Εξουσία, τι μπάλα παίζεις;
Βιβλία Οικονομικών

Εξουσία, τι μπάλα παίζεις; Κωδικός: 284824

Ένας πρόεδρος της Αργεντινής χρίζει την κόρη του οπαδό της ομάδας που αντιπαθεί ο ίδιος. Άγγλος πρωθυπουργός αλλάζει ομάδα, καθ' υπόδειξη των συμβούλων του. Οι κυβερνήσεις Αιγύπτου και Αλγερίας...

Δες όλη την περιγραφή

Ένας πρόεδρος της Αργεντινής χρίζει την κόρη του οπαδό της ομάδας που αντιπαθεί ο ίδιος. Άγγλος πρωθυπουργός αλλάζει ομάδα, καθ' υπόδειξη των συμβούλων του. Οι κυβερνήσεις Αιγύπτου και Αλγερίας "κηρύσσουν" ποδοσφαιρικό- πολιτικό πόλεμο. Ο Γάλλος πρόεδρος ωρύεται για την αποτυχία των "τρικολόρ" στο Μουντιάλ 2010, την ημέρα που δύο εκατομμύρια συμπατριώτες του...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Διονύσης Ελευθεράτος
  • Εκδότης: Τόπος
  • Μορφή: Σκληρό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2010
  • Αριθμός σελίδων: 340
  • Κωδικός ISBN-13: 9789606863905
  • Διαστάσεις: 17×24
10,73
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 10,63 €

Περιγραφή

Ένας πρόεδρος της Αργεντινής χρίζει την κόρη του οπαδό της ομάδας που αντιπαθεί ο ίδιος. Άγγλος πρωθυπουργός αλλάζει ομάδα, καθ' υπόδειξη των συμβούλων του. Οι κυβερνήσεις Αιγύπτου και Αλγερίας "κηρύσσουν" ποδοσφαιρικό- πολιτικό πόλεμο. Ο Γάλλος πρόεδρος ωρύεται για την αποτυχία των "τρικολόρ" στο Μουντιάλ 2010, την ημέρα που δύο εκατομμύρια συμπατριώτες του διαδηλώνουν για το συνταξιοδοτικό. Καρδινάλιοι κάνουν ραδιοφωνικά κηρύγματα για την Εθνική Ιταλίας. Ισραηλινός συνταγματάρχης προτρέπει ποδοσφαιριστές να πολεμήσουν, όπως οι στρατιώτες του τη Γάζα. Ο τελικός ενός Ευρωμπάσκετ "ναρκοθετεί" τις ελληνοσερβικές σχέσεις.

Αυτά και πολλά ακόμη θαυμαστά, μεταξύ θυμηδιών, "μέσων καταστάσεων" και τραγωδιών, χαρακτηρίζουν το παιχνίδι της εξουσίας με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Της πολιτικής (κυρίως) εξουσίας, αλλά και της δικαστικής, της στρατιωτικής, της δημοτικής, όπως και της "4ης".

Ο συγγραφέας "ακτινογραφεί" χαρακτηριστικές ιστορίες, πολύ νωπές στην πλειονότητά τους, από Ελλάδα και εξωτερικό. Δείχνει τι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Περιγράφει το πολιτικό φόντο αθλητικών γεγονότων. Αναλύει κινήσεις εντυπώσεων, αντιπερισπασμούς, σχέδια, αλλά και παθήματα, γκάφες, νίλες. Διότι μια μπάλα ακόμη και την εξουσία μπορεί ενίοτε να πάρει από κάτω.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Διοίκηση - Μάνατζμεντ
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Σκληρό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
340
Έτος έκδοσης
2010
Διαστάσεις
17x24 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις
  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Αξιόλογο βιβλίο, ακρίβεια γεγονότων και ωραία κριτική για τη σύνδεση αθλητισμού (κυρίως ποδοσφαίρου και μπάσκετ) με τη πολιτική και στην Ελλάδα αλλα και παγκοσμιώς.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες