X-FIT Cordura Kettlebell από Λάστιχο 4kg Μαύρο
Kettlebell

X-FIT Cordura Kettlebell από Λάστιχο 4kg ΜαύροΚωδικός: 28765828

Tα Cordura Kettlebell της X-FIT είναι ένας νέος τύπος kettlebell, το οποίο είναι περιβεβλημένο με ύφασμα. Είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ισχυρό και στιβαρό ύφασμα Cordura. Τα Cordura Kettlebells...

Δες όλη την περιγραφή

Tα Cordura Kettlebell της X-FIT είναι ένας νέος τύπος kettlebell, το οποίο είναι περιβεβλημένο με ύφασμα. Είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ισχυρό και στιβαρό ύφασμα Cordura. Τα Cordura Kettlebells είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους ή σε κάποιο γυμναστήριο. Λόγω της ειδικής επένδυσης που έχει...

Δες όλη την περιγραφή
26,40
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+17,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 26,40 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 33,00 €

  2. 26,40 €

  3. 33,00 €

  4. 26,40 €

Περιγραφή

Tα Cordura Kettlebell της X-FIT είναι ένας νέος τύπος kettlebell, το οποίο είναι περιβεβλημένο με ύφασμα. Είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ισχυρό και στιβαρό ύφασμα Cordura®. Τα Cordura Kettlebells είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους ή σε κάποιο γυμναστήριο. Λόγω της ειδικής επένδυσης που έχει εξωτερικά το καθιστά κατάλληλο για περιστροφές, και κάθε είδους σκληρή χρήση.

Επίσης, η εξωτερική του ύφανση προστατεύει το δάπεδο ενώ αποτρέπει τυχόν τραυματισμούς. Τα Cordura Kettlebells της X-FIT είναι υψηλότατης ποιότητας, πολύ ευέλικτα και κατάλληλα για επαγγελματική χρήση στο γυμναστήριο ή το σπίτι.

Κατασκευαστής

X-FIT

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
04-003-718
Χρώμα
Μαύρο
Βάρος
4 kg
Υλικό
Λάστιχο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη