Dungeons & Dragons Dark Alliance Day One Edition Xbox One/Series X Game
XBOX Series X Games

Dungeons & Dragons Dark Alliance Day One Edition Xbox One/Series X GameΚωδικός: 28666008

Το Dark Alliance φέρνει στη ζωή τον κόσμο του Dungeons & Dragons σε ένα RPG εκρηκτικής δράσης, γεμάτο real-time μάχες και δυναμικό co-op. Frost giants και εκδικητικοί δράκοι περιφέρονται ανεξέλεγκτα...

Δες όλη την περιγραφή

Το Dark Alliance φέρνει στη ζωή τον κόσμο του Dungeons & Dragons σε ένα RPG εκρηκτικής δράσης, γεμάτο real-time μάχες και δυναμικό co-op. Frost giants και εκδικητικοί δράκοι περιφέρονται ανεξέλεγκτα στο Icewind Dale, καθώς οι δυνάμεις εισβολής γίνονται ισχυρότερες μέρα με την ημέρα.

Δες όλη την περιγραφή
9,06
ΠαράδοσηΤρί, 08 Οκτ - Δευ, 14 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 9,06 €

Περιγραφή

Το Dark Alliance φέρνει στη ζωή τον κόσμο του Dungeons & Dragons σε ένα RPG εκρηκτικής δράσης, γεμάτο real-time μάχες και δυναμικό co-op. Frost giants και εκδικητικοί δράκοι περιφέρονται ανεξέλεγκτα στο Icewind Dale, καθώς οι δυνάμεις εισβολής γίνονται ισχυρότερες μέρα με την ημέρα.

Αντιμετωπίστε ασταμάτητα τέρατα

Το Dark Alliance φέρνει τους παίκτες αντιμέτωπους με μερικά από τα πιο θρυλικά τέρατα του κόσμου του Dungeons & Dragons. Frost giants, Beholders, White Dragons — επιστρατεύστε όλες σας τις δυνάμεις για να τα εξοντώσετε ενάντια στις προβλέψεις.

Πολεμήστε μαζί με τους φίλους σας

Ενώστε τις δυνάμεις σας με τρεις ακόμα φίλους και πολεμήστε σε μια δυναμική co-op εμπειρία με εκρηκτικές real-time μάχες. Εξαπολύστε συντριπτικούς συνδυασμούς επιθέσεων αντιμετωπίζοντας τέρατα που δεν εξοντώνονται χωρίς συνεργασία

Επιλέξτε τον ήρωα σας

Αναλάβετε τον ρόλο του ενός από τους τέσσερις ξεχωριστούς ήρωες, κάθε ένας από τους οποίους έχει το δικό του στυλ και τις δικές του δεξιότητες. Παραμετροποιήστε αυτές τις δεξιότητες, ολοκληρώστε αποστολές και εξοντώστε bosses για να ξεκλειδώσετε νέες δυνάμεις και για να κερδίσετε πανίσχυρο εξοπλισμό.

Αντιμετωπίστε το παγωμένο τοπίο

Το Dark Alliance φέρνει στη ζωή τον κόσμο του Dungeons & Dragons όπως ποτέ άλλοτε. Εξερευνήστε τον παγωμένο και επικίνδυνο τόπο που ονομάζεται Icewind Dale προασπίζοντας την πατρίδα σας από τον στρατό των απαίσιων τεράτων.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Role Playing
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
22/06/2021
Όριο Ηλικίας (PEGI)
16
Edition
Day One
Νέα Κυκλοφορία
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Dimitris_Anziopardis
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά έκδοση: Steelbook

    Τώρα που πλέον τα περισσότερα bugs κ προβλήματα τα έχουν διορθώσει κ με αυτή την τιμή για αυτή την έκδοση που περιέχει όλα τα dlc, είναι πλέον μια πολύ καλή αγορά για τους λάτρεις του είδους κ του σύμπαντος d&d

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ήχος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη