Moulinex LM2C01 Μπλέντερ για Smoothies 1.5lt 450W Λευκό
Μπλέντερ

Moulinex LM2C01 Μπλέντερ για Smoothies 1.5lt 450W ΛευκόΚωδικός: 29189732

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς: 450 W
  • Χωρητικότητα: 1.5 lt
  • Smoothie Maker

Το LM2C01 διαθέτει πλαστική κανάτα υψηλής αντοχής, 2 ταχύτητες για να επιλέξεις και λειτουργία Pulse για ομοιόμορφη ανάμιξη.

Δες όλη την περιγραφή
49,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 49,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 38,15 €

  2. 49,00 €

Περιγραφή

Ισχυρός Κινητήρας

Το μπλέντερ της Moulinex διαθέτει ισχυρό μοτέρ 450 W, που θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε εύκολα smoothies, σούπες βελουτέ, παιδικές τροφές κ.α.

Πλαστική Κανάτα

Με πλαστική κανάτα χωρητικότητας 1.5 λίτρων, η οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας μεγάλης οικογένειας και να βγάλει περίπου 3 με 5 ποτήρια ροφήματος.

Μοντέρνος σχεδιασμός με υψηλής ποιότητας πλαστικο σκελετο και άνοιγμα στο καπάκι για συνεχή προσθήκη υλικών, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάμειξης.

Περιλαμβάνει καπάκι διανομής για επιπλέον ακρίβεια και προσθήκη μικρών ποσοτήτων συστατικών, εύκολο, ακριβές και ασφαλές. Επίσης, χάρη στη διαβάθμιση, μπορείτε να υπολογίσετε τον απαιτούμενο όγκο των συνταγών σας


Ανοξείδωτες Λεπίδες

Χάρη στην τεχνολογία των λεπίδων που διαθέτει και τη μεγάλη δύναμη, μπορεί να θρυμματίσει πάγο, για να δημιουργήσετε ένα δροσιστικό ρόφημα όπως γρανίτα ή cocktail ή τριμμένο πάγο για τα smoothies σας.

Το μπλέντερ διαθέτει λεπίδες κοπής από ανοξείδωτο ατσάλι, που δεν σκουριάζει, ώστε να νιώθετε ασφαλείς ότι τα τρόφιμά σας δεν πρόκειται να έρθουν σε επαφή με κάποια επιβλαβή για τον οργανισμό ουσία.

Η πρωτοποριακά κατασκευασμένη λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι θα κόψει όλα τα συστατικά, χωρίς ανάγκη για προσθήκη υγρών. Το ειδικό σχήμα επιτρέπει την ακριβή και λεπτή κοπή σε οποιαδήποτε ταχύτητα. Είναι αρκετά δυνατό για να συνθλίψει τον πάγο και τα σκληρά τρόφιμα.

2 Ρυθμίσεις Ταχύτητας & Λειτουργία Παλμού

Διαθέτει 2 ταχύτητες και λειτουργία pulse για έξτρα ταχύτητα και επαγγελματικό αποτέλεσμα, ανάλογα με τον τύπο των τροφίμων και τις ανάγκες των παρασκευών σας.

Χρησιμοποιήστε την πιο ήπια ταχύτητα για να αναμείξετε μαλακά φρούτα, υγρά ή γιαούρτι προς την πιο ισχυρή ταχύτητα για σκληρά φρούτα, λαχανικά και ξηρούς καρπούς.

Η λειτουργία παλμού είναι ιδανική για να προσαρμόσετε τα μείγματά σας και να τα φέρετε στην υφή που επιθυμείτε.

Με το εργονομικό περιστροφικό πόμολο με 2 ρυθμίσεις ταχύτητας, η τεχνολογία Pulse προσαρμόζει την ταχύτητα ανάλογα με την επιθυμητή υφή ή ανάλογα με τη σκληρότητα των συστατικών για κοκτέιλ ή παγωτό.


Εύκολος Καθαρισμός

Τέλος, οι ανοξείδωτες λεπίδες διαθέτουν ένα έξυπνο σύστημα κλειδώματος που αποφεύγει τη διαρροή για αποτελεσματική απελευθέρωση και γρήγορο και εύκολο καθαρισμό.

Γιατί να επιλέξετε μπλέντερ;

Η επιλογή ενός μπλέντερ για την κουζίνα σας θα κάνει την προετοιμασία των γευμάτων πιο αποτελεσματική, ενώ παράλληλα θα κερδίσετε χρόνο, μιας και μπορεί να εκτελέσει την ίδια εργασία σε πολύ λιγότερο χρόνο από ότι ένας απλός πολυκόπτης τροφίμων.

Ιδανικό για άλεση φρούτων, λαχανικών, ξηρών καρπών και άλλων τροφών, το μπλέντερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την προετοιμασία του πρωινού και του μεσημεριανού σας, μέχρι και των ενδιάμεσων σνακ. Χρειάζεται, απλώς να καθαρίσετε τα τρόφιμα και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν μέσα στην κανάτα του μπλέντερ γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να λερώσετε διαφορετικά σκεύη.

Πρόκειται για μία συσκευή που μπορείτε να έχετε πάντα πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας, χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Κατασκευαστής

Moulinex

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Ισχύς
450 W
Χωρητικότητα
1,5 lt
Γυάλινη Κανάτα
Όχι
Smoothie Maker
Ναι
Θρυμματισμός Πάγου
Ναι
Φορητό Μπλέντερ
Όχι
Χρώμα
Λευκό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    • Μετριος Θόρυβος

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη