FF Professional Ceramic + Ionic Nano Technology Natural Hair Βούρτσα Μαλλιών για Ίσιωμα 32mm
Βούρτσες Μαλλιών

FF Professional Ceramic + Ionic Nano Technology Natural Hair Βούρτσα Μαλλιών για Ίσιωμα 32mmΚωδικός: 29236595

Βούρτσα μαλλιών ισιώματος CHB4032 με συνδυασμό νάιλον και φυσικής τρίχας. Είναι μία επαγγελματική βούρτσα μαλλιών η οποία ενσωματώνει πολλές καινοτομίες για γρήγορο στέγνωμα των μαλλιών και απόλυτα

Δες όλη την περιγραφή

Βούρτσα μαλλιών ισιώματος CHB4032 με συνδυασμό νάιλον και φυσικής τρίχας. Είναι μία επαγγελματική βούρτσα μαλλιών η οποία ενσωματώνει πολλές καινοτομίες για γρήγορο στέγνωμα των μαλλιών και απόλυτα ίσια μαλλιά.

Δες όλη την περιγραφή
8,90
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 8,90 €

Περιγραφή

Βούρτσα μαλλιών ισιώματος CHB4032 με συνδυασμό νάιλον και φυσικής τρίχας. Είναι μία επαγγελματική βούρτσα μαλλιών η οποία ενσωματώνει πολλές καινοτομίες για γρήγορο στέγνωμα των μαλλιών και απόλυτα ίσια μαλλιά.

Η συγκεκριμένη βούρτσα μαλλιών ανήκει στην κατηγορία των κεραμικών, θερμικών βουρτσών και έχει σχεδιαστεί ώστε να χαρίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα, απόλυτο ίσωμα κατά το φορμάρισμα και μείωση του χρόνου στεγνώματος διευκολύνοντας την δουλειά του επαγγελματία κομμωτή. 

Ο ζεστός αέρας από το πιστολάκι θερμαίνει την κεραμική επιφάνεια της βούρτσας η οποία συγκρατεί την θερμοκρασία και μειώνει τον χρόνο στεγνώματος.

Η συγκεκριμένη βούρτσα CHB4032 έχει διάμετρο 32 χιλιοστά μετρώντας μόνο το σώμα της βούρτσας (βαρέλι) χωρίς τις τρίχες και είναι κατάλληλη για κοντά και μεσαίου μήκους μαλλιά.

Οι νάιλον τρίχες είναι πιο μακριές από τις φυσικές τρίχες και βοηθούν στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών. Έχει χαμηλό βάρος ώστε να μην κουράζει κατά την χρήση.

  • Ceramic: ειδική κεραμική επίστρωση η οποία σέβεται την υγεία των μαλλιών και προστατεύει από την θερμότητα.
  • Ionic: παραγωγή αρνητικών ιόντων για την εξουδετέρωση του φριζαρίσματος.
  • Nanotechnology: η κεραμική επίστρωση είναι νανοτεχνολογίας και έτσι δεν υπάρχουν πόροι στην επιφάνεια της βούρτσας για την αποτροπή ανάπτυξης βακτηρίων και μυκήτων.
  • Νάιλον τρίχα: με εξαιρετική επαναφορά και μεγάλη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες 200o C. Έχουν στρογγυλεμένες άκρες για να μην πονάνε το δέρμα του κεφαλιού και να μην μπλέκουν τα μαλλιά.
  • Φυσική τρίχα: τρίχα από αγριόχοιρο η οποία κλείνει τα λέπια της τρίχας μειώνει το φριζάρισμα και χαρίζει φυσική λάμψη στα μαλλιά. Έχουν πολύ καλή επαναφορά, ενώ αντέχουν θερμοκρασίες μέχρι και 220o C
  • Εργονομική λαβή: αντιολισθητική λαβή στην βάση της βούρτσας για εύκολη περιστροφή.
  • Αιχμή για χωρίστρες: στην άκρη της λαβής υπάρχει ενσωματωμένη μία αποσπώμενη αιχμή (μύτη) για την δημιουργία χωριστρών.

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Στρογγυλή
Χρήση
Ίσιωμα
Ειδικά Χαρακτηριστικά
Αέρος
Είδος Τρίχας
Φυσική
Χρώμα
Μπεζ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διάμετρος: 53 mm

    Δεν πιάνει τις ρίζες κ δεν ισιώνει ικανοποιητικα καθώς η υγρασία παραμενει στα μαλλια.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Εκπρόσωπος καταστήματος
    Η αξιολόγηση αφορά διάμετρος: 43 mm

    Πολύ καλή βούρτσα! Δεν τραβάει τα μαλλιά, καθώς και τα ισιωνει εξαιρετικά!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

46 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη