3D Billiards: Pool & Snooker PS5 Game
PS5 Games

3D Billiards: Pool & Snooker PS5 GameΚωδικός: 28665384

Εκτός από το κλασικό οκτάμπαλο στο μπιλιάρδο, μπορείτε επίσης να παίξετε με εννέα μπάλες, δέκα μπάλες, ακόμη και σνούκερ! Είτε μόνοι σας ενάντια στο AI είτε σε μια μονομαχία εναντίον

Δες όλη την περιγραφή

Εκτός από το κλασικό οκτάμπαλο στο μπιλιάρδο, μπορείτε επίσης να παίξετε με εννέα μπάλες, δέκα μπάλες, ακόμη και σνούκερ! Είτε μόνοι σας ενάντια στο AI είτε σε μια μονομαχία εναντίον ενός πραγματικού παίκτη στην ίδια κονσόλα, θα στείλετε μπάλες στο τραπέζι σε τέσσερις επιλέξιμες, λεπτομερείς αίθουσες καθώς ανεβαίνετε στην τοπική

Δες όλη την περιγραφή
52,08
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 52,08 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 52,08 €

  2. 52,09 €

Περιγραφή

Εκτός από το κλασικό οκτάμπαλο στο μπιλιάρδο, μπορείτε επίσης να παίξετε με εννέα μπάλες, δέκα μπάλες, ακόμη και σνούκερ! Είτε μόνοι σας ενάντια στο AI είτε σε μια μονομαχία εναντίον ενός πραγματικού παίκτη στην ίδια κονσόλα, θα στείλετε μπάλες στο τραπέζι σε τέσσερις επιλέξιμες, λεπτομερείς αίθουσες καθώς ανεβαίνετε στην τοπική λίστα βαθμολογίας.

Επιλέξτε από δέκα ελκυστικά avatar καθώς μονομαχείτε εναντίον αντιπάλων AI διαφορετικών επιπέδων δυσκολίας. Ενισχύστε το συναρπαστικό soundtrack που παίζει μπιλιάρδο. Και ακούστε προσεκτικά τα αυθεντικά ηχητικά εφέ, όπως το χτύπημα των μπάλων, τις συγκρούσεις, τα break και τον χαρακτηριστικό τρόπο που οι μπάλες κυλιούνται στο τραπέζι. Στόχευσε, βάλε λίγη φινέτσα στο σουτ σου και παίξε σαν πραγματικός επαγγελματίας!

Χαρακτηριστικά

Είδος
Sports
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
19/02/2021
Όριο Ηλικίας (PEGI)
3
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Edition
Standard
VR
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • papamitsos

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχει αρκετά είδη μπιλιάρδου. Το gameplay είναι πολύ απλό και δεν υπάρχει ίχνος δυσκολίας. Οι διαφορετικοί χαρακτήρες δεν προσφέρουν κάτι, απλά είναι avatars.
    Αν σας αρέσουν τα trophies, με λίγο grinding μπορείς να τα πάρεις όλα.
    Τα γραφικά είναι ευχάριστα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι next gen.
    Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις τους κανόνες από διαφορετικά είδη μπιλιάρδου αξίζει, αλλιώς είναι ένα παιχνίδι του Σαββατοκύριακου.

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη