Dunlop Trailmax Mission 100/90-19 57T M+S / TL On-Off Λάστιχο Μοτοσυκλέτας Μπροστινό
Λάστιχα Μοτοσυκλέτας

Dunlop Trailmax Mission 100/90-19 57T M+S / TL On-Off Λάστιχο Μοτοσυκλέτας ΜπροστινόΚωδικός: 28763596

Μπροστινό λάστιχο μοτοσυκλέτας Trailmax Mission της εταιρείας Dunlop. Είναι κατάλληλο για on-off οδηγήση δηλαδή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο δρόμο (ασφάλτινο οδόστρωμα) όσο και σε διαδρομές εκτός δρόμου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα ελαστικά αυτού του τύπου είναι μια μέση λύση και για τις δύο χρήσεις.

Οι διαστάσεις του είναι...

Δες όλη την περιγραφή

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί φθάνουν γρήγορα σε κατάλληλη θερμοκρασία.

194,90
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+11,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

από 194,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    194,90 €

Περιγραφή

Μπροστινό λάστιχο μοτοσυκλέτας Trailmax Mission της εταιρείας Dunlop. Είναι κατάλληλο για on-off οδηγήση δηλαδή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο δρόμο (ασφάλτινο οδόστρωμα) όσο και σε διαδρομές εκτός δρόμου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα ελαστικά αυτού του τύπου είναι μια μέση λύση και για τις δύο χρήσεις.

Οι διαστάσεις του είναι 100/90-19. Δηλάδη έχει πλάτος 100mm, προφίλ 90 και μπορεί να τοποθετηθεί σε ζάντα διαμέτρου 19". To προφίλ στα ελαστικά, δηλαδή το ύψος του πλαϊνού του ελαστικού, αναφέρεται πάντα ως καθαρός αριθμός χωρίς μονάδα μέτρησης καθώς είναι ποσοστό επί του πλάτους. Για παράδειγμα, ένα ελαστικό 180/55 έχει πλάτος 180mm και προφίλ 55, δηλαδή έχει προφίλ 180 x 0,55 = 99mm.

Ο δείκτης φορτίου και ο δείκτης ταχύτητας είναι άλλα δύο σημαντικά χαρακτηριστικά των ελαστικών. Συγκεκριμένα ο δείκτης φορτίου είναι το μέγιστο φορτίο υπό το οποίο τα ελαστικά αναμένεται να λειτουργήσουν σωστά και περιγράφεται με έναν ακέραιο αριθμό, ο οποίος αντιστοιχεί σε κιλά, ενώ ο δείκτης ταχύτητας είναι η μέγιστη ταχύτητα υπό την οποία τα ελαστικά αναμένεται να λειτουργήσουν σωστά και περιγράφεται με ένα γράμμα από το αγγλικό αλφάβητο, το οποίο αντιστοιχεί σε χλμ/ωρα. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα μέγιστα κιλά, στα οποία αντιστοιχεί ο δείκτης φορτίου, αναφέρονται ανά ελαστικό.

Σημείωση: Το μέγιστο βάρος αυξάνεται αναλογικά με τον αριθμό του δείκτη φορτίου, δηλαδή όσο πιο μεγάλος είναι ο αριθμός τόσο μεγαλύτερο είναι το μέγιστο βάρος λειτουργίας του ελαστικού. Αντίστοιχα και η μέγιστη ταχύτητα αυξάνεται όσο "αυξάνεται" και το γράμμα του δείκτη ταχυτήτας, δηλαδή ο δείκτης ταχύτητας "S" αντιστοιχεί σε μικρότερη ταχύτητα από αυτή του δείκτη "V".

Στην προκειμένη περίπτωση το λάστιχο είναι 57T, δηλαδή ο δείκτης φορτίου και ο δείκτης ταχύτητας είναι 57 και T αντίστοιχα.

Η σήμανση ΤL προκύπτει από τα αρχικά των λέξεων Tubeless Tyres. Τα ελαστικά που φέρουν αυτή τη σήμανση δε χρειάζονται σαμπρέλα.

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί φθάνουν γρήγορα σε κατάλληλη θερμοκρασία.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τοποθέτηση
Μπροστά
Δείκτης Φορτίου
57
Δείκτης Ταχύτητας
T
Στυλ Οδήγησης
On-Off
Extra
M+S, Tubeless

Διαστάσεις

Τροχός 19"
100/90-19

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Δεν φθείρονται με τίποτα αλλά είναι πολύ σκληρή η γόμα τους. Στο βρεγμένο η πρόσφυση είναι ανύπαρκτη. Αυτά έχοντας γράψει μαζί τους 13.000 χλμ σε F650GS. Λάστιχο με τακούνια που να βγάζει χιλιόμετρα σημαίνει με μαθηματική μειωμένη πρόσφυση. Διαβάστε reviews πριν τα προτιμήσετε. Δεν είναι ακριβά επειδή είναι καλά λάστιχα, είναι ακριβά επειδή δεν υπάρχει διαθεσιμότητα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • k0stas.k1979
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τα έχω βάλει πρόσφατα σε 1200gs. Μέχρι τώρα έχουν γράψει περισσότερα χιλιόμετρα σε χώμα παρά σε άσφαλτο.

    Άσφαλτος: στα πολύ λίγα χιλιόμετρα που έκανα σε πολύ σφικτό όμως στροφιλίκι με χαμηλωμένες πιέσεις στα 30psi μπρός και 33psi πίσω και μέτριας ποιότητας άσφαλτο ήταν υποδειγματικά σε χαλαρούς εκδρομικούς ρυθμούς.

    Σε υψηλές ταχύτητες πάνω από τα 170 μου έβγαλαν μία σχετική ανασφάλεια και κάποια χαζο-κουνήματα στο τιμόνι αλλά όχι κάτι το τραγικό. Είπαμε είναι 50/50 και όχι καθαρά ασφάλτου. Με 150-160 πάντως πάς μια χαρά και σχετικά ήσυχα από θόρυβο σε σχέση με πιο τακουνάτα.

    Έχουν όμως σκληρή γόμα και σε γυαλισμένη άσφαλτο έχω πιάσει μερικές φορές το traction να δουλεύει και σε σημεία κιόλας που, με τα michelin anakee adventure που φόραγα πρώτα το μηχανάκι δεν έκανε κιχ...

    Σε βρεγμένη δεν έχω άποψη ακόμα

    Χώμα: έκανα αρκετά χιλιόμετρα σε όλες τις συνθήκες εκτός από άμμο.

    Στη λάσπη όταν έχει αυτό το ξανθό χρώμα που έχει ποτίσει τελείως το νερό και έχει γίνει πηλός θα κολλήσεις. Θα ξεκολλήσεις μεν με λίγο κόπο αλλά η διέλευση θα γίνει με τα πόδια κάτω.

    Σε λάσπη που κρατάει ακόμα το νερό θα περάσεις σχετικά άνετα αλλά με προσοχή γιατί ναι μεν είναι 50/50 ( 60 χώμα/40 άσφαλτο θα το έλεγα εγώ) αλλά δεν έχει τα τακούνια που έχουν τα TKC80 ας πούμε για παράδειγμα και ίσως να σε τρομάξει αν δεν είσαι χαλαρός στο τιμόνι, όπως πρέπει να είσαι πάντα.

    Λιμνούλες, ποταμάκια, λούκια με λασπόνερο (που καθαρίζουν τα λούκια και δε στομώνει το λάστιχο) τα περνάς και παίζεις κιόλας.

    Σε σαθρή πέτρα, χαλικάκι, βότσαλο και κροκάλα θα περάσεις αέρα γιατί βοηθάει η πολύ καλή χάραξη και τα μεγάλα λούκια!!! Σε τέτοιου είδους επίσης ανηφόρες και κατηφόρες πάλι σε βγάζει ασπροπρόσωπο και ξεπερνάει τις προσδοκίες σου. Τις δικές μου τουλάχιστον τις ξεπέρασε.

    Σε πατημένο δε χωματόδρομο βρέθηκα να πηγαίνω με 100χλμ+.

    • Πρόσφυση σε στεγνό οδόστρωμα
    • Μπορεί να τα αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panxris
    5
    1 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μοντέλο 2020,ήρθε Ελλάδα το 2021
    Made in USA
    κατηγορία 50:50 αλλά στην άσφαλτο είναι εξαιρετικό σε χαμηλές και υψηλές ταχύτητες.
    Καθόλου κραδασμοί για τακουνάτο λάστιχο.
    Γόμα βεντούζα.
    Εκτός δρόμου δυστυχώς δεν έχω προλάβει να το δω ακόμη.
    Το ακριβότερο αλλά κατά τη γνώμη μου το πιο ολοκληρωμένο λάστιχο για ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ χρήση είτε 100% άσφαλτο είτε 100% χώμα.
    Το φοράω εδώ και λίγο καιρό σε Kawasaki Versys 300X

    • Πρόσφυση σε στεγνό οδόστρωμα
    • Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα
    • Φθείρονται δύσκολα
    • Φθάνουν γρήγορα σε κατάλληλη θερμοκρασία
    • Θα τα αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη