LG Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD OLED OLED55C11LB HDR (2021)
Τηλεοράσεις

LG Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD OLED OLED55C11LB HDR (2021) Κωδικός: 29201405

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ρυθμός Ανανέωσης 120 Hz
  • OLED Panel
  • HDR, Dolby Vision, HDR10+,
  • 4x HDMI 2.1/3x USB
  • Λογισμικό: WebOS
  • Ενεργειακή Κλάση G

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραία εικόνα και η κατασκευή της είναι ποιοτική.

Δες όλη την περιγραφή
1.612,98
ΠαράδοσηΤρί, 10 Σεπ - Δευ, 30 Σεπ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.612,98 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Τηλεόραση 55" OLED55C11LB, Smart , UHD 4K, LG

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    1.612,98 €

Περιγραφή

Η σειρά LG C1 απευθύνεται κυρίως σε καταναλωτές που αναζητούν υψηλής ποιότητας τηλεοράσεις με αναβαθμισμένη τεχνολογία εικόνας και ήχου. Είναι μια σειρά 4K OLED τηλεοράσεων με δυνατότητα αναπαραγωγής HDR περιεχομένου και διαθέτει το webOS λειτουργικό σύστημα της LG για εύκολη πλοήγηση στο διαδίκτυο και στις εφαρμογές της τηλεόρασης. 

Επιπλέον, απευθύνεται σε απαιτητικούς gamers λόγω των 120Hz ανανέωσης και της υποστήριξης του HDMI 2.1 για αναλύσεις έως και 4K.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραία εικόνα και η κατασκευή της είναι ποιοτική.

Πιστότητα χρωμάτων 100%

Η OLED θριαμβεύει με την εκπληκτική αντίθεση χρωμάτων

Σύμφωνα με την Intertek, την παγκοσμίου φήμης εταιρεία δοκιμών, επιβεβαιώθηκε ότι οι οθόνες OLED της LG έχουν πιστότητα χρωμάτων 100%. Αυτό σημαίνει ότι τα χρώματα που βλέπετε στην οθόνη ταιριάζουν με τα χρώματα της πρωτότυπης εικόνας. Έτσι, ό,τι παρακολουθείτε φαίνεται ακριβώς όπως το οραματίστηκε ο δημιουργός.

Τι κάνει το πάνελ OLED;

Η απάντηση είναι τα αυτο-φωτιζόμενα pixels. Η τεχνολογία αυτο-φωτιζόμενης προβολής κάνει όλη τη διαφορά στην εμπειρία θέασης. Σε αντίθεση με τις τηλεοράσεις LED, οι οποίες έχουν περιορισμένες δυνατότητες λόγω της τεχνολογίας οπίσθιου φωτισμού, οι τηλεοράσεις OLED της LG έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν εξαιρετικό ρεαλισμό και μοναδικά σχέδια.

Η OLED έχει εκατομμύρια αυτο-φωτιζόμενα pixels που μπορούν να παράγουν τέλειο μαύρο και ακριβή χρώματα. Το αποτέλεσμα είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης.

Μια εκθαμβωτική προβολή χρωμάτων.

Οι τηλεοράσεις OLED της LG επιτυγχάνουν πλήρη ένταση χρώματος, χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία αναπαραγωγής χρωμάτων. Με 100% ένταση χρώματος, η LG OLED μπορεί να αποτυπώσει το 100% του φάσματος DCI-P3 σε έναν χρωματικό χώρο 3D, που καλύπτει το πλήρες εύρος φωτεινότητας της τηλεόρασης. 

Αυτό σημαίνει ότι τα χρώματα παραμένουν ζωντανά και ρεαλιστικά με πλήρη κορεσμό, ανεξάρτητα από το πόσο φωτεινή ή σκοτεινή είναι η εικόνα.

Συγκεντρώνει το αγαπημένο σας περιεχόμενο

Αποκτήστε πρόσβαση στα Apple TV και Netflix. Δείτε τις τελευταίες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ και ζωντανούς αθλητικούς αγώνες, όλα από μια συσκευή.

Dolby Vision IQ & Dolby Atmos

Μια καταπληκτική τηλεοπτική εμπειρία

Το Dolby Vision IQ προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ το Dolby Atmos αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround — ένας πανίσχυρος συνδυασμός με κινηματογραφικά αποτελέσματα που κόβουν την ανάσα.

HDR 10 Pro

Ψυχαγωγία στο έπακρο

Η τεχνολογία δυναμικού εύρους της LG, το HDR 10 Pro, ρυθμίζει τη φωτεινότητα ενισχύοντας τα χρώματα και αποκαλύπτοντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, για ευκρινή και ρεαλιστική εικόνα — επίσης ενισχύει το τυπικό περιεχόμενο HDR. Τώρα πια, όλες οι αγαπημένες σας ταινίες και εκπομπές θα έχουν πιο ζωντανή εικόνα, από την αρχή μέχρι το τέλος.

OLED Gaming

Η LG OLED TV σας δίνει πλεονεκτική θέση στο παιχνίδι χάρη στην άμεση απόκριση, τα τελευταία χαρακτηριστικά παιχνιδιού και μια οθόνη 120 Hz για ομαλότερη εμπειρία παιχνιδιού. Πρόκειται για την απόλυτη τηλεόραση για τα παιχνίδια σας.

Συνεργασία με ηγέτες βιντεοπαιχνιδιών

Η LG συνεχίζει να συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, για να σας εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού. Συνεργαστήκαμε με την NVIDIA και την AMD για να κάνουμε την LG OLED TV τη μόνη Premium τηλεόραση με πιστοποίηση G-SYNC και AMD FreeSync. 

Συνεργαστήκαμε επίσης με την AMD FreeSync. Επιπλέον, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με το Xbox για να αξιοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητες των παιχνιδιών επόμενης γενιάς, και γίναμε οι επίσημοι συνεργάτες της κονσόλας Xbox Series X. 

Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω με την εκπληκτική ποιότητα εικόνας και τους ταχύτατους χρόνους απόκρισης του πάνελ OLED, είναι σίγουρο πως θα απολαμβάνετε τα παιχνίδια σας στο έπακρο.

Παιχνίδι με υψηλά πρότυπα

Οι τηλεοράσεις OLED της LG έχουν χρόνο απόκρισης 1 ms, ενώ η υποστήριξη των VRR, ALLM και eARC πληροί τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1. 

Αυτές οι δυνατότητες επιτρέπουν γρήγορη κίνηση σε υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά, που σας προσφέρουν μια πιο ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού και καλύτερες πιθανότητες για τη νίκη. 

Επιπλέον, τα μοντέλα OLED C1 και G1 είναι πλέον οι πρώτες τηλεοράσεις στον κόσμο που υποστηρίζουν το απίστευτο Dolby Vision HDR στα 4K 100 Hz για παιχνίδια, βελτιώνοντας την εμπειρία παιχνιδιού σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

Game Optimizer

Έλεγχος ρυθμίσεων παιχνιδιού

Το Game Optimizer παρέχει βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις για διάφορα είδη παιχνιδιών, όπως FPS, RPG και RTS.

Αποκτήστε πρόσβαση στα πάντα από ένα σημείο, ώστε να έχετε καλύτερο έλεγχο της εικόνας και του ήχου. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τεχνολογίες VRR, NVIDIA G-SYNC και AMD FreeSync™. 

Το νέο Game Dashboard είναι ένα απλοποιημένο μενού που σας επιτρέπει να ελέγχετε γρήγορα ή να προσαρμόζετε ορισμένες ρυθμίσεις του παιχνιδιού επιτόπου, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. 

Όσο ο πίνακας ελέγχου είναι ανοικτός, μπορείτε να επιστρέφετε στο Optimizer για να έχετε πρόσβαση σε περισσότερες ρυθμίσεις ή να αλλάζετε το χρώμα του HUD.

OLED Sport

Η LG OLED TV προβάλλει κάθε αθλητική διοργάνωση με απόλυτο ρεαλισμό. Βρεθείτε στην πρώτη σειρά του γηπέδου από το σπίτι σας και παρακολουθήστε τους αγώνες απολαμβάνοντας τις γρήγορες φάσεις και την κίνηση των παικτών όπως ποτέ άλλοτε.

OLED Motion

Η προηγμένη τεχνολογία διαχείρισης της κίνησης μειώνει τη θόλωση, αποδίδοντας ομαλότερη εικόνα και ευκρινέστερη εμπειρία θέασης. Βιώστε όλες τις γρήγορες φάσεις και απολαύστε την παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε αγώνα.

Αθλητική ειδοποίηση

Οι αθλητικές ειδοποιήσεις σας ειδοποιούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε αν θα χάσετε τα μεγάλα παιχνίδια των αγαπημένων σας ομάδων, ακόμα και όταν παρακολουθείτε άλλο περιεχόμενο.

Έτοιμο για Bluetooth Surround

Συνδέστε εύκολα ηχεία Bluetooth για μια πραγματικά ασύρματη εμπειρία ήχου surround. Ο ήχος της δράσης είναι πιο πλούσιος και πιο ρεαλιστικός, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στο σαλόνι σας.

OLED Design Καινοτομία απίστευτου βεληνεκούς

Οι τηλεοράσεις OLED της LG επαναπροσδιορίζουν την εμφάνιση των τηλεοράσεων. Ο απίστευτα λεπτός σχεδιασμός τους μεταμορφώνει το σαλόνι σας σε μουσείο μοντέρνας τέχνης.

Επεξεργαστής α9 Gen4 ΑΙ 4K

Θα σας πάρει το μυαλό

Στην 'καρδιά' κάθε LG OLED TV βρίσκεται ο επεξεργαστής α9 Gen4 AI 4K, ένα επαναστατικό τσιπ που χρησιμοποιεί αλγόριθμους βαθιάς μάθησης (deep-learning) για την ανάλυση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου. Κάθε ρύθμιση στην εικόνα και τον ήχο γίνεται αυτόματα, για αυτό και ό,τι παρακολουθείτε είναι εκπληκτικό.

Κατασκευαστής

LG

Χαρακτηριστικά

Εικόνα

Διαγώνιος
55 "
Ευκρίνεια
4K Ultra HD
Ρυθμός Ανανέωσης
120 Hz
Τύπος Panel
OLED
HDR Type
HDR, Dolby Vision, HDR10+, HLG
Local Dimming
Όχι

Ήχος

Κανάλια
2.2
Ισχύς
40 W
Πρότυπα Ήχου
Dolby Atmos

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δέκτης
DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Media Player
Ναι
Εγγραφή PVR
Όχι
Hotel Mode
Όχι
Φωνητικές Εντολές
Ναι
HbbTV
Όχι
VRR
Ναι

Smart Δυνατότητες

Υποστηριζόμενες Εφαρμογές
Netflix, Youtube, DisneyPlus, Cosmote TV, Eon, Ant1+, Ertflix, Spotify
Λογισμικό
WebOS
Smart Assistant
Alexa, Google Assistant
Smart Οικοσύστημα
Alexa, Apple HomeKit, Google Home

Ενσύρματες Συνδέσεις

Σύνολο Θυρών HDMI
4
Πλήθος HDMI 2.1
4
Πλήθος USB
3
Ethernet
Ναι
Digital Audio Optical
Ναι
Headphones
Ναι

Ασύρματες Συνδέσεις

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Ναι
Miracast
Ναι
Chromecast Built-In
Όχι
Screen Mirroring
Ναι
AirPlay
Όχι

Γενικά

Έτος Κυκλοφορίας
2021
Βάρος
23 kg
VESA Mount
300 x 200 mm

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
G

Διαστάσεις (Χωρίς Βάση)

Πλάτος
1228 mm
Ύψος
706 mm
Πάχος
46,9 mm

Διαστάσεις (με Βάση)

Πλάτος
1228 mm
Ύψος
738 mm
Πάχος
251 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+1Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

hkytidis
5
31 στους 35 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Κάτοχος Lg μοντέλου 2016 770UH (49’ /4Κ IPS panel) αποφάσισα να την αλλάξω λόγω βλάβης στο πάνελ που δεν επηρεάζει τόσο.
Θα μιλήσω για την 55oled που έχω πάνω πλέον από μήνα . Ο ήχος της είναι τόσο καλός που καθιστά την ήχο μπάρα προαιρετική (ευτυχώς ) γιατί λόγο βάσης της τηλεόρασης η απόσταση από την βάση έως την οθόνη είναι πολύ μικρή όποτε κόβει σε ύψος εικόνα .
Η λεπτομέρεια και η εικόνα είναι απίστευτη και σε σύγκριση με την προηγούμενη 4Κ που είχα υπάρχει διαφορά αλλά δεν θα φανούν στα συμβατικά κανάλια . Θα δείτε την διαφορά σε ταινίες μέσο πλατφόρμας ή σε ταινίες 4Κ που η
τεχνολογία oled κάνει την διαφορά . Το μενου είναι από τα καλύτερα και ποιο απλά σε σχέση με Sony που είμαι κάτοχος αλλά και από Samsung που έχω δει γιατί ήμουν ανάμεσα σε Samsung ή LG. Θέλει μεγάλη προσοχή στην τοποθέτηση σίγουρα 2 άτομα. Δείτε βίντεο πριν την ανοίξετε . Θα πρότεινα και την επέκταση εγγύησης (εγώ έκανα της Lg) . Τέλος ένα μεγάλο θέμα θα έχετε αν χρειαστεί να μετακομίσετε όπου καλό είναι να κρατήσετε το κουτί.
Ελπίζω να βοήθησα !

  • Εικόνα
  • Ήχος
  • Μενού
  • Γωνία θέασης
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Elgriego41
2
28 στους 36 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

ΠΡΟΣΟΧΗ! 2 αστέρια. Όχι δεν είμαι τρελός. Έχω την 65αρα και έχει ροζ απόχρωση σε όλη την οθόνη και ειδικα στα αριστερά της μια πολύ κακή ανομοιομορφία που φαίνεται κυρίως στα παιχνίδια και πολύ λιγότερο σε ταινίες κλπ. Καταλαβαίνω αν έχει την απόχρωση αλλά αυτό παρά πάει! Θα μου πει κάποιος η Lg έχει πολύ καλή εξυπηρέτηση και σίγουρα θα μου άλλαζαν το πάνελ αφού είναι τόσο κακό, έτσι? Και όμως η LG είπε ότι αυτή η ανομοιομορφία είναι μέσα στις προδιαγραφές των OLED και ενώ όλοι οι τεχνικοί στο service έβλεπαν ότι αυτή η ροζ μπάρα είναι έντονη και υπάρχει. Η LG έχει πέσει πάρα πολύ στην εξυπηρέτηση πελατών δυστυχώς και έχει ρίξει πάρα πολύ την ποιότητα ων OLED οθονών της. Είναι κυριολεκτικα λοταρία αν θα πετύχεις καλή οθόνη! ΠΡΟΣΟΧΗ!

  • Εικόνα
  • Ήχος
  • Μενού
  • Γωνία θέασης
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Michalis Ntalakos
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 48 "

    Αγοράστηκε κατά βάση για σύνδεσημε PlayStation 5. Δεν μας απογοήτευσε. Εξαιρετικό frame rate. Ο ήχος της πολύ καλός αλλά σύντομα την σύνδεσα με ηχόμπαρα για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Μια εξαιρετική τηλεόραση.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Quantum Ordinance
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 48 "

    θετικά:
    1. ήχος χωρίς να χρειάζεται μπάρα ήχου.
    2. ποιότητα κατασκευής.
    3. γωνία θέασης.
    4. χρώματα.

    αξίζει.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • OKALITEROS.GR
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 65 "

    Αρίστη εικόνα και ήχος στιβαρή βάση στήριξης Καλό είναι να μπει όμως και από πίσω μία βάση στήριξης στον τοίχο για περισσότερο και καλύτερο κράτημα και περισσότερη ασφάλεια από σεισμός ή αν έχεις παιδιά στο σπίτι καταπληκτική απόδοση χρωμάτων καθώς και του μαύρου ο ήχος πολύ ικανοποιητικός ταχύτητα το μενού πολύ καλό τηλεκοντρόλ σίγουρα αξίζει η αγορά της

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mariostses
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πιο φθηνή από C12 , C15 (55’) ,, αλλά δεν βρήκα κάποιο μειονέκτημα .. λευκό σωστό και φωτεινό ,, μια μεγάλη αναβάθμιση

    • Εικόνα
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Manos_Karathanassis19
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Φανταστική!!! καμια σχέση με τις άλλες που ειχα στο παρελθόν και νόμιζα ότι είχα πάρει τηλεόραση, κυρίως samsung και sony. Εικόνα ήχος θέαση από γωνία τέλεια κανονικός κηνηματογράφος

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gyrous40
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την τοποθέτησα σε βάση τοίχου γιατί με τη δικιά της βάση αν και πολύ ωραία ήταν χαμηλά και δε με βόλευε. Μέχρι στιγμής η TV είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ σε όλα, ακόμα και στα κανάλια βλέπεις διαφορά. Χρησιμοποιώ αρκετά και το DLNA streaming μέσω NAS που βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο και παίζει απροβλημάτιστα μέσω των Gigabit Devolo Magic 2 powerlines που έχω. Αν συνδέσετε κάποιο ασύρματο πληκτρολόγιο πχ Logitech K400plus (οπωσδήποτε με προέκταση usb), η περιήγηση στα μενού και το internet γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Είναι το ίδιο μοντέλο με την OLED55C14LB.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tsaxas3
    4
    1 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 48 "

    Ο ήχος δε μ αρέσει σα ποιότητα κ δε μπορείς να τον ρυθμίσεις όπως ακριβώς εσύ θες. Έχει κατηγορίες ήχου κ διαλέγεις. Κ Το χειριστήριο δε πιάνει συνέχεια . Την εχω περίπου 3 μηνες κ δεν ξερω αν θα ξανα πλήρωνα τοσα για τετοια τηλεόραση

    • Εικόνα
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • userakos21
    5
    25 στους 28 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 65 "

    Έχει πολύ καλή εικόνα φοβερό ήχο. Με την 65c14lb δεν έχει καμία απόλυτος διαφορά απλά ο συγκεκριμένος κωδικός εισάγεται στην Πολωνία. τα χαρακτηριστικά που δείχνουν τα καταστήματα για τα hdmi πχ δεν είναι σωστά η 11lb είναι ακριβώς ίδια με την 14lb και μπορείτε να το εξακριβώνεται στο επίσημο site της lg. Έχει ελληνικό μενού κανονικά όποτε αν την βρείτε 2-3 κατοστάρικα κάτω από την 14lb τσιμπήστε την χωρίς καμία σκέψη.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 65 "

    Κάτοχος 65 ο ήχος για τηλεόραση ειναι τελείως...ειναι ενα κόσμημα!

    • Εικόνα
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τρομερή εικόνα κανένα παράπονο μέχρι στιγμής.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 48 "

    Η καλύτερη τηλεόραση!!!!!

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 65 "

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εικόνα
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ήχος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

40 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
vlstam68

Σε αναπαραγωγή ταινιών από σκληρό δίσκο υποστηρίζει όλα τα format ήχου?
Το ρωτάω γιατί διάβασα σε αξιολόγηση της b1 ότι είχε εικόνα χωρίς ήχο...

Dimitrios_Makrygiannis1

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποια είναι η διαφορά αυτού του μοντέλου με την C14LB;Ευχαριστώ.

Obscurus

Νομίζω ότι η συγκεκριμένη προορίζεται για πώληση σε χώρες όπως Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ρουμανία κτλ.

Randay

Μπορει να μας πει ο φιλος ο @hkytidis που εκανε το ωραιο review ή οποιος αλλος γνωριζει, πως εκανε επεκταση εγγυησης σε αυτο το μοντελο που δεν υπαρχει στην ελληνικη αντιπροσωπεια?
Ευχαριστω.

Δες όλες τις ερωτήσεις (6)

Παρόμοια προϊόντα

LG Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD OLED OLED55C11LB HDR (2021)LG Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD OLED OLED55C11LB HDR (2021)LG Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD OLED OLED55B36LA HDR (2023)LG Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD OLED OLED55B36LA HDR (2023)LG Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD OLED Evo OLED55C36LC HDR (2023)LG Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD OLED Evo OLED55C36LC HDR (2023)LG Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD OLED OLED55C12LA HDR (2021)LG Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD OLED OLED55C12LA HDR (2021)LG Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD OLED Evo OLED55G36LA HDR (2023)LG Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD OLED Evo OLED55G36LA HDR (2023)
από 1.612,98 €από 947,00 €από 1.105,00 €από 1.110,00 €από 1.499,00 €
ΚατασκευαστήςLGLGLGLGLG
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz-Διαθέσιμο μέσω Skroutz
Διαγώνιος55 "55 "55 "55 "55 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες