Dali Cable Ατερμάτιστο 2x2,20mm 1m (F222C)
Καλώδια Ηχείων

Dali Cable Ατερμάτιστο 2x2,20mm 1m (F222C)Κωδικός: 28230311

Καλώδιο ηχείων με διατομή (Ø) 2x2,20mm και μόνωση πολυεθυλενίου. Το καλώδιο ηχείων premium «DALI CONNECT SC F222C», με 2,2 mm2 διαθέτει θωράκιση πολυαιθυλενίου (PE) για καλύτερη μηχανική σταθεροποίηση...

Δες όλη την περιγραφή

Καλώδιο ηχείων με διατομή (Ø) 2x2,20mm και μόνωση πολυεθυλενίου. Το καλώδιο ηχείων premium «DALI CONNECT SC F222C», με 2,2 mm2 διαθέτει θωράκιση πολυαιθυλενίου (PE) για καλύτερη μηχανική σταθεροποίηση και λιγότερη διηλεκτρική απορρόφηση. Η εύκαμπτη λευκή εξωτερική θωράκιση ταιριάζει με κουφώματα, σανίδες και τοίχους και προσφέρει τη δυνατότητα να κολλάει με...

Δες όλη την περιγραφή
4,99
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 4,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 4,99 €

  2. 4,89 €

  3. 4,89 €

  4. 5,00 €

Περιγραφή

Καλώδιο ηχείων με διατομή (Ø) 2x2,20mm και μόνωση πολυεθυλενίου. Το καλώδιο ηχείων premium «DALI CONNECT SC F222C», με 2,2 mm2 διαθέτει θωράκιση πολυαιθυλενίου (PE) για καλύτερη μηχανική σταθεροποίηση και λιγότερη διηλεκτρική απορρόφηση. Η εύκαμπτη λευκή εξωτερική θωράκιση ταιριάζει με κουφώματα, σανίδες και τοίχους και προσφέρει τη δυνατότητα να κολλάει με άνεση στα ξύλινα πάνελ. Η ραβδωτή δομή μαζί με τη χαμηλή αντίσταση αυτού του καλωδίου το καθιστά ιδανικό για σωληνώσεις σε μεγάλες αποστάσεις όταν χρησιμοποιείται για εγκατάσταση ηχείων.


Κατασκευαστής

Dali

Χαρακτηριστικά

Ακροδέκτης Α
Ατερμάτιστο
Ακροδέκτης B
Ατερμάτιστο
Μήκος
1 m
Επίχρυσος Ακροδέκτης
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • τα αγόρασα γιατί τα καλώδια audioquest που είχα δεν είχαν την απόδοση που ήθελα και είμαι ικανοποιημένος από τον ήχο που είναι ανοιχτός με έμφαση στις συχνότητες από 4k και επανω, ταιριάζει εάν θέλετε δυναμικό ήχο και πριμα χωρίς να σπαταλησετε τα χρήματα σας,όλα τα καλώδια θέλουν μια εβδομάδα να πάρουν την τελική ηχητική μορφή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
alexkk13

Πως ξεχωρίζεις το θετικό από το αρνητικό??

Georgios_Ziogas

Μόνο στο ένα γράφει τη μάρκα. Διαλέγεις εσύ ποιο θα κάνεις θετικό αρνητικό

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)