Kaminer Στρογγυλή Ψησταριά Κάρβουνου με Σούβλα 98εκ.
Ψησταριές Κάρβουνου

Kaminer Στρογγυλή Ψησταριά Κάρβουνου με Σούβλα 98εκ. Κωδικός: 28161934

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Περιστρεφόμενη σούβλα
  • Πρόσθετη μίνι σχάρα
  • Αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες
  • Διαστάσεις: 98 x 102cm

Ψησταριά κάρβουνου 5 σε 1 με σούβλα, σχάρες και αξεσουάρ ψησίματος, 98x98x102cm.

Δες όλη την περιγραφή
144,95
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+56,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 144,95 €

Περιγραφή

Πολλαπλές Επιλογές Ψησίματος

Με την ψησταριά 5 σε 1, μπορείτε όχι μόνο να προετοιμάσετε παραδοσιακά πιάτα, αλλά και πολλά άλλα. Εκτός από το βασική σχάρα ψησίματος, διαθέτει πρακτική περιστρεφόμενη σούβλα στο πάνω μέρος, ιδανική για την προετοιμασία ενός ολόκληρου κοτόπουλου ή ενός μεγαλύτερου ψητού. Μία πρόσθετη μίνι σχάρα, σας επιτρέπει να τοποθετήσετε μαγειρικό σκεύος, για αργό μαγείρεμα ή για να το διατηρήσετε ζεστό.

Πρακτικός Σχεδιασμός

Διαθέτει σωλήνα με γάντζο για να κρεμάσετε βραστήρα νερού για την προετοιμασία ζεστών ροφημάτων. Θα βρείτε επίσης ένα πολύ χρήσιμο μέρος για να κρεμάσετε εργαλεία όπως λαβίδες ή σπάτουλα, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμα όταν τα χρειαστείτε.

Στιβαρός Σχεδιασμός

Έχει κατασκευαστεί από μέταλλο προκειμένου να αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες. Παράλληλα όλες οι συνδέσεις γίνονται με βίδες για ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια.

Με μια ματιά!

  • Βασική σχάρα ψησίματος
  • Περιστρεφόμενη σούβλα στο πάνω μέρος
  • Πρόσθετη μίνι σχάρα
  • Σωλήνας με γάντζο για ζεστά ροφήματα
  • Πρόσθετος χώρος εργαλείων ψησίματος
  • Διάμετρος της κύριας σχάρας: 60 cm
  • Διάμετρος της μικρότερης σχάρας: 26 cm
  • Μεταλλικά πόδια της ψησταριάς: 5 x 5 cm
  • Μέγεθος μεταξύ σχάρας και βελόνας: περίπου 40 cm
  • Συνολικό μέγεθος: 102 / 98 cm
  • Διαστάσεις τζακιού: 59 x 59 x 12 cm
  • Διάμετρος σχάρας: 62 cm
  • Διαστάσεις: 98 x 102 cm
  • Βάρος: 12.85 Kg

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Ρόδες
Όχι
Φορητή
Όχι
Στρογγυλή
Ναι
Αρνιού
Όχι
Πλευρική Επιφάνεια
Όχι
με Σούβλα
Ναι
Καπνιστήρι
Όχι

Επιφάνεια Ψησίματος

Μήκος
98 εκ.
Πλάτος
98 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • nikos.el.loco
    5
    20 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Την παρέλαβα στις 18/6/2021.
    Την επέλεξα γιατί πρόκειται για ένα πρωτότυπο σχεδιασμό για ψησταριά και ταυτόχρονα να έχει στυλ να είναι και πρακτική και κομψή για το μπαλκόνι.
    Η συναρμολόγηση έγινε σχετικά δύσκολα, οι οδηγίες δεν είναι αρκετά σαφείς (δεν αναφέρει τις διαφορές στα πόδια της βάσης, δεν είναι ευκρινείς οι κατηγορίες από τις βίδες και ακόμη προσπαθώ να καταλάβω πού μπαίνει ή μεγάλη βίδα, καθώς δεν φαίνεται η κατασκευή να υστερεί λόγω της μη τοποθέτησής της). Πέραν των σχετικά κακών οδηγιών συναρμολόγησης, τα εξαρτήματα είναι πολλά κ θέλει προσοχή στο δέσιμο μεταξύ τους. Θα προτιμούσα οι βίδες που στηρίζουν (δεν φαίνονται στις οδηγίες συναρμολόγησης πάντως, από αντίληψη το εντόπισα) το "βαρέλι" για τα κάρβουνα να είχαν μεγαλύτερο μήκος γιατί δεν φτάνει η τελευταία βίδα να βιδωθεί αν έχεις βιδώσει τις υπόλοιπες τρεις. Το λασκάρισμα δεν αρκεί γιατί βγαίνει πάντα η μία τουλάχιστον. Προσωρινά το άφησα με τις τρεις απ'τις τέσσερις και πάλι είναι στιβαρό. Η λύση είναι να πάρεις από μόνος σου 4 βίδες μεγαλύτερες. Είναι βίδες κ παξιμάδια οπότε θέλει κ κόντρα για να σφίξει καλά.
    Τα αξεσουάρ είναι χρήσιμα, συνιστάται η προσθήκη στον πάτο ελαφρόπετρας κ άμμου για την προστασία του πάτου του βαρελιού απ'τις υψηλές θερμοκρασίες απ' τα κάρβουνα.
    Μια διόρθωση στα χαρακτηριστικά για τις επιφάνειες ψησίματος. Η μεγάλη σχάρα έχει 60cm διάμετρο και όχι 75cm που αναφέρεται. Η αντιπροσωπεία παραδόξως λέει πως είναι 75cm. Η μικρή έχει 30cm διάμετρο. Μπορεί κανείς να το διαπιστώσει κ στην φωτογραφία που φαίνεται ότι η μικρή σχάρα έχει τη μισή διάμετρο της μεγάλης.
    Έγινε η χρήση της για ψήσιμο στη σχάρα έως τώρα. Είναι καλή και το γεγονός ότι είναι σχετικά χαμηλή βοηθάει να κάθεται η παρέα γύρω από αυτή και κοντά. Το κυκλικό κάγκελο βοηθάει να αφήνεις την τσιμπίδα για τα κάρβουνα και τα ψητά.

    Θα επανέλθω με update μόλις χρησιμοποιήσω κ τη σούβλα και τα υπόλοιπα. Αν και έχω την αίσθηση πως η σούβλα είναι αρκετά ψηλά για την ένταση των κάρβουνων και πως για να μείνει κάποιος να σουβλίσει καλύτερα να το έχει με μοτέρ μιας και θα είναι για αρκετή ώρα πάνω.

    Συνοψίζοντας:
    Υπέρ:
    - Γερή κατασκευή το βαρέλι χοντρό τοίχωμα του πάτου
    - Στιβαρή δίχως ίχνος ταλάντωσης
    - Πολυμορφική
    - Ωραίο σχεδιαστικό στυλ
    - Μεγάλη επιφάνεια ψησίματος (60cm διάμετρος μεγάλης σχάρας, 30cm διάμετρος μικρής σχάρας), υπάρχει η δυνατότητα να την βγάλεις κ να έχεις από πάνω την κλασσική σχάρα που την περιστρέφεις.

    Κατά:
    - Δύσκολη συναρμολόγηση. Κακές οδηγίες συναρμολόγησης, δεν διακρίνονται σημαντικές οδηγίες και τα υλικά.
    - Ενδεχομένως να χρειαστεί να προμηθευτείτε επιπλέον 4 βίδες για τη στήριξη του "βαρελιού" με μεγαλύτερο μήκος (το διπλάσιο) προκειμένου να βιδωθούν και οι τέσσερις.
    - Η σούβλα για ψήσιμο δεν ενδείκνυται (είναι ψηλά, μακριά απ' τα κάρβουνα) και ειδικά χειροκίνητα. Για διατήρηση ζεστού και καπνίσματος ίσως κάτι να κάνει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες