Αθλητική Ψυχολογία για Παιδιά, Α' Μέρος
Βιβλία Ψυχολογίας

Αθλητική Ψυχολογία για Παιδιά, Α' ΜέροςΚωδικός: 28546895

Η αθλητική ψυχολογία μας βοηθάει να αναπτύξουμε τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά μας, με σκοπό να αποδίδουμε καλύτερα στον αθλητισμό αλλά και να παίρνουμε μεγαλύτερη ευχαρίστηση από τη συμμετοχή μας στις

Δες όλη την περιγραφή

Η αθλητική ψυχολογία μας βοηθάει να αναπτύξουμε τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά μας, με σκοπό να αποδίδουμε καλύτερα στον αθλητισμό αλλά και να παίρνουμε μεγαλύτερη ευχαρίστηση από τη συμμετοχή μας στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Λίνα Ψούνη
  • Εκδότης: Sportbook
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2021
  • Αριθμός σελίδων: 36
  • Κωδικός ISBN-13: 9786185316792
  • Διαστάσεις: 21×21
5,60
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 5,60 €

Περιγραφή

Η αθλητική ψυχολογία μας βοηθάει να αναπτύξουμε τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά μας, με σκοπό να αποδίδουμε καλύτερα στον αθλητισμό αλλά και να παίρνουμε μεγαλύτερη ευχαρίστηση από τη συμμετοχή μας στις προπονήσεις και στους αγώνες.Όπως προπονούμε το σώμα μας, μαθαίνουμε να προπονούμε και το μυαλό μας. Είναι βέβαιο, ότι τα εφόδια που θα αποκτήσουμε μέσα από τον αθλητισμό θα μας βοηθήσουν και θα τα χρησιμοποιούμε σε όλη μας τη ζωή.Το πρώτο βιβλίο της σειράς βοηθάει τους μικρούς αθλητές, να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με την αθλητική ψυχολογία και τις βασικές τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Παιδοψυχολογία
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
Α' Μέρος
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
36
Έτος έκδοσης
2021
Διαστάσεις
21x21 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη