Ledvance Smart Λάμπα LED 14W για Ντουί E27 Ρυθμιζόμενο Λευκό 1521lm Dimmable
Smart Λάμπες

Ledvance Smart Λάμπα LED 14W για Ντουί E27 Ρυθμιζόμενο Λευκό 1521lm Dimmable Κωδικός: 28416101

Η λάμπα LED που εκτός από οικονομία, θα κάνει το σπίτι σας λίγο πιο… έξυπνο! Μέσω του κινητού ή του tablet μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο WiFi του χώρου σας και έτσι να την χειρίζεστε...

Δες όλη την περιγραφή

Η λάμπα LED που εκτός από οικονομία, θα κάνει το σπίτι σας λίγο πιο… έξυπνο! Μέσω του κινητού ή του tablet μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο WiFi του χώρου σας και έτσι να την χειρίζεστε απομακρυσμένα, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνετε μέχρι τον διακόπτη ή να βρίσκεστε στο σπίτι. Από την εφαρμογή του κινητού μπορείτε να επιλέξετε επίσης την επιθυμητή...

Δες όλη την περιγραφή
15,73
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 15,73 €

Περιγραφή

Η λάμπα LED που εκτός από οικονομία, θα κάνει το σπίτι σας λίγο πιο… έξυπνο! Μέσω του κινητού ή του tablet μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο WiFi του χώρου σας και έτσι να την χειρίζεστε απομακρυσμένα, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνετε μέχρι τον διακόπτη ή να βρίσκεστε στο σπίτι. Από την εφαρμογή του κινητού μπορείτε να επιλέξετε επίσης την επιθυμητή θερμοκρασία του φωτός που θέλετε να έχει η λάμπα σας. Υποστηρίζει σύνδεση με το smart οικοσύστημα του Google Home, της Alexa (Amazon), δίνοντάς σας ακόμα περισσότερες δυνατότητες, όπως να την ανοίγετε και να την κλείνετε με την φωνή σας. Η φωτεινότητα της λάμπας μπορεί να ρυθμιστεί σε διαφορετική ένταση και έτσι να την προσαρμόσετε κάθε φορά στις ανάγκες σας, είτε χρειάζεστε χαμηλό φωτισμό, είτε πιο έντονο. Η συγκεκριμένη λάμπα αν τοποθετηθεί μόνη της είναι ικανή να φωτίσει επαρκώς ένα μεγάλο χώρο, περίπου 15 τ.μ.. Μπορεί να αντικαταστήσει μια πυρακτώσεως από 125 μέχρι 132 watt ή μια αλογόνου από 75 μέχρι 79 watt, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας στο χώρο.

Κατασκευαστής

Ledvance

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
485495

Βασικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς
14 W
Εφαρμογή
E27
Τάση
220 V
Lumen
1521 lm
Χρώμα
Ρυθμιζόμενο Λευκό

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Βαθμός Προστασίας
IP20
Τεμάχια
1 τμχ

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Filament
Όχι
Dimmable
Ναι
Ηχείο
Όχι
Τηλεχειριστήριο
Όχι
Φωτοκύτταρο
Όχι
Ανιχνευτής Κίνησης
Όχι

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Wi-Fi
Smart Οικοσύστημα
Google Home, Alexa

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Βάζω 2 αστέρια για την εφαρμογή.
    1ον επειδή τις έβαλα στα φανάρια της αυλής που το σήμα είναι οριακό, αν χαθεί δεν δουλεύει το πρόγραμμα που τους έχω βάλει. Άρα παίρνουν εντολή από την εφαρμογή αντί να αποθηκευτεί στη λάμπα η εντολή.. Πχ έχω βάλει να σβήνουν κάθε βράδυ στις 12 και αν χάσει το σήμα η μία που είναι οριακή δεν σβήνει.
    2ον η εφαρμογή είναι χάλια και δυσχρηστη σε αντίθεση με της tp link που κάνεις πολύ πιο εύκολα και απλα schedule. Εδώ είναι πολύπλοκο για κάτι που θες να στήσεις απλά και να δουλεύει. Τις πήρα λόγω πιο πολλών watts από tp link αλλά δε θα τις ξανά πάρω λόγω εφαρμογής και λειτουργίας αυτής

    EDIT: ενω η μια λαμπα δεν πιανει wifi, πλεον δουλευει με το schedule που εχω φτιαξει, αρα μικρο το κακο οτι χανει το σημα. Την πρωτη μερα που την δοκιμαζα δεν αναβε αλλα πλεον παρατηρω οτι ενω δεν εχει σημα ξανα, δουλευει με το σωστο ωραριο. Δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος αρχικα ή αν απλα βρισκει σημα και παιρνει τις εντολες, ομως το πρωι τις βρισκω κλειστες και τις 2 (κατι που δε συνεβη τις 2 πρωτες μερες) αλλα και αναβουν το βραδυ μαζι.
    Επομενως αυξανω τα αστερια αλλα οχι σε 5 λογω της εφαρμογης που τη θεωρω πιο δυσχρηστη σε σχεση με την αντιστοιχη της tp link οπου εχω και σε αυτην λαμπες.

    • Ένταση φωτός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kellas_Alexandros

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    πανευκολη σύνδεση , πολύ δυνατό φως!
    την έχω στο 80% σε ψυχρό και είναι μέρα στην πλευρά του σαλονιού που την έβαλα.
    προσοχή , θέλει δίκτυο 2.4 και όχι 5ghz.
    την πήρα δοκιμαστικά , αλλά φαίνεται πως θα τις αλλάξω όλες με την ίδια μάρκα.

    • Ένταση φωτός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Νίκος Δ.
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μια χαρά κάνει αυτό που υπόσχεται και είναι οκ από φωτεινότητα. Η εφαρμογή οκ, όχι κάτι τρομερό αλλά δουλεύει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

50 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες