Kendozo Lures Triho Minnow Floating Ψαράκι Συρτής 981 15cm 23gr
Τεχνητά Δολώματα

Kendozo Lures Triho Minnow Floating Ψαράκι Συρτής 981 15cm 23gr Κωδικός: 29456049

Τεχνητό δόλωμα ψαράκι συρτής από την Kendozo Lures, κατάλληλο για την τεχνική ψαρέματος συρτής. Η συγκεκριμένη τεχνική πραγματοποιείται εν κινήσει από βάρκα με χαμηλή ταχύτητα. Εφαρμόζεται σε ψάρεμα στον αφρό, στο μισό βάθος ή λίγο πιο πάνω από τον βυθό. Πιο συγκεκριμένα η μέθοδος επιχειρείται από την πρύμνη της βάρκας, με δύο τρόπους: είτε κρατώντας με...
Δες όλη την περιγραφή

  • Μήκος: 15εκ.
  • Βάρος: 23gr
  • Ποσότητα: 1τμχ
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 3 μήνες πριν

Περιγραφή

Τεχνητό δόλωμα ψαράκι συρτής από την Kendozo Lures, κατάλληλο για την τεχνική ψαρέματος συρτής. Η συγκεκριμένη τεχνική πραγματοποιείται εν κινήσει από βάρκα με χαμηλή ταχύτητα. Εφαρμόζεται σε ψάρεμα στον αφρό, στο μισό βάθος ή λίγο πιο πάνω από τον βυθό. Πιο συγκεκριμένα η μέθοδος επιχειρείται από την πρύμνη της βάρκας, με δύο τρόπους: είτε κρατώντας με το χέρι την πετονιά η οποία σύρεται (συρτή αφρού), είτε με αλιευτικό καλάμι συρτής που είναι στερεωμένο στη πρύμνη του σκάφους (συρτή βυθού). Μπορεί να πραγματοποιηθεί όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά ιδανικά η καλύτερη περίοδος είναι από τα τέλη Μαρτίου έως τις αρχές Ιουνίου όπου τα ψάρια έρχονται στη ρηχή ζώνη. Μερικά ψάρια που μπορούμε να πιάσουμε με αυτόν τον τρόπο ψαρέματος είναι το μελανούρι, ο κυνηγός, η ζαργάνα, η συναγρίδα, το λαυράκι και ο ροφός.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ψαρέψετε σε μεγαλύτερο βάθος, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ψαράκι συρτής με έντονους χρωματισμούς ενώ για πιο ρηχά νερά είναι ιδανικά τα πιο σκούρα χρώματα.

  • Μήκος: 15εκ.
  • Βάρος: 23gr
  • Ποσότητα: 1τμχ

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ψαράκι Συρτής
Σιλικόνης
Όχι
Φωσφοριζέ
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες