Ονυχοδρόμια

Trixie Ονυχοδρόμιο Σανίδα σε Γκρι Χρώμα 70x17 εκ.Κωδικός: 28463625

Ονυχοδρόμιο σανίδα από την εταιρεία Trixie, σε γκρι χρώμα, για την καλή υγεία και ευεξία του κατοικιδίου σας. Η σανίδα ξυσίματος συμβάλλει σημαντικά στην ικανοποίηση του φυσικού ενστίκτου της γάτας...

Δες όλη την περιγραφή

Ονυχοδρόμιο σανίδα από την εταιρεία Trixie, σε γκρι χρώμα, για την καλή υγεία και ευεξία του κατοικιδίου σας. Η σανίδα ξυσίματος συμβάλλει σημαντικά στην ικανοποίηση του φυσικού ενστίκτου της γάτας για ακόνισμα των νυχιών της, προστατεύοντας τα έπιπλα του σπιτιού από τις γραντζουνιές και τις κουρτίνες σας από τη φθορά. Η τοποθέτηση γίνεται στον τοίχο,...

Δες όλη την περιγραφή
12,49
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 12,49 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    12,49 €

  2. 14,50 €

Περιγραφή

Ονυχοδρόμιο σανίδα από την εταιρεία Trixie, σε γκρι χρώμα, για την καλή υγεία και ευεξία του κατοικιδίου σας. Η σανίδα ξυσίματος συμβάλλει σημαντικά στην ικανοποίηση του φυσικού ενστίκτου της γάτας για ακόνισμα των νυχιών της, προστατεύοντας τα έπιπλα του σπιτιού από τις γραντζουνιές και τις κουρτίνες σας από τη φθορά. Η τοποθέτηση γίνεται στον τοίχο, εξοικονομώντας έτσι αρκετό χώρο, περισσότερη στήριξη και ύψος για περισσότερα παιχνίδια.
Αποτελείται από σιζάλ 100% φυσικό σχοινί, που είναι αρκετά ανθεκτικό στις συνεχείς γραντζουνιές, ενώ δεν τραυματίζει τα ζώα κατά την χρήση του.

Χαρακτηριστικά:
• Μήκος: 70 εκ.
• Πλάτος: 17 εκ.

Κατασκευαστής

Trixie

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Χρώμα
Γκρι
Τύπος
Σανίδα

Διαστάσεις

Μήκος
70 cm
Πλάτος
17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

22 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη