Μπαταρίες Μπιντέ

Gloria Spray Σετ Μπιντέ Ασημί Κωδικός: 28345981

Το σύστημα ντους μπιντέ Spray της εταιρείας Gloria, είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό των ευαίσθητων περιοχών μετά τη χρήση της λεκάνης. Δεν σχετίζεται με το μπιντέ ως είδος υγιεινής, αλλά συνδυάζεται...

Δες όλη την περιγραφή

Το σύστημα ντους μπιντέ Spray της εταιρείας Gloria, είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό των ευαίσθητων περιοχών μετά τη χρήση της λεκάνης. Δεν σχετίζεται με το μπιντέ ως είδος υγιεινής, αλλά συνδυάζεται με τη λεκάνη. Αποτελείται από έναν διακόπτη επιλογής ροής νερού, σπιράλ και τηλέφωνο. Ο καθαρισμός με τρεχούμενο νερό προσφέρει υγιεινή αλλά θεωρείται και πιο...

Δες όλη την περιγραφή
45,00
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5 τεμάχια

από 44,84 €

Περιγραφή

Το σύστημα ντους μπιντέ Spray της εταιρείας Gloria, είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό των ευαίσθητων περιοχών μετά τη χρήση της λεκάνης. Δεν σχετίζεται με το μπιντέ ως είδος υγιεινής, αλλά συνδυάζεται με τη λεκάνη. Αποτελείται από έναν διακόπτη επιλογής ροής νερού, σπιράλ και τηλέφωνο. Ο καθαρισμός με τρεχούμενο νερό προσφέρει υγιεινή αλλά θεωρείται και πιο αποτελεσματικός, σε σχέση με τον απλό καθαρισμό με χαρτί υγείας. Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσετε σαπούνι για να πλυθείτε, η ροή του νερού αρκεί για να καθαρίσει την περιοχή. Είναι ιδανική λύση για άτομα που υποφέρουν από αιμορροΐδες, καθώς με τη χρήση του μπιντέ η περιοχή δεν γδέρνεται.

Επίσης μειώνεται αισθητά η κατανάλωση του χαρτιού υγείας, καθώς χρησιμοποιείται μόνο για το στέγνωμα της περιοχής. Έτσι το καλάθι της τουαλέτας παύει να είναι εστία άσχημων μυρωδιών και παραμένει καθαρό με πολύ λιγότερα χαρτιά αλλά και χωρίς ακαθαρσίες.

Τοποθετείται απευθείας στο καζανάκι παρέχοντας βέλτιστη πρόσβαση.

Κατασκευαστής

Gloria

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
13-3710
Είδος
Σετ
Τοποθέτηση
Καζανάκι
Χρώμα
Ασημί
Ρετρό
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 8
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • zakp
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ ποιοτικό προϊόν. Στο πακέτο εμπεριέχεται ότι θα χρειαστείς για την εγκατάσταση την οποία μπορείς να κάνεις μόνος. Στα θετικά η βάση που μπορείς να κρεμάσεις στο καπάκι από το καζανάκι και φαίνεται αρκετα κομψό.
    Δίνετε και η δυνατότητα να το τοποθέτηθει στον τοίχο με βιδες αλλά καλό θα ήταν να μην δοκιμάσετε εάν δεν είστε σίγουροι από το που ακριβώς περνούν οι σωλήνες του νερόυ.
    Αρκετά μακρύ σπιραλ. Φθάνει σε όλο το μπάνιο άνετα. Η πίεση του νερου είναι αρκετά δυνατή ώστε να αποχαιρετήσεις για πάντα το απαίσιο πιγκαλ ο οποίος είναι και ο βασικός λόγος που το πήρα.
    Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αναρωτιέμαι πως ζούσα τόσο καιρό χωρίς αυτό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • PANAGIOTIS_MALIOTIS
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχουμε λίγο χρονικό διάστημα
    είναι πολύ καλό
    Φαίνεται και καλό ποιοτικά
    Δεν ξέρω πόσο αντέχει στο χρόνο και στη χρήση

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mohammad Reza

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    High quality product. While installing, despite all i did to it, it wasn't damaged. One important thing. Although everything is included in the package even plumbing tape, I recommend calling a plumber. Installing (not this brand only) might look easy but it isn't.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • p_christos
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Φαίνεται ποιοτική κατασκευή. Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω και το αγόρασα για τρίτο πρόσωπο οπότε δεν έχω εμπειρία από πρώτο χέρι. Από ότι μου είπαν έχει αρκετή πίεση όταν η βάνα είναι πλήρως ανοιχτή (δεν εννοώ το κουμπί που υπάρχει πάνω στο πωποβρυσάκι) για να το χρησιμοποιήσεις στην ευαίσθητη περιοχή. Επίσης, η βάνα θα πρέπει να κλείνει μετά τη χρήση σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή (από ότι μου είπαν), έτσι θα πρέπει να μάθεις να την ανοίγεις μέχρι εκεί που πρέπει κάθε φορά για να μην είναι ενοχλητική η πίεση. Είναι πολύ καλό σε κάθε περίπτωση για να καθαρίζεις τη λεκάνη. Βαθμολόγησα βάση της ποιότητας κατασκευής, επειδή δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ δεν ξέρω αν το θέμα της πίεσης είναι συνηθισμένο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αξίζει και με το παραπάνω

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    πολυ πρακτικό. πολυ καλή κατασκευη

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλά ……………………………..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εύκολη εγκατάσταση. Είμαι ευχαριστημένος.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

82 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
JennieP

Το βρυσάκι και τα κομμάτια του είναι όλα απο ανοξείδωτο ατσάλι ή πλαστικό βαμμένο ασημί;

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες