AUX J-Smart Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A++/A+ με WiFi
Κλιματιστικά - Air Condition

AUX J-Smart Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A++/A+ με WiFiΚωδικός: 28888113

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 12000 BTU
  • Ενεργειακή κλάση: A++/A+
  • Wi-Fi

Το κλιματιστικό της εταιρείας AUX έχει ισχύ 12000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 18m² έως 25m².

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αποδίδει καλά στη θέρμανση και είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 419,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    419,00 €

  2. 435,00 €

  3. 529,00 €

  4. 500,00 €

  5. 498,00 €

  6. 437,00 €

  7. 434,90 €

  8. 574,00 €

  9. 469,00 €

  10. 434,70 €

  11. 419,40 €

  12. 433,33 €

  13. 499,00 €

Περιγραφή

Η σειρά J-SMART χαρακτηρίζεται από ευκολία στην εγκατάσταση, στη χρήση, αλλά και στη συντήρηση του κλιματιστικού. Συνδυάζει την άνεση που προσφέρει η τεχνολογία με την αξιοπιστία και την υψηλή απόδοση.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αποδίδει καλά στη θέρμανση και είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος.

Λειτουργία σε ακραίες συνθήκες (-20˚C ~ 60˚C)

Το πρωτοποριακό σύστημα δύο επιπέδων Συμπίεσης (EVI) σε συνδυασμό με την τεχνολογία βελτιστοποίησης του Συστήματος Ψύξης και τα υψηλής ποιότητας υλικά, εξασφαλίζει την πιο αξιόπιστη λειτουργία ακόμα και στις πλέον ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας (θέρμανση στους -20˚C και ψύξη στους 60˚C).

Χαμηλή απώλεια ψύξης

Κάτω από ακραίες συνθήκες ζέστης, η απόδοση ψύξης της μονάδας δεν μειώνεται πολύ, διατηρώντας το 90% της ονομαστικής της απόδοσης.

WiFi Control 2.0

Συνδυάστε την άνεση που προσφέρει η τεχνολογία με την αξιοπιστία και την υψηλή απόδοση. Η νέα σειρά J-SMART χαρακτηρίζεται από ευκολία στην εγκατάσταση, στη χρήση, αλλά και στη συντήρηση του κλιματιστικού σας.

Υψηλής ποιότητας συμπιεστής

Ο υψηλής ποιότητας συμπιεστής εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση σε όλες τις λειτουργίες.

Εύκολη εγκατάσταση

Η πατέντα της AUX για εύκολη αποσυναρμολόγηση της βάσης της εσωτερικής μονάδας, εξασφαλίζει μείωση του χρόνου εγκατάστασης στο μισό ακόμα κι από ένα μόνο άτομο.

Γρήγορη Ψύξη σε 30’’ / Θέρμανση σε 1’

Η ταχύτητα του συμπιεστή φτάνει τις 3900 r/min σε 30 δευτερόλεπτα. Η ταχεία διέλευση του ψυκτικού υγρού επιτυγχάνει γρήγορη Ψύξη σε 30 δευτερόλεπτα και άμεση θέρμανση σε 1 λεπτό, δημιουργώντας άμεσα τις κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας στο χώρο.

Οικολογικό Ψυκτικό Yγρό R32

Χρησιμοποιεί το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και έχει 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη συγκριτικά με το R410A. Επιπλέον, το R32 μπορεί να αποδώσει ίση θερμική ισχύ με το R410A με μικρότερη κατά 30% ποσότητα ψυκτικού, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερο ψυκτικό μέσο για κάθε μονάδα. Ως αποτέλεσμα, οι συνολικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μπορούν να μειωθούν κατά περίπου 75%. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι το R32 δεν είναι μίγμα αλλά ομογενές ρευστό και μπορεί να ανακυκλωθεί πιο εύκολα και να ξαναχρησιμοποιηθεί.

Ενεργειακή απόδοση

Το κλιματιστικό ανήκει στην ενεργειακή κλάση A++, στην ψύξη και στην ενεργειακή κλάση A+ στη θέρμανση (μέση ζώνη). Η ενεργειακή κλάση μετριέται σε μια χρωματική κλίμακα επτά βαθμίδων από Α+++ έως D, με την κλάση Α+++ να είναι η αποδοτικότερη, ενώ αντίθετα η κλάση D, η ελάχιστα αποδοτική.

Επιπλέον υπάρχουν οι δείκτες SEER και SCOP, οι οποίοι απεικονίζουν ρεαλιστικότερα την πραγματική ενεργειακή απόδοση των κλιματιστικών.

  • SEER (Εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή ψύξης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης ψύξης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση ψύξης βασίζεται σε 350 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SEER είναι από 5.10w/w μονάδες και πάνω.
  • SCOP (Εποχιακός συντελεστής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή θέρμανσης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης θέρμανσης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση θέρμανσης βασίζεται σε 1400 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SCOP είναι από 3.40w/w μονάδες και πάνω.

Κατασκευαστής

AUX

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
ASW-H12B4/JKR3DI-EU

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
10918 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
9212 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Ναι
Ιονιστής
Όχι
Φίλτρα Αέρα
Όχι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A+
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
6,12 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4,14 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
184 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
913 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
54 dB
Εξωτερικής Μονάδας
60 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
79,2 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
29,2 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
20,1 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
73 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
54,5 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
28,5 cm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
4 χρόνια σε όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη, 10 χρόνια στον Συμπιεστή

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Asterios_Tsimakis2081
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    9000 btu σε υπνοδωμάτιο.Νιώθω ότι έβαλα 12αρι.Πολύ δυνατό στην ψύξη.Το έβαλα πρώτα 24c να δω τι κάνει αλλά μετά από 5 λεπτά το δωμάτιο είχε γίνει ψυγείο.Τωρα το βαζω 28c-29c.Σαν πρώην ψυκτικός έχω ανοίξει (από την συκευασία) πάρα πολλά κλιματιστικά.Από Daikin,Fujitsu κτλ.Το Aux δεν έχει να ζηλέψει τίποτα.Από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι τα λεφτά σου έχουν πιάσει τόπο.Με το που το βλέπεις.Τα πλαστικά είναι ποιότητας και νιώθεις ότι αγόρασες ένα ακριβό κλιματιστικό. Είμαι τόσο ικανοποιημένος με το κλιματιστικό που θα αλλάξω ένα on-off 18αρι Panasonic αστέρι με ένα 12αρι AUX στο σαλόνι.Σίγουρα θα το χαρακτήριζα 'Value for money.Μια αγορά που έβαλε ένα χαμόγελο στο πρόσωπο μου.Τελικά δεν θες πολλά λεφτά για να κάνεις καλό κλίμα στο χώρο σου.Θες μόνο καλό ψάξιμο και υπάρχουν πολλές επιλογές.Ξεκολλήστε με τις μάρκες και κοιτάξτε να δίνεται πιο λίγα λεφτά.Τα ακριβά κλιματιστικά σίγουρα είναι πιο προηγμένα αλλά μερικές φορές πληρώνουμε αρκετά περισσότερα χρήματα μόνο και μόνο επειδή είναι μάρκα.Για κινέζικο πολύ καλό.θα το προτείνω σε φίλους.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • charilaos_techie
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Τοποθετήθηκε σε γραφείο 18τ.μ περίπου. Δοκιμάστηκε με πολύ κρύο και αποδίδει φανταστικά. Κάνει τον χώρο πραγματικά φούρνο. Δεν τρίζει καθόλου, δεν κάνει ήχους συστολής/διαστολής και είναι σχετικά αθόρυβο κατά τη λειτουργια. Το wifi λειτουργει μια χαρά αν και οι οδηγίες ήταν λίγο περίεργες. Αν έχεις εμπειρία όμως με τέτοιες εφαρμογές την βρίσκεις την άκρη. Μου έκαναν εντύπωση δύο πράγματα. Το ένα είναι ότι σε αυτή την κατηγορία τιμής οι περσίδες κινουνται ηλεκτρικα και προς τις δύο κατευθυνσεις και το δεύτερο είναι ότι δεν υπήρχαν οδηγίες στα ελληνικά το οποίο ενω δεν με ενδιαφέρει με προϊδεάζει για την εταιρεία που τα εισάγει και πιθανώς για κακό after sales αν κάτι πάει στραβά.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • germaniatis
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Μια εξαιρετική επιλογή σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει τα λεφτά της. Τοποθέτησα ένα 9αρι στο σαλόνι μεγάλου διαμερίσματος με κακές μονώσεις, σε αντικατάσταση παλιάς τεχνολογίας κλιματιστικού 15ετίας. Είδα τεράστια διαφορά, το AUX καταφέρνει και ψύχει/ζεσταίνει το μισό σπίτι και δε χρησιμοποιώ άλλη πηγή. Ακόμη και στους καύσωνες του '23 με 40 βαθμούς έξω, κατάφερνε να κρατά το χώρο σε ικανοποιητικά επίπεδα. Και με μηδέν βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία, βγάζει αρκετή ζέστη να κρατά το χώρο μέσα άνετο. Πιάνει σχεδόν την απόδοση ενός 12αριού παλιάς τεχνολογίας. Από κατανάλωση δεν το έχω μετρήσει αλλά σίγουρα κάνω αρκετή οικονομία γενικά, αφού με αυτό καλύπτω τη θέρμανση και δε λειτουργώ πλέον τα ηλεκτρικά καλοριφέρ. Τα παλιά κλιματιστικά δεν είχαν απόδοση όταν η εξωτερική έπεφτε κάτω από 10 βαθμούς και απλά έκαιγαν ρεύμα.
    Η ποιότητα κατασκευής φαίνεται πολύ καλή, όσο το εξέτασα. Δεν είναι θορυβώδες, στη χαμηλότερη σκάλα ίσα που ακούγεται. Ακόμη και η εξωτερική μονάδα δουλεύει ήσυχα, οι γείτονές σας θα το εκτιμήσουν! Ούτε ακούγονται τριξίματα και κραδασμοί.
    Έχει εύχρηστο τηλεχειριστήριο με αρκετές λειτουργίες ενώ συνδέεται εύκολα με το wifi του σπιτιού και με μια εφαρμογή στο κινητό μπορεί κάποιος να το ελέγχει από μακριά και να το ενεργοποιεί από οποιοδήποτε μέρος, πολύ βολικό όταν λείπουμε για να βρίσκουμε το σπίτι ζεστό όταν γυρίζουμε.
    Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γίνει σωστή εγκατάσταση. Να μονωθούν σωστά οι σωλήνες και να προετοιμαστεί το σύστημα με αντλία κενού πριν το ξεκίνημα. Μιλώ ως μηχανικός. Δυστυχώς δεν είναι όλοι οι ψυκτικοί σωστοί επαγγελματίες και μερικοί για να κάνουν γρήγορο "ξεπέταγμα", παραλείπουν αυτά τα σημαντικά βήματα, οπότε προσέξτε ποιους θα καλέσετε για την εγκατάσταση αν θέλετε να έχετε τη βέλτιστη απόδοση των κλιματιστικών σας.
    Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα συγκεκριμένα κλιματιστικά, δεν έχουν ίσως το design κάποιων ακριβών "επώνυμων" αλλά κάνουν άψογα τη δουλειά τους και σε πολύ λογική τιμή. Θα ξαναγόραζα χωρίς μεγάλη σκέψη.
    Σημείωση: Τα ίδια κλιματιστικά κυκλοφορούν και ως Arielli, 30% φθηνότερα. Όσο μπόρεσα να το ψάξω είναι τα ίδια της Aux, της ίδιας ποιότητας αλλά "φασόν" με άλλον όνομα. Αρκεί να προσέξετε ο κωδικός να είναι ίδιος H09B4 και να είναι της σειράς J (J-Smart) που έχουν και Wifi και όχι F (Freedom) που είναι πιο απλά.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Akilas_Makridis
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    καλύπτει μεγάλο χώρο, τον οποίο ζεσταίνει πολύ γρήγορα. κάνει λίγο θόρυβο αλλά εκεί που είναι δεν ενοχλεί

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αξίζει τα λεφτά του το εγκρίνω

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη