Puredry PDD 10200 Desiccant Famous Αφυγραντήρας Ζεόλιθου με Ιονιστή 10lt
Αφυγραντήρες

Puredry PDD 10200 Desiccant Famous Αφυγραντήρας Ζεόλιθου με Ιονιστή 10lt Κωδικός: 28802302

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ικανότητα Αφύγρανσης: 10 lt/ημέρα
  • Χωρητικότητα Δοχείου Νερού: 4 lt
  • Ισχύς: 740 W
  • Πληρωμή ΚΑΙ με αντικαταβολή

Ο αφυγραντήρας της Puredry είναι κατάλληλος για ενιαίους χώρους έως και 40m², ώστε να διατηρεί την υγρασία του χώρου σε φυσιολογικά επίπεδα.

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί κατεβάζει την υγρασία στα επιθυμητά επίπεδα και η κατασκευή του είναι ποιοτική.

Δες όλη την περιγραφή
271,00

από you.gr

ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+23,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 271,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    271,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    271,50 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    271,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    309,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    271,40 €

  6. 271,45 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    329,00 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    329,00 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    271,40 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    329,00 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    329,00 €

  12. Επίσημος μεταπωλητής
    329,00 €

Περιγραφή

Ο αφυγραντήρας Puredry PDD 10200 Famous είναι ιδανικός για μόνιμες κατοικίες που δε θερμαίνονται ικανοποιητικά και έχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα θερμοκρασίες κάτω από 15°C ή θερμαίνονται ανά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, για εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκάφη, γκαράζ, εργαστήρια κτλ. μπλε LCD οθόνη έχει διαβάθμιση φωτεινότητας για να μην ενοχλεί την νύχτα. Έχει δυνατότητα αφύγρανσης 10-12 λίτρων την ημέρα, διαθέτει μηχανισμό αυτόματης επανεκκίνησης μετά από διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, έχει επιλογές λειτουργίας αφύγρανσης από 40%-80% με επιλογή ανά 5% AUTO λειτουργία (50%) και CO continue (στέγνωμα ρούχων), τρεις ταχύτητες ανεμιστήρα SLEEP-LOW-HIGH, χρονοδιακόπτη 1-24 ωρών, θερμόμετρο με συνεχή ένδειξη θερμοκρασίας στην LCD οθόνη, φίλτρο αέρα δύο σταδίων σωματιδίων και HEPA-Carbon φίλτρο που απορροφά δυσάρεστες οσμές,τοξικά αέρια, βλαβερό χημικό καπνό από το τσιγάρο και σωματίδια έως και 0.1 micron.

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί κατεβάζει την υγρασία στα επιθυμητά επίπεδα και η κατασκευή του είναι ποιοτική.

Λειτουργία Ιονιστή

Ενεργοποιώντας την λειτουργία του ιονιστή, μεγάλη ποσότητα θετικών και αρνητικών φορτισμένων ιόντων απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα, αναγκάζοντας αιωρούμενα σωματίδια σκόνης, βακτήρια, καπνό από τσιγάρο να πέσουν στο δάπεδο. Παράλληλα καθαρίζουν τον αέρα από χημικά και δυσάρεστες οσμές.

Αθόρυβη λειτουργία

Οι αφυγραντήρες της σειράς Famous είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να λειτουργούν σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας. Επιλέξτε την χαμηλή ένταση του ανεμιστήρα και ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί στα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. Εξαιρετικά χρήσιμο τις βραδινές ώρες σε συνθήκες ύπνου.

Έξυπνη λειτουργία Smart Save Energy

Ελαχιστοποιήστε την κατανάλωση ρεύματος με την έξυπνη λειτουργία αφύγρανσης Smart Save Energy. Η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα μόλις τα επίπεδα σχετικής υγρασίας του χώρου φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα.

Φίλτρο Hepa-Carbon

Στον αφυγραντήρας PDD 10200 Famous εκτός του φίλτρου σκόνης μπορούν να τοποθετηθούν δύο φίλτρα εισαγωγής του αέρα. Το ένα είναι φίλτρο άνθρακα που κατακρατεί χημικά απο τσιγάρο, βλαβερές ουσίες απο καπνό και δυσάρεστες οσμές και το δεύτερο φίλτρο Hepa-Cabron, το οποίο έχει την δυνατότητα να απορροφά δυσάρεστες οσμές, χημικά, ιούς, μικρόβια και εμποδίζει μικροσωματίδια μεγέθους μεγαλύτερα από 0,1 micron να περάσουν στην συσκευή

Κατασκευαστής

Puredry

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ικανότητα Αφύγρανσης
10 lt/ημέρα
Ισχύς
740 W
Επίπεδο Θορύβου
38 dB
Χωρητικότητα Δοχείου Νερού
4 lt
Τεχνολογία Αφύγρανσης
με Ζεόλιθο (Desiccant)
Φίλτρο HEPA
Ναι
Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ιονιστής
Ναι
Σύνδεση Αποχέτευσης
Ναι
Χρονοδιακόπτης
Ναι
Αυτόματη Επανεκκίνηση
Ναι
Wi-Fi
Όχι
Στέγνωμα Ρούχων
Ναι

Διαστάσεις

Πλάτος
31,7 cm
Βάθος
21,3 cm
Ύψος
49,9 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • apetropouloun
    5
    17 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγορασμένος εδώ και δύο μήνες σε παλιό σπίτι 85 τ.μ. με ύψος 4,5 μέτρα, το αναφέρω γιατί ο όγκος του αέρα παίζει ρόλο στην απόδοση και την οικονομία. Η οθόνη του είναι χρώματος μπλε πολύ ωραία και ευδιάκριτη, έχει τέσσερα κουμπιά με εύκολο menu λειτουργίας. Όταν τον πρωτοέβαλα σε λειτουργία το σπίτι είχε 87% υγρασία και του ζήτησα 55%, δούλεψε ακατάπαυστα στη high σκάλα για ένα απόγευμα και έφτασε στο επιθυμητό, μετά έσβησε κατά διαστήματα δούλευε και έσβηνε μετρώντας την υγρασία. Ξαναδούλεψε μέσα στην νύχτα γιατί το πρωί το δοχείο ήταν γεμάτο. Δουλεύει πάντα όταν μαγειρεύω και κάνω μπάνιο. Στο στέγνωμα των ρούχων κάνει 3 ώρες για τα συνθετικά και 5-6 ώρες στα μάλλινα και βαμβακερά (τα ρούχα στην απλώστρα μέσα στο μπάνιο 2Χ3Χ4,5 5τ.μ.)
    Στα πολύ θετικά του ότι ανεβάζει την θερμοκρασία του χώρου 2-4 βαθμούς και το κλιματιστικό δουλεύει ελάχιστα. Έχω βάλει έξυπνους μετρητές και ελέγχω την κατανάλωση, συγκριτικά με πριν έχω στον μήνα -200kwh λιγότερες στο A/C και +115 στον αφυγραντήρα άρα έκανα οικονομία βελτιώνοντας και την ατμόσφαιρα του σπιτιού. Ο αφυγραντήρας τελικά είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΤΕΛΟΣ !! και μετανιώνω που δεν τον αγόρασα νωρίτερα. Κατά τα άλλα ο θόρυβος στη high λειτουργία είναι ελάχιστος και στη low λειτουργία ανύπαρκτους ίδιος ήχος με το pc. Το δοχείο του αφαιρείτε εύκολα έχει χερούλι μεταφοράς και καπάκι σιλικονούχο, επίσης έχει και σωλήνα σιλικονουχο μια μόνιμη απορροή για όταν λείπω από το σπίτι για πάνω από μία ημέρες.

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέγεθος δοχείου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • anastasia z
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    υπέροχος μαζεύει την υγρασία στα παγωμένα δωμάτια στο υπόγειο. έβαζα άλλον αφυγραντήρα που έχω με μοτερ και δεν μάζευε σχεδόν τίποτα και δούλευε ακατάπαυστα. τον πείρα μαύρο γιατί είναι για το υπόγειο.... αλλά τελικά είναι κουκλί και μπαίνει άνετα στο σαλόνι είναι ποιό άμορφος απο το αδερφάκι του το λευκό που έχει φίλη

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Αθόρυβος
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Αθόρυβος
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Είναι οικονομικός στην κατανάλωση ρεύματος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από you.gr

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

22 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες