Tesla Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A++/A+ με Ιονιστή και WiFi
Κλιματιστικά - Air Condition

Tesla Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A++/A+ με Ιονιστή και WiFiΚωδικός: 28831950

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 12000 BTU
  • Ενεργειακή κλάση: A++/A+
  • Wi-Fi
  • Ιονιστής

Το κλιματιστικό της εταιρείας Tesla έχει ισχύ 12000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 18m² έως 25m².

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 368,86 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    368,86 €

Περιγραφή

Κλιματιστικό Tesla Inverter με οικολογικό ψυκτικό υγρό, πολλές χρήσιμες λειτουργίες και προηγμένη τεχνολογία για την επιθυμητή θερμοκρασία.

I Feel

Το τηλεχειριστήριο μπορεί να παρακολουθεί τη θερμοκρασία στην τρέχουσα θέση του και να στέλνει σήμα στο κλιματιστικό, ώστε να μπορεί να βελτιστοποιήσει τη θερμοκρασία δωματίου για μέγιστη άνεση.

Λειτουργία Turbo

Όταν το κλιματιστικό μπαίνει σε λειτουργία Turbo, μεγιστοποιεί την ικανότητα ψύξης ή θέρμανσης, κάνοντας το δωμάτιο πιο δροσερό ή ζεστό γρήγορα.

Anti-Fungus

Το κλιματιστικό ενεργοποιεί τη λειτουργία Anti-Fungus μετά την ολοκλήρωση της ψύξης ή αφύγρανσης, προκειμένου να εμποδίσει την ανάπτυξη μυκήτων και επιβλαβών βακτηρίων ώστε να διατηρεί το περιβάλλον σας υγιές και ευχάριστο.

Οριζόντια περιστροφή

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία οριζόντιας περιστροφής για να ρυθμίσετε την κατεύθυνση της ροής του αέρα, εάν προτιμάτε ο αέρας του κλιματιστικού να φυσάει στο πλάι.

Wi-Fi

Η λειτουργία Wi-Fi σας επιτρέπει τον έλεγχο του Tesla κλιματιστικού από κινητό τηλέφωνο ή άλλες έξυπνες συσκευές. Μία επιλογή που προσθέτει στην καθημερινότητα σας ευκολία και άνεση!

Έξυπνη απόψυξη

Εάν ο συμπυκνωτής παγώσει ενώ βρίσκεται σε λειτουργία θέρμανσης σε περιόδους χαμηλής εξωτερικής θερμοκρασίας, το κλιματιστικό θα ξεκινήσει την έξυπνη λειτουργία απόψυξης.

Ιονιστής

Η λειτουργία ιονισμού θα σας προσφέρει έναν ακόμα πιο υγιεινό χώρο. Ο ιονιστής στα κλιματιστικά χρησιμοποιεί ηλεκτρικά πεδία απελευθερώνοντας θετικά και αρνητικά ιόντα στον αέρα, που εξουδετερώνουν βακτήρια και ιούς, ενώ παράλληλα συγκρατεί σκόνη, οσμές και αιωρούμενα σωματίδια, προσφέροντας υγιεινή και υψηλής ποιότητας ατμόσφαιρα στον χώρο μας. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για χώρους καπνιζόντων και σε περιπτώσεις ανθρώπων που υποφέρουν από αλλεργίες, ηλικιωμένους και μωρά.

Οικολογικό Ψυκτικό Yγρό R32

Χρησιμοποιεί το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και έχει 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη συγκριτικά με το R410A. Επιπλέον, το R32 μπορεί να αποδώσει ίση θερμική ισχύ με το R410A με μικρότερη κατά 30% ποσότητα ψυκτικού, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερο ψυκτικό μέσο για κάθε μονάδα. Ως αποτέλεσμα, οι συνολικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μπορούν να μειωθούν κατά περίπου 75%. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι το R32 δεν είναι μίγμα αλλά ομογενές ρευστό και μπορεί να ανακυκλωθεί πιο εύκολα και να ξαναχρησιμοποιηθεί.

Ενεργειακή απόδοση

Το κλιματιστικό ανήκει στην ενεργειακή κλάση A++, στην ψύξη και στην ενεργειακή κλάση A+ στη θέρμανση (μέση ζώνη). Η ενεργειακή κλάση μετριέται σε μια χρωματική κλίμακα επτά βαθμίδων από Α+++ έως D, με την κλάση Α+++ να είναι η αποδοτικότερη, ενώ αντίθετα η κλάση D, η ελάχιστα αποδοτική.

Επιπλέον υπάρχουν οι δείκτες SEER και SCOP, οι οποίοι απεικονίζουν ρεαλιστικότερα την πραγματική ενεργειακή απόδοση των κλιματιστικών.

  • SEER (Εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή ψύξης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης ψύξης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση ψύξης βασίζεται σε 350 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SEER είναι από 5.10w/w μονάδες και πάνω.
  • SCOP (Εποχιακός συντελεστής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή θέρμανσης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης θέρμανσης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση θέρμανσης βασίζεται σε 1400 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SCOP είναι από 3.40w/w μονάδες και πάνω.

Κατασκευαστής

Tesla

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
TT34EX81-1232IAW

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
11942 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
12010 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Ναι
Ιονιστής
Ναι
Φίλτρα Αέρα
Όχι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A+
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
6,1 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
195 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
840 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
50 dB
Εξωτερικής Μονάδας
60 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
77,7 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
25 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
19,7 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
77,7 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
49,5 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
29 cm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
10 χρόνια σε όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+6Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • ecodomein_alonnisos

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή ψύξη και σχετικά χαμηλή κατανάλωση. Δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα στη θέρμανση. Το manual δεν είναι αρκετά αναλυτικό. Η τροφοδοσία του ρεύματος γίνεται στην εξωτερική μονάδα...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Youla_Kats

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Think Electric

    πρόκειται για TT34EX81 12BTU. Αυτό είναι το τρίτο που παίρνω όλα είναι άψογα. παρότι για τον τελευταίο χώρο έπρεπε να πάρω 24btu γιατί έχει τζαμαρία και είναι 35τμ το 12btu το δροσίζει αρκετά καλά και είναι εντελως αθόρυβο.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • voidjava
    3
    4 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το δοκίμασα μόνο στη ψύξη καθώς το πηρα πριν κάνα μήνα. Καλό κρύο κάνει, αλλά αυτά τα τσατ πατ που κάνουν τα πλαστικά του λες και σπάνε ένα πράμα.. δεν μπορείς να το έχεις να δουλεύει και να κοιμηθείς.

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ
    2
    6 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν, την κακία μου τη βγάζω γιατί το έχω σε υπνοδωμάτιο και δεν μπορώ να ησυχάσω από τα τριξίματα συστολής διαστολής των πλαστικών (τακ τουκ). Δυστυχώς επηρεασμένος από άλλους το ψώνισα αλλά δεν κάνει για υπνοδωμάτιο σε καμία περίπτωση!!! Από απόδοση είναι πολύ καλό, αθόρυβος ο ανεμιστήρας του αλλά τακ τουκ ακόμα και στο πρόγραμμα για ήσυχη λειτουργία... Έχω κι ένα AUX ASW-H12B4/FHR3DI-EU 12000BTU INVERTER το οποίο είναι καταπληκτικό εντελώς αθόρυβο και αποδοτικό αλλά δεν το έβρισκα στην αγορά και την πάτησα με το TESLA TT34EX81-1232IAW ...

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Loukas_Megagiannis
    5
    18 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Άψογο, αθόρυβο και VFM.
    Aκολούθησα τις οδηγίες και επέκτεινα την εγγύηση στα 10 έτη (μου ήρθε και email επιβεβαίωσης) καθώς και για τη σύνδεση με το wifi (kατέβασα την εφαρμογή Tesla Smart Things).
    Επίσης, το δήλωσα και στο Google Home για όποιον ενδιαφέρεται. Τα βήματα στην εφαρμογή Google Home είναι :
    +ρύθμιση συσκευής
    +λειτουργεί με το Google
    +εύρεση Tesla Smart (στο μεγεθυντικό φακό στο πάνω μέρος της οθόνης γιατί οι εταιρείες είναι εκατοντάδες)
    +more login methods (με μπλε γράμματα στο κάτω μέρος της οθόνης)
    +link with account password (χρησιμοποιείς τα στοιχεία που χρησιμοποίησες και στο Tesla Smart Things)
    +authorize

    Δυστυχώς το μόνο έλεγχο που έχεις μέσω Google Home είναι το On/Off αλλά τουλάχιστον μπορείς να το κανείς με φωνητική εντολή :) :) :)

    Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια των άλλων αγοραστών μέσω των αξιολογήσεών τους !!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vasiliki.mparmpari
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το εχω τοποθετησει στο σαλονι το οποιο δεβ εχει πορτα κ πααρολα αυτα ο χωρος δροσιζει μια χαρα. Πιανει κ το χολ και αν αφησω ανοιχτη την πορτα του δωματιου δροσιζει καπως. Εχω εντοπισει πως κανει κατι θορυβους σαν να χτυπαει κατι μεσα αν το κλεισω μετα απο πολλη ωρα χρησης. Παντως για τα λεφτα του και με 10χρονια εγγυηση ειναι μια χαρα!
    Υ.Γ δεν εχω δοκιμασει την θερμανση ακομη

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • FoBo
    5
    29 στους 30 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    δουλεύει κανονικά και αθόρυβα σε ψύξη και θέρμανση. όμορφο design ωραίο control βολικό wi-fi. για να συνδεθεί στο wi-fi κατεβάζετε την εφαρμογή tesla smart things πηγαίνετε πάνω δεξιά στην προσθήκη Νέας συσκευής βρίσκεται το κλιματιστικό βάζετε τον κωδικό του δικτύου σας και πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση για την προσθήκη ανοίγετε το καπάκι του κλιματιστικού και από μέσα στο γκρι πλαστικό έχει μία μικρή τρύπα πατάτε αυτό το κουμπάκι με μολύβι ή με συνδετήρα μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει στη συνέχεια εκκινείτε την ανεύρεση του κλιματιστικού πολύ σημαντικό είναι όταν γίνεται αυτή η διαδικασία το modem σας να εκπέμπει μόνο στα 2,4 megahertz. για την επέκταση της εγγύησης στα 10 έτη επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.teslagiveaways.com/el/10-year-warranty-ac/ όπου θα σας ζητήσει φωτογραφία της απόδειξης η τιμολογίου αγοράς και του σειριακού αριθμού όπου βρίσκεται στο κλιματιστικό ανοίγοντας το καπάκι.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Manmat16
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγορά 12.000 btu. Μετά από αρκετά ψάξιμο και επειδή ήθελα κάτι οικονομικό κατέληξα σε Tesla με 10 χρόνια εγγύηση. Μια εβδομάδα κάτοχος όλα καλά ήσυχο χωρίς τριγμούς. Το WiFi σχετικά εύκολο στην ρυθμίση του σε iOS περιβάλλον. Θεωρώ ότι στα 365€ αξίζει φουλ.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Zampatis
    3
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλή επιλογή από τα "φτηνά" Κλιματιστικά, όμως ίδια με τα tcl δεν είναι τελικά..
    Sorry αλλά φτωχή θέρμανση .

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απόδοση στη θέρμανση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sotiris_Pogiatzis
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αθόρυβο, εύχρηστο με ένδειξη πάνω στην συσκευή. Με καλή απόδοση στην ψύξη. Το προτείνω Στο ζεστό δεν το έχω δοκιμάσει.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kirkadog
    5
    8 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    σημερινή αγορά
    WiFi
    [γιατί ήταν το μόνο που με παιδεψε περισσότερο]
    - βρίσκεται στο καπάκι των φίλτρων και όπως είπαν και άλλοι με μια οδοντογλυφίδα το πατάς για μερικά δευτερόλεπτα, η εφαρμογή μετά τα βρίσκει αμέσως
    -Περσίδες δουλεύουν όλες αυτόματα
    -πήρα δύο 9αρι και 12αρι για δύο δωμάτια
    -τιμή ποιότητα στα ύψη
    -vfm

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απόδοση στη θέρμανση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Blacktan
    5
    22 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    αρκετα καλο σε σχεση με τα χρηματα του.
    παιδευτηκα ομως αρκετα για να το ρυθμισω σε wifi mode , παρ `ολα αυτα τα καταφερα.
    οποιος δυσκολευετε (νομιζω ολοι μιας και ειναι η καινουρια σειρα) ακολουθησατε αυτο το link και go to κατευθειαν στην σελιδα 32 του pdf ... Ολο το κλειδι ειναι να σας πετυχει το reset μεσω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μονο απο το κουμπι ECO του remote πατωντας το 6+ φορες πολυ γρηγορα ...
    μετα ολα τα αλλα θα γινουν ευκολα .
    https://tesla.info/wp-content/uploads/2021/05/Tesla-AC-TT-WIFI-2021-UM.pdf
    καλη επιτυχια

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τρομερό μηχάνημα.Κάνει το δωματιο 20τμ ψυγειο σε 5 λεπτα

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πολύ καλό στην ψύξη, αθόρυβο και όμορφο κλιματιστικό το προτείνω

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Μέτριος θόρυβος
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απόδοση στη θέρμανση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

178 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
british petrol

Ενδιαφέρομαι για το σαλόνι 40τ.μ. , θα με καλύψουν τα 12.000 btu τόσο σε θέρμανση όσο και σε ψύξη? ή ειναι οριακαά? υπάρχει κάποιος που να το έχει τοποθετήσει σε τέτοια επιφάνεια ? Ευχαριστώ.

Silia H

Το έχω σε σαλονι 30τμ . Εξαιρετικό!

Δες όλες τις ερωτήσεις (7)