Μονοφασικός Σταθμός Φόρτισης 7.4kW με Ενσωματωμένο Καλώδιο Type 2 (PLP1-0-2-2-9-001-C) Κωδικός: 28083420

Το Wallbox Pulsar Plus είναι ένα πρακτικό και έξυπνο σύστημα φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα και συνδεόμενα υβριδικά, το οποίο συνδέεται με την πλατφόρμα διαχείρισης φόρτισης myWallbox μέσω Wi-Fi ή...

Δες όλη την περιγραφή

Το Wallbox Pulsar Plus είναι ένα πρακτικό και έξυπνο σύστημα φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα και συνδεόμενα υβριδικά, το οποίο συνδέεται με την πλατφόρμα διαχείρισης φόρτισης myWallbox μέσω Wi-Fi ή Bluetooth. Το Pulsar Plus διατίθεται πάντα με ενσωματωμένη προστασία από διαρροή συνεχούς ρεύματος. Το Pulsar Plus είναι συμπαγές και διαθέτει την πιο προηγμένη...

Δες όλη την περιγραφή
819,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+20,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 819,00 €

Περιγραφή

Το Wallbox Pulsar Plus είναι ένα πρακτικό και έξυπνο σύστημα φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα και συνδεόμενα υβριδικά, το οποίο συνδέεται με την πλατφόρμα διαχείρισης φόρτισης myWallbox μέσω Wi-Fi ή Bluetooth. Το Pulsar Plus διατίθεται πάντα με ενσωματωμένη προστασία από διαρροή συνεχούς ρεύματος. Το Pulsar Plus είναι συμπαγές και διαθέτει την πιο προηγμένη τεχνολογία, ώστε να παρέχει τη μέγιστη απόδοση φόρτισης. Το Pulsar Plus προσαρμόζεται εύκολα σε οποιαδήποτε εγκατάσταση, είτε σε ιδιωτικό γκαράζ είτε σε κοινόχρηστο χώρο στάθμευσης. 

Χαρακτηριστικά:

  • Ρυθμιζόμενη αποδοτικότητα φόρτισης 7.4 KW
  • Απλό στην χρήση εξαιτίας της ρύθμισης Plug n Charge
  • Συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth, που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με τον φορτιστή όταν βρίσκεστε κοντά του. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον φορτιστή και να αναβαθμίσετε το υλικό και το λογισμικό σας, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες του φορτιστή μέσω της εφαρμογής για κινητά.
  • Διασύνδεση στο internet μέσω Wifi
  • Ενσωματωμένη προστασία από διαρροή συνεχούς ρεύματος το οποίο μειώνει το κόστος εγκατάστασης
  • Δυνατότητα διαχείρισης τάσης δικτύου χάρη στην τεχνολογία Power Boost (Διατίθεται σαν option)
  • Καλώδιο φόρτισης Type 2
  • Προστασία IP54 / IK 08
  • Ενσωματωμένο καλώδιο φόρτισης 5 μέτρων

Κατασκευαστής

Wallbox

Χαρακτηριστικά

Τοποθέτηση
Επιτοίχιος
Αριθμός Φάσεων
Μονοφασικός
Ισχύς Φόρτισης
7.4 kW
Ενσωματωμένο Καλώδιο
Ναι
Θύρα Φόρτισης
Type 2

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • k6870s
    3
    23 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά από 4 μήνες χρήσης κάηκε χωρίς να μπορεί να επισκευαστεί (όπως είπαν από την εταιρεία wallbox) και χωρίς να με καλύπτει η εγγύηση. Η αγορά έγινε από κατάστημα της Ελλάδας (επίσημος μεταπωλητής wallbox) το οποίο βοήθησε πολύ από τη βλάβη και μετά όμως στο τελικό πόρισμα νίπτουν τας χείρας τους. Ο εξοπλισμός του πίνακα εγκατάστασης αγοράστηκε εξ ολοκλήρου από το συγκεκριμένο κατάστημα της Ελλάδας και η εγκατάσταση έγινε από πτυχιούχο ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη. Να σημειώσω ότι φόρτιζα Smart με εσωτερικό φορτιστή 4kw, που σημαίνει ότι ουδέποτε κατά τη φόρτιση η ισχύς δεν ξεπέρασε τα 4 kw (φορτιστής 7,5 kw) και 20Α (το μέγιστο του φορτιστή είναι 32Α!!). Τα συμπεράσματα δικά σας.
    Τελικά μετά από "πολλά" η αντιπροσωπεία στην Ισπανία αναγκάστηκε και μου έστειλε καινούργιο φορτιστή μέσω του καταστήματος που το αγόρασα. Μετά από λίγο καιρό θα επανέλθω για να δω μήπως τελικά ήταν κατασκευαστικό λάθος ο καμμένος φορτιστής.
    Μετά από 5 μήνες με τον καινούργιο φορτιστή όλα φαίνονται εντάξει. Το app στο κινητό είναι καλό και αν δηλώσεις κάποιο προβλημα με αυτό ή θες κάποια βοήθεια επικοινωνούν αμέσως μαζί σου είτε με mail ή τηλεφωνικά (αγγλικά).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες