Achaia Strom Ανώστρωμα Gold Top Μονό 90x190x6εκ.
Ανωστρώματα

Achaia Strom Ανώστρωμα Gold Top Μονό 90x190x6εκ.Κωδικός: 29253902

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Υλικό υφάσματος: Laminate pyramis
  • Υλικό γεμίσματος: Latex
  • Σκληρότητα: Μαλακό
  • Ύψος ανωστρώματος: 6εκ.
Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+53,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 160,05 €

Περιγραφή

Το ανώστρωμα της εταιρείας Achaia Strom περιέχει latex, που επιτρέπει τον αερισμό του εσωτερικού του ανωστρώματος και είναι μεγάλης ελαστικότητας. Πρόκειται για ένα ανώστρωμα κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους, που συμπληρώνει όλους τους τύπους στρωμάτων, προσθέτοντας άνεση και τέλεια υποστήριξη ενώ συγχρόνως είναι αρκετά ελαφρύ γεγονός που καθιστά εύκολη τη μεταφορά του.

Χαρακτηριστικά υλικών:

  • Με βάτα 200gr, ένα υλικό από πρωτογενείς μικροΐνες, μεγάλης ελαστικότητας, το οποίο χαρακτηρίζεται για την ανθεκτικότητα και την ευκαμψία του. Είναι υγιεινό και απόλυτα ανατομικό ενώ λόγω του σωστού αερισμού του δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων
  • Με latex, ένα φυσικό υλικό προερχόμενο από την επεξεργασία του εκχυλίσματος του καουτσουκόδενδρου. Έχει την ιδιότητα να αγκαλιάζει τέλεια το σώμα ενώ λόγω των κυψελών που έχει, επιτρέπει τον αερισμό του εσωτερικού του. Το latex είναι εκ φύσεως υλικό υποαλλεργικό, αντιμικροβιακό και αντιβακτηριακό και προσφέρει απόλυτη ευεξία και χαλάρωση. Το φυσικό latex αναπνέει και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μετακινεί την υγρασία του σώματος και να κρατάει τον άνθρωπο ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι
  • Non woven

Χαρακτηριστικά ανωστρώματος:

  • Με εξωτερικό ύφασμα laminate pyramis
  • Αίσθηση: Μαλακή
  • Ύψος ανωστρώματος: 6εκ. (+/-1)

Χρήση & Φροντίδα:

Το ανώστρωμα τοποθετείται πάνω από το κύριο στρώμα με σκοπό να αναβαθμίσει τη συμπεριφορά του στρώματος και να βελτιώσει την αίσθησή του προσφέροντας άνεση και απαλότητα για καλύτερη ποιότητα ύπνου. Βασικά πλεονεκτήματα είναι ότι παρατείνει τη ζωή του στρώματος καθώς το προστατεύει από φθορές και ότι απορροφά περισσότερους κραδασμούς, ενώ συμβάλλει στην αλλαγή της σκληρότητας του στρώματος για να ταιριάξει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Όσον αφορά τη φροντίδα του, αφού συμβουλευτείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή, προτείνεται στεγνό καθάρισμα σε ετήσια βάση και εβδομαδιαίος αερισμός.

Κατασκευαστής

Achaia Strom

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Latex
με Λάστιχο
Όχι
με Φερμουάρ
Όχι

Διαστάσεις

Πλάτος
90 εκ.
Μήκος
190 εκ.
Ύψος
6 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • bgianis
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Sleepmall

    Το καλό στην μεταφορά είναι ότι έρχεται διπλωμένο και επειδή δεν πιάνει πολύ χώρο όπως τα στρώματα μεγάλου πάχους που περιέχουν ελατήρια μετά το βολεύεις ακόμα και σε μικρό αυτοκίνητο για πιθανή μετακίνηση. Μια ενιαία ξύλινα πλάκα στο κρεβάτι και από πάνω βάζεις αυτό ως μοναδικό στρώμα. Αν θέλεις στρώνεις ένα προστατευτικό κάλυμμα ή/και ένα σεντόνι. Κοιμάσαι μια χαρά και ισιώνεις από πάνω μέχρι κάτω. Δεν χρειάζεται άλλο στρώμα. Πολύ ακριβό στα 165€, αλλά ως όμηρος της ελλαδικής αγοράς το πήρα έστω και απρόθυμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά μήκος: 200 εκ.

    Εξαιρετική επιλογή!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    3 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά μήκος: 200 εκ.

    Πολύ καλό. Κοιμάσαι άνετα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη