Nacomi Next Level Peptides 10% 30ml
Serum

Nacomi Next Level Peptides 10% 30mlΚωδικός: 28459008

Ορός ανύψωσης που περιέχει έως και 10% συγκέντρωση τριπλής φόρμουλας ορισμένων από τα πιο αποτελεσματικά αντιρυτιδικά συστατικά. Το Matrixyl Morphomics μειώνει την ορατότητα των γραμμών έκφρασης στο...

Δες όλη την περιγραφή

Ορός ανύψωσης που περιέχει έως και 10% συγκέντρωση τριπλής φόρμουλας ορισμένων από τα πιο αποτελεσματικά αντιρυτιδικά συστατικά. Το Matrixyl Morphomics μειώνει την ορατότητα των γραμμών έκφρασης στο μέτωπο κατά 20% σε 6 εβδομάδες. Το Matrixyl 3000 μειώνει το πόδι της χήνας και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια κατά 23% κατά τη διάρκεια 2 μηνών. Ενώ η Progeline...

Δες όλη την περιγραφή
13,51
ΠαράδοσηΤρί, 15 Οκτ - Τρί, 05 Νοε
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 13,51 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 13,67 €

  2. 13,51 €

  3. 32,47 €

  4. 7,84 €

Περιγραφή

Ορός ανύψωσης που περιέχει έως και 10% συγκέντρωση τριπλής φόρμουλας ορισμένων από τα πιο αποτελεσματικά αντιρυτιδικά συστατικά. Το Matrixyl Morphomics μειώνει την ορατότητα των γραμμών έκφρασης στο μέτωπο κατά 20% σε 6 εβδομάδες. Το Matrixyl 3000 μειώνει το πόδι της χήνας και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια κατά 23% κατά τη διάρκεια 2 μηνών. Ενώ η Progeline ανεβάζει τη γραμμή της γνάθου διαμορφώνοντας το περίγραμμα του προσώπου.

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε το πρωί ή / και το βράδυ, πριν από κρέμες ή / και λάδια. Ιδιαίτερα κατάλληλο για το δέρμα τα πρώτα σημάδια γήρανσης και αφρώδους δέρματος.

Συστατικά

AQUA, GLYCERIN, TRIFLUOROACETYL TRIPEPTIDE-2, HYDROLYZED RICE PROTEIN, HYDROLYZED PEA PROTEIN, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, N-PROLYL PALMITOYL TRIPE PTIDE-56 ACETATE, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, PROLINE, GLYCINE, HECTORITE, DEXTRAN, XANTHAN GUM, CELLULOSE, CARBOMER, SODIUM LACTATE, CITRIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, BENZYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM BENZOATE, CAPRYLYL GLYCOL, POLYSORBATE 20, POTASSIUM SORBATE.

Κατασκευαστής

Nacomi

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Περιοχή Χρήσης
Πρόσωπο
Αμπούλες
Όχι
Booster
Όχι
Δράση
Ενυδάτωση
Τύπος Επιδερμίδας
Όλοι οι Τύποι

Ποσότητα

Όγκος
30 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα
    • Απορρόφηση
    • Αίσθηση
    • Άρωμα
    • Θα το αγόραζα ξανά
    • Αποτελεσματικότητα
    • Απορρόφηση
    • Αίσθηση
    • Άρωμα
    • Θα το αγόραζα ξανά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

45 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη