Zhiyun Smooth Q3 Gimbal Κινητού με Σταθεροποιητή 3 Αξόνων και 15 ώρες λειτουργίας Γκρι
Gimbals Κινητών

Zhiyun Smooth Q3 Gimbal Κινητού με Σταθεροποιητή 3 Αξόνων και 15 ώρες λειτουργίας Γκρι Κωδικός: 29390114

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Πλάτος συμβατού κινητού: 7-10 χιλ.
  • Εφαρμογή: ZY Cami
  • Χρόνος λειτουργίας: 7-15 ώρες
  • Χρόνος φόρτισης: 3 ώρες
  • Μπαταρία: Rechargeable Li-Ion
  • Βάρος: 340 γρ.
Δες όλη την περιγραφή
79,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

από 76,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 68,00 €

  2. 78,09 €

  3. 89,31 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    79,00 €

  5. 78,98 €

  6. 82,34 €

  7. 78,99 €

  8. 86,26 €

  9. 71,77 €

  10. 106,20 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    79,00 €

  12. Επίσημος μεταπωλητής
    99,00 €

  13. 76,00 €

  14. Επίσημος μεταπωλητής
    79,00 €

  15. 130,78 €

Περιγραφή

Zhiyun Smooth-Q3 Smartphone Gimbal Stabilizer

Tο Smooth-Q3 είναι ένα συμπαγές gimbal τριών αξόνων, πλούσιο σε χαρακτηριστικά, με απλοποιημένη σχεδίαση προσανατολισμένη στη λεπτομέρεια και με απαράμιλλη λειτουργικότητα.

Παρέχει δυνατότητες που περιλαμβάνουν από ένα περιστρεφόμενο συμπληρωματικό φως μέχρι 17 έξυπνα πρότυπα (templates). Διατίθεται επίσης και σε έκδοση Combo.

Μοναδική σχεδίαση

Αυτό το gimbal τριών αξόνων είναι ένα βελτιωμένο προϊόν της σειράς Smooth Q, με νέα μοναδική και συμπαγή σχεδίαση και μικρό βάρος. 

Η νέου τύπου λειτουργικότητα, που συμπεριλαμβάνει βελτιωμένες λειτουργίες φωτισμού και έξυπνα templates, εξασφαλίζει πιο δημιουργικές δυνατότητες λήψης, ενώ η καλύτερη διάταξη των κουμπιών και η σχεδίασή του απλοποιούν το χειρισμό, και όλα αυτά σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Απολαυστικό στη χρήση του

Το Smooth-Q3 είναι απολαυστικό στη χρήση του, είτε κάνετε λήψη για το Tik Tok, για vlogs, για κανάλια κοινωνικών δικτύων ή απλά για διασκέδαση, μέρα ή νύχτα.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του είναι ότι διαθέτει ενσωματωμένο συμπληρωματικό φως 4300°K, με τρία επίπεδα ρύθμισης της φωτεινότητας και κουμπί αφής για εμπρός και πίσω φωτισμό εύρους 180°. Είναι ιδανικό για λήψη ευκρινών πορτραίτων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Με την ειδική εφαρμογή ZY Cami, οι χρήστες του Smooth-Q3 μπορούν πλέον να καταγράψουν και να δημιουργήσουν ιστορίες με περισσότερους τρόπους από ποτέ, με νέες δυνατότητες στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τα SMART templates και ένας προηγμένος επεξεργαστής.


Νέα χαρακτηριστικά

Το gimbal διαθέτει 17 templates SmartMode που είναι κορυφαία στην τομέα τους, επιταχύνοντας τη δημιουργία βίντεο που γυρίζονται σε τακτική βάση. Με το ZY Cami Editor, οι χρήστες μπορούν να εμπλουτίσουν τα βίντεό τους με προσαρμοσμένα templates προσθέτοντας μια ποικιλία μουσικής, ειδικών εφέ και φίλτρων.

Τα πρόσθετα νέα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν έλεγχο μέσω χειρονομίας, την παρακολούθηση αντικειμένου SmartFollow 3.0 Object Tracking, το στιγμιαίο Dolly Zoom και το MagicClone Pano, το οποίο λειτουργεί με ένα μόνο κουμπί ενεργοποίησης για να σημαδέψετε τον στόχο σας και να ενεργοποιήσετε την έξυπνη παρακολούθηση.

Νέα σχεδίαση και υπερ-ευρυγώνια λήψη

Το gimbal αυτό είναι ένα συμπαγών διαστάσεων εργαλείο με πολύ υψηλές δυνατότητες, καθώς αναδιπλώνεται ευκολότερα και να είναι ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, το Smooth-Q2, ενώ μπορεί να υποστηρίξει smartphones μεγαλύτερου βάρους.

Πίσω από την κομψή πτυσσόμενη σχεδίαση, ο χρήστης μπορεί να κάνει ενεργοποίηση και έλεγχο της λήψης από την εργονομική και εξαιρετικά συμπαγή λαβή του.

Η νέα διαισθητική διάταξη των κουμπιών έχει ως αποτέλεσμα ομαλότερη λειτουργία και χειρισμό. Για παράδειγμα, με τριπλό πάτημα γίνεται όσο το δυνατόν πιο εύκολα η εναλλαγή μεταξύ λήψης πορτρέτου και τοπίου, ενώ η λήψη υπέρ-ευρείας γωνίας σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε με την ίδια ευκολία λήψεις απέραντων τοπίων και λήψεις από χαμηλή γωνία.

Κύρια χαρακτηριστικά

  • Μικρότερη λαβή για μεγαλύτερη άνεση
  • Αντιολισθητικό υλικό, φιλικό προς την επιδερμίδα
  • Πιο ευκρινής διάταξη των κουμπιών
  • Έλεγχος με το ένα χέρι
  • Φωτεινή ένδειξη: μπαταρία / κατάσταση λειτουργίας / διαδικασία αναβάθμισης
  • Νέος τρόπος αναδίπλωσης
  • Συρόμενη σχεδίαση
  • Εύκολη αναδίπλωση και κλείσιμο
  • Συμπληρωματικός φωτισμός με περιστροφή 180° ελεγχόμενη από το κουμπί αφής
  • Χρωματική θερμοκρασία συμπληρωματικού φωτισμού 4300°K για πιο θερμό αποτέλεσμα
  • Ισχύς φωτισμού: 1W σε τρία επιλεγόμενα επίπεδα φωτεινότητας 30%, 60% και 100%

Λεπτομέρειες:

  • Χρόνος λειτουργίας: 7-15 ώρες
  • Χρόνος φόρτισης: 3 ώρες
  • Τύπος μπαταρίας: Rechargeable Li-Ion
  • Τάση: 7.4V
  • Εφαρμογή: ZY Cami
  • Μέγιστο βάρος αντοχής: 280 γρ.
  • Βάρος συμβατού τηλεφώνου: 150-280 γρ.
  • Πλάτος συμβατού τηλεφώνου: 7-10 χιλ.
  • Διαστάσεις κλειστό: 154 x 45 x 180 χιλ.
  • Βάρος: 340 γρ.

Κατασκευαστής

Zhiyun

Χαρακτηριστικά

Βάρος
340 gr
Διάρκεια Μπαταρίας
15 hrs
Συμβατότητα
Android, iOS
Δυνατότητες
3-Axis Stabilization, Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία
Μέγιστο Φορτίο
280 gr
Χρώμα
Γκρι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 9
  2. 3
  3. 2
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Nick_Lalos
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρκετά καλό! Τιπ για ζυγοστάθμιση: βάλτε το κινητό στο γκιμπαλ και ανοίξτε το. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του γκιμπαλ και βάλτε το να κάνει automatic calibration.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • drinis79
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι το πρώτο του είδους του που αγοράζω. Ήθελα να αρχίσω τα βίντεο του κινητού μου να είναι λίγο καλύτερα και να τα επεξεργάζομαι και να τα αποθηκεύω σε ένα σημείο. Έχω ένα εξτρά κινητό οπότε σκέφτηκα να το χρησιμοποιήσω σαν βιντεοκάμερα. Για εμένα που είμαι αρχάριος ήταν πολύ εύκολη η χρήση του, συνδέθηκε αμέσως με το κινητό και με την ζυγοστάθμιση του δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το κινητό το έχω μόνιμα πάνω. Βγάζει πολύ ωραίες σταθερές λήψεις και έχει διάφορα εφέ στην εφαρμογή του. Για ερασιτεχνική χρήση που το θέλω εγώ (γενέθλια, γιορτές, διακοπές) είναι ΑΡΙΣΤΟ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vtsakalides
    3
    2 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλύτερα να δωσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις το αντίστοιχο της dji. Αν ομως δεν ξερεις τι θελεις και θες να δοκιμασεις κατι φθηνο ναι .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Konstantinos_Kallinikos
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό gimbal. Έχει πολλές εφαρμογές για να δημιουργήσεις όμορφα πλάνα. Το ζύγισμα του κινητού είναι λίγο δύσκολο στην αρχή αλλά γενικά είναι μια vfm αγορά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Thanassis_Liatzouras
    4
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι το πρώτο gimbal που χρησιμοποιώ, μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος, αν και με δυσκολεύει λίγο σε λήψεις από χαμηλά προς τα επάνω. Η εφαρμογή αν και υπόσχεται πολλά, είναι μέτρια. Υποβαθμίζει την ποιότητα της κάμερας του κινητού μου, το autotracking μπερδεύεται και σε χάνει, το dollyzoom είναι γελοίο όπως και τα περισσότερα templates.
    Το χρησιμοποιώ μόνο ως gimbal που χειρίζεται και την κάμερα μου, χωρίς όμως την εφαρμογή. Στην τιμή που πωλείται, νομίζω ότι αξίζει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • spyridonv
    3
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλό γενικά. Με Ninja walk και επιλογή του σωστού mode κάνει καλούτσικη δουλειά.
    Δυστυχώς όμως η αρχική εξισορρόπηση / ζύγισμα του κινητού πρέπει να γίνει σε επίπεδη σταθερή επιφάνεια, κι αφού γίνει και χρειαστεί να κινηματογραφήσεις κάτι στο ύπαιθρο, δεν πρέπει να αφαιρέσεις το κινητό από το gimbal. Έλα όμως που χρειάζεσαι το κινητό για τόσα άλλα πράγματα (τηλέφωνο, GPS κ.λπ.). Κι άντε να βρεις σταθερή επίπεδη επιφάνεια π.χ. στο δάσος, για να το ισορροπήσεις ξανά. Το μετάνιωσα που δεν έδωσα λίγα περισσότερα χρήματα να πάρω άλλο που κουμπώνει μαγνητικά και ξεκουμπώνει / ξανακουμπώνει εύκολα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • STEL1OS69
    2
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τίποτα το ιδιαιετερο οπως καθε gimbal κινητων νομιζω. Μετα απο πολλα review κ αρκετο ψαξιμο κατεληξα σε αυτο λογο σταθεροτητας σε σχεση με τα υποιλοιπα. Τα 2 βασικα θεματα για εμενα ειναι οτι συχνα τρωει κολληματα κ πρεπει να το επαναφερω 2ον δε μου αρεσει καθολου η ποιοτητα που γραφει μεσω της εφαρμογης. Για απλη χρηση ειναι οκ για να γραψει καλα πρεπει να διαθετεις τεχνικη στο θεμα του βιντεο παντα αλλα κ παλι...μη περιμενετε θαυματα ...ας ειναι καλα το editing...

    Τελικα μετα απο μικρη χρηση 2-3 φορες το επεστρεψα εβγαλε αρκετα θεματα και σταθεροτητας και λειτουργιας

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lionick
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Value for money!
    Στα θετικά:
    Στιβαρή κατασκευή
    Εύκολο στη χρήση
    Smooth κίνηση
    Ωραίο calibration

    Στα αρνητικά:
    Η εφαρμογή έχει κάποια θέματα.. Πολλές φορές δεν μπορούσε να συνδεθεί στο gimbal με bluetooth και χρειαζόταν να καθαρίσω την cache της εφαρμογής.
    Επίσης δεν μπορούσα να κάνω unzoom σε 0.5 μέσα από την εφαρμογή οπότε για λήψη δεν την χρησιμοποιούσα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kyriakos_Kanellos
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Άψογη συσκευή. Το χρησιμοποιώ με redmi note 9 pro και σταθεροποιεί πολύ καλά. Το joystick και τα κουμπιά πάνω στο χερούλι σε ελευθερώνουν χωρίς να είσαι αναγκασμένος να χρησιμοποιείς την εφαρμογή πέρα από το να κάνεις σε αυτήν κάποιες ρυθμίσεις και το καλιμπραεισμα του Gimbal. Αν και πλαστικό δεν δείχνει φθηνό. Η εφαρμογή σε κάποια Android τηλέφωνα ίσως λειτουργεί προβληματικά χωρίς πολλές manual ρυθμίσεις. Ίσως σε κάποιο update της εφαρμογής να διορθωθεί αυτό. Όμως, αφού υπάρχουν κουμπιά για modes και άλλα πάνω στο χερούλι, δεν χρειάζεσαι την εφαρμογή για λήψη. Προσωπικά χρησιμοποιώ την Protake. Τα μοτέρ έχουν αντοχή. Μου έπεσε στο πάτωμα με το κινητό πάνω και δεν είδα καμιά βλάβη στα μοτέρ λόγω της πτώσης. Αν ισορροπήσεις σωστά το κινητου, η σταθεροποιηση είναι άψογη. Για την τιμή του πολύ αξιόλογο τριών αξόνων Gimbal.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikoureside
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ποιοτικό και αξίζει τα χρήματα του (90€) άξιος αντίπαλος του osmo 4 και έχει και πιο εύκολο χειρισμό μιας και όλα τα mode μπορείς να τα αλλάξεις με ένα κουμπί χωρίς να χρειάζεται να μπεις στην εφαρμογή ...το φως είναι πολύ πιο δυνατό από ότι έβλεπα σε διάφορα βίντεο στο YouTube.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικό έφτασε πολύ γρήγορα πάρα πολύ καλή τιμή και πολύ καλή ποιότητα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό για τα λεφτά του

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πολύ καλή επιλογή και σαν χαρακτηριστικά και τιμή!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

166 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
George_M6630

Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος με την εφαρμογή Filmic Pro?

Kyriakos_Kanellos

Με την Protake ενώ το βλέπει στα accessories, δεν λειτουργεί η σκανδάλη του rec. Δεν έχω δει πάντως συμβατότητα με την Filmic Pro. Ως gimbal πάντως είναι εξαιρετικό, πολύ εύχρηστο λόγω κουμπιών στο χερούλι. Περί συμβατότητας με filmic pro τσεκάρετε πάλι στην ziyun γιατί το περί μη συμβατότητας το είχα τσεκάρει πριν έναν χρόνο που πήρα το gimbal.

Michael_Savvidis

Μέχρι πόσο βάρος smartphone τηλεφώνου δέχεται το Q3 γνωρίζει κάποιος ? Ευχαριστώ !!

george_kokkoris3439

Ο κατασκευαστής δίνει 280gr. Το Χρησιμοποιώ με Samsung S20 Ultra και δουλεύει άριστα!

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες