Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7" με WiFi (3GB/32GB) Grey
Tablets

Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7" με WiFi (3GB/32GB) Grey Κωδικός: 29456863

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2021
  • Οθόνη TFT 8,7” 1340 x 800 (WXGA+)
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Helio P22T
  • Μπαταρία 5100mAh
  • Γρήγορη Φόρτιση 15W
  • Βάρος 366 gr
Δες όλη την περιγραφή
198,00
ΠαράδοσηΠαρ, 19 Ιουλ - Τρί, 23 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 170,88 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 199,90 €

  2. 198,00 €

  3. 356,82 €

  4. 291,95 €

  5. 170,88 €

  6. 181,12 €

Περιγραφή

Το Samsung Galaxy Tab A7 Lite απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα μικρό και ελαφρύ tablet που θα το παίρνουν παντού μαζί τους. Είναι κατάλληλο για την αναπαραγωγή βίντεο, την ανάγνωση e-books, την περιήγηση στο διαδίκτυο και τη χρήση των αμέτρητων εφαρμογών που είναι διαθέσιμες στο Android, καθιστώντας το ιδανικό για μαθητές, φοιτητές, επαγγελματίες, καθημερινούς χρήστες αλλά και μικρά παιδιά μέσω της πλατφόρμας Samsung Kids που διαθέτει.

Απολαύστε gaming όπως θέλετε

Απολαύστε ταινίες και gaming στην ευρεία 8.7" οθόνη του. Με ελάχιστα πλαίσια που προσφέρουν μεγάλη αναλογία οθόνης προς πλαίσιο και χωρίς να αυξάνεται το μέγεθος του tablet. Χαρη στο άνετο συμπαγές σχέδιό του, μπορείτε να το κρατάτε άνετα στα χέρια σας ώστε να απολαμβάνετε το gaming.

Σχεδιασμένο για να σας ακολουθεί παντού

Η κομψότητα και η άνεση συνδυάζονται. Το Galaxy Tab A7 Lite προσφέρει και τα δυο σε έναν εύχρηστο ελαφρύ συνδυασμό. Πλέον δε χρειάζεται να αγχώνεστε για τη μεταφορά του. Με πάχος 8.00mm και βάρος 366g, έχετε ένα συμπαγές tablet που χωράει άνετα σε μια τσάντα.

Λειτουργία με ένα χέρι

Απόλαυσε εύκολη πλοήγηση στο tablet με ένα χέρι. Mε το ειδικό μενού χρήσης με χειρονομίες μπορείς να επιστρέψεις στην Προηγούμενη σελίδα, να δεις τις Πρόσφατες εφαρμογές που χρησιμοποίησες ή να γυρίσεις στην Αρχική Οθόνη. Όλα αυτά κάνοντας μια απλή σάρωση με το ένα χέρι. Με δεκάδες λειτουργίες το Galaxy Tab A7 Lite προσφέρει άνετη χρήση.

Μια κάμερα για να καταγράψετε όλες τις στιγμές σας

Η κάμερα του Galaxy Tab A7 Lite είναι έτοιμη για να αποτυπώσετε και να μοιραστείτε τις αγαπημένες σας στιγμές. Είτε επιθυμείτε εκπληκτικά πορτραίτα είτε θέλετε να αποτυπώσετε εντυπωσιακά τοπία, το Galaxy Tab A7 Lite θα σας καλύψει πλήρως. Με 8MP κύρια κάμερα οι στιγμές σας θα αποτυπώνονται με ζωηρά, φωτεινά και καθαρά χρώματα.

Eμπειρία κινηματογραφικής προβολής

Χάρη στα μικρά περιθώρια μπορείς να απολαύσεις ακόμα μεγαλύτερη οθόνη 8,7”. Παρακολούθησε τα αγαπημένα σου βίντεο έξω ή στην άνεση του σπιτιού σου με πλούσιο και ισορροπημένο ήχο Dolby Atmos από τα διπλά ηχεία σε λειτουργία οριζόντιας η κάθετης διάταξης.

Περισσότερος χώρος για όσα αγαπάς, μικρότερη ανάγκη για διαγραφή αρχείων.

Το Galaxy Tab A7 Lite έρχεται με εσωτερική μνήμη για να αποθηκεύεις βίντεο υψηλής ανάλυσης, φωτογραφίες και αρχεία. Επιπλέον, μπορείς να επεκτείνεις την μνήμη με μια κάρτα microSD έως και 1TB για ακόμα περισσότερο χώρο.

Μεγάλη μπαταρία που θα σε εκπλήξει

Το Galaxy Tab A7 Lite διαθέτει μεγάλη μπαταρία 5.100mAh, που σου δίνει την ελευθερία να απολαμβάνεις όσα κάνεις χωρίς άγχος για φόρτιση.

Επιπλέον διαθέτει και υποστήριξη για ταχεία φόρτιση έως και 15W.

Μείνε συνδεδεμένος με την Galaxy συσκευή σου

Ζήσε μια άνετη καθημερινότητα χάρη στην απρόσκοπτη σύνδεση μεταξύ των συμβατών συσκευών Samsung Galaxy. Συνδέσου στο Samsung Account σου και σύνδεσε το Galaxy Tab A7 Lite με το συμβατό Samsung Galaxy smartphone σου. Αμέσως μετά θα μπορείς να απαντάς σε κλήσεις και να στέλνεις μηνύματα από το tablet, ή να συνδεθείς στο Hotspot του smartphone χωρίς καν να το αγγίξεις.

Το Αυτόματο Hotspot απαιτεί και οι 2 συσκευές να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο Samsung Account (η διαθεσιμότητά του ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την πολιτική του παρόχου δικτύου).

Ψηφιακή πλατφόρμα για παιχνίδι και εκμάθηση!

Το Samsung Kids σου επιτρέπει να διαμορφώσεις ένα ασφαλές περιβάλλον για την πλοήγηση των παιδιών σου. Απλά, επίλεξε το Samsung Kids από τον πίνακα γρήγορων λειτουργιών και απόλαυσε εφαρμογές και χαρακτήρες μέσα σε ένα ψηφιακό κόσμο. Ο γονικός έλεγχος σου επιτρέπει να ελέγχεις την χρήση και τον χρόνο παιχνιδιού.

Προστασία για όλα όσα αγαπάς

Το Samsung Knox προσφέρει ασφάλεια υψηλού επιπέδου. Τα προσωπικά σου δεδομένα είναι προστατευμένα από κακόβουλα προγράμματα και απειλές αξιοποιώντας την ασφάλεια πολλαπλών επιπέδων του Knox.

Η συσκευασία του Samsung Galaxy Tab A7 Lite περιλαμβάνει τα εξής

  • Το Samsung Galaxy Tab A7 Lite tablet
  • Φορτιστή με USB καλώδιο φόρτισης
  • Εργαλείο εξαγωγής SIM (για τα μοντέλα με υποδοχή κάρτας SIM)
  • Κάρτα εγγύησης και οδηγός χρήσης

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό Σύστημα
Android
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Χρώμα
Γκρι
Βάρος
366 gr

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μνήμη RAM
3 GB
Χωρητικότητα
32 GB
Πυρήνες Επεξεργαστή
Octa-Core (4+4)
Ταχύτητα Βασικού Επεξεργαστή
2,3 GHz

Οθόνη

Μέγεθος Οθόνης
8,7 "
Ανάλυση Οθόνης
1340 x 800 pixels
Τύπος
TFT

Κάμερα

Ανάλυση Βασικής Κάμερας
8 MP
Ανάλυση Selfie Κάμερας
2 MP

Δίκτυα & Συνδεσιμότητα

Συνδεσιμότητα
3.5mm Jack, Bluetooth, USB-C
Δίκτυο Σύνδεσης
Wi-Fi

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
5100 mAh

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Card Reader
Αισθητήρες
Light Sensor, Επιταχυνσιόμετρο, Πυξίδα

Διαστάσεις

Μήκος
212,5 mm
Πλάτος
124,7 mm
Πάχος
8 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+11Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

dimitris_hamhugias
5
52 στους 56 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Για χρήση browsing, Netflix,mail, YouTube ,ebook πετάει είναι άψογο,μπαταρία κρατάει πολύ κ με wifi κ χωρίς.Το πήρα 150 βλέπω έπεσε τώρα ,κ υποτίθεται τότε ήταν σ προσφορά black Friday..
Για απλή χρήση αξίζει,από παιχνίδια έβαλα την τριλογία professor Layton π είναι ταμάμ για tablet την τρέχει γ πλάκα..
Του έχω βάλει θήκη book cover κ τζαμί προστασίας,πιστεύω επιβάλεται.
Update:Το ταμπλετ συνεχίζει να είναι άψογο σε όσα σας προανέφερα,έχει καλό player κ παίζει ότι ταινία του βαλεται mkv,mp4 κ αναγνωρίζει srt υπότιτλους.Η μπαταρία κρατάει άνετα 3 μέρες χωρίς υπερβολικο ίντερνετ,δοκίμασα να του βάλω retroarck plus,το τρέχει αλλά δεν ενδείκνυται το τάμπλετ γ παλιά ρετρό παιχνίδια κ για σύνδεση με ps 4 μοχλό δεν λειτούργησε καλά..
Update 2:τ τάμπλετ φυσάει μέσω καλωδίου usb female k usb type c συνδές μοχλό με καλώδιο κ με λίγες ρυθμίσεις με το retroarck κ παίζει άψογα παιχνίδια έως ps1.
Τ έβαλα sd γ έξτρα χωρο ,παρότι γενικά η εσωτερική μνήμη είχε καλή χωρητικότητα.Μπαταρια χωρίς wifi κρατα κ εβδομάδα.
Update 3:μετά από χρόνο + το ταμπλετ συνεχίζει να αξίζει, η μπαταρία ακόμη σκυλί αντέχει εβδομάδα γ πλάκα.Θεωρω λάθος μ που δέχτηκα να κάνω system update γτ του άλλαξε κάπως το interface κ το έκανε κ πιο αργό στο browsing.
Για μένα αν τ πάρετε κούτα μην κάνετε system update.
Το είχα πάρει 150 κ θήκη 170 έχει πέσει πολύ η τιμή αγοράστε άφοβα!!

  • Ταχύτητα
  • Ανάλυση οθόνης
  • Ποιότητα ηχείου
  • Φωτογραφίες
  • Αντοχή
  • Βάρος
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μπαταρία
Σου φάνηκε χρήσιμη;

stivkaras
2
25 στους 36 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Πολύ μέτριο, κάλη τιμή (120e) για επώνυμο ταμπλετάκι.
Μετά από 1,5 χρόνο με παιχνίδι καθημερινά καμία ωρίτσα το ταμπλέτα πλέον είναι για πέταμα σέρνετε ! Το έχω τέλειος άδειο από apps μόνο δυο παιχνίδια, μπορεί να φταίνε και οι αναβαθμίσεις που έχει κάνει.
Εξωτερικά είναι πολύ λεπτό πιάνετε με το ένα χέρι αλλα γλιστράει πολύ, θα χρειαστείτε σίγουρα θήκη. Για μένα έχει το σωστό μέγεθος να ενα τάμπλετ τα 10' είναι μεγάλα και βαριά.
Για ίντερνετ, youtube και απλά παιχνίδια είναι καλό, δυστυχώς στα βαριά παιχνίδια δυσκολεύετε. Η μπαταρία δεν κρατάει πολύ, περίπου 5 ώρες συνεχόμενης χρήσης, το προηγούμενο lenovo που είχα με 7000mah κρατούσε παραπάνω, με ελαφριά χρήση πάει δυο μέρες. Φορτίζει πλήρες σε περίπου 3-4 ώρες εγώ το Βάζω το βραδύ και δεν με ενοχλεί αυτό. Στους 8 μήνες ποια το φορτίζω κάθε μέρα.
Από ήχο είναι αρκετά δυνατό, από εικόνα απλός ικανοποιητικό.
Για φωτογραφίες φυσικά δεν κάνουν τα τάμπλετ.
Δυστυχώς έχει αδύναμη απολαβή σήματος wifi, έχω άλλες δυο συσκευές δίπλα έχουν όλες φουλ σήμα, αυτό δυο γραμμούλες και συχνά αποσυνδέεται.
Το λογισμικό του είναι android 11.
Συνοψίζοντας για απλή εως μέτρια χρήση με αυτά τα χρήματα είναι μέτριο, για λίγο ποιο βαριά παιχνίδια δεν κάνει ζεστένετε και κολλάει απίστευτα, αν θέλετε σούπερ επιδόσεις χρειάζεται να ανεβείτε πολύ στην τιμή.

  • Ταχύτητα
  • Ποιότητα ηχείου
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Βάρος
  • Ανάλυση οθόνης
  • Φωτογραφίες
  • Αντοχή
  • Μπαταρία
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • christos_cherakis

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    για απλή χρήση και για παιδάκια είναι πάρα πολύ καλό .ωραία οθόνη σχετικά γρήγορο με καλή ανταπόκριση η οθόνη

    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Ταχύτητα
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fieslayersta
    1
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Διαστημικά αργό και σπαστικό τάμπλετ. Είναι ανυπόφορο και δυστυχώς επιβεβαιώνει το ότι παίρνεις ότι πληρώνεις. Καλύτερα στα ίδια λεφτά κάποιο τάμπλετ λιγότερο επώνυμης μάρκας, το συγκεκριμένο είναι πολύ αργό , έχει κακή απόκριση στην οθόνη αφής και γενικά σέρνεται, μείνετε μακρυά

    • Αντοχή
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    • Βάρος
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dpanosd
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Το έχω πάρει για επαγγελματική χρήση και όχι για φωτογραφίες. Είμαι ικανοποιημένος με την λειτουργία του και σε θέμα μπαταρίας και σε θέμα ταχύτητας.Έχω 2 ίδια. Θα το ξαναέπαιρνα

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • teolamp85
    5
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για YouTube, μουσική και σερφαρισμα είναι ότι πρέπει! 2ημερες κρατά η μπαταρία τουλάχιστον σε χρήση. η αναμονή είναι ακόμη μεγαλύτερη. δεν είναι ότι πιο σβέλτο (4gbram) αλλά τάμπλετ με one ui 6.0( android 14) και ενημέρωση ασφαλείας δεν βρίσκεται εύκολα σε αυτά τα λεφτά. ευχαριστημένος. αν υπήρχε έκδοση με 6gb ram θα ήταν τέλειο

    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Ταχύτητα
    • Φωτογραφίες
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Simon_says
    2
    2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    2 Αστερια μονο και μονο για το οτι μπορεις να δεις καμια ταινια και για την μπαταρια η οποια απλα δεν ειναι κακη , κατα τα αλλα γνωμη μου μην το σκεφτειτε να το παρετε ουτε κατα διανοια , εγω εχω αυτο η ανηψια μου το lenovo tab M9 to 3gb ram 32 storage η ανηψια μου ,οποιο ειναι κλασικα ανωτερο και φενεται στο Mobile legeneds bang bang που παιζουμε και οι δυο, to samsung ειναι αργο ακομα και στην οθονη φενεται καλυτερο το lenovo
    και που να το περιμενες ! ηχεια ποιο δυνατα του lenovo , δεν ξερω ξενερωσα με smasung παλια τα budget της προιοντα ηταν καλα! παλαια ομως, για να σωσω μελοντικους αγοραστες ξαναλεω αν ειναι να παρετε καποιο απο τα δυο παρτε το lenovo το 3gb προφανως το οποο ακομα να πω! οτι ειναι και φθηνοτερο!!! Κριμα για την samsung αλλα the truth must be told!

    • Μπαταρία
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandra_Socev7248
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Το τάμπλετ είναι τέλειο για τα χρήματα του,το έχω 2 χρόνια και δεν έχει κολλήσει καθόλου,πήρα το silver white και φαίνεται τέλεια!

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikos_Kounoupiotis
    5
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάποτε (μιας κ το έχω αρκετά χρονια) ήταν το δεξί μου χέρι...
    Δυστυχώς πια έχει γίνει κ τα 2 μου χέρια...
    Δεν βρίσκω λόγο να μην το πάρει κανείς...
    UPDATE: Πηρε Android 14 και UI 6 πριν 4 μέρες (25/1/24)...

    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Ταχύτητα
    • Φωτογραφίες
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Michael_Spyridopoulos
    3
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    το ταμπλετ είναι ικανοποιητικό για το κόστος αγοράς. Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή, όμως η ταχύτητα απόκρισης και η διάρκεια της μπαταρίας απλά ανεκτά.

    • Ανάλυση οθόνης
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
    • Ποιότητα ηχείου
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • James_Arvanitis
    4
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι ένα τίμιο ταμπλετάκι με την γνωστή ποιότητα της samsung αλλά με πολύ χαμηλά χαρακτηριστικά. Για χρήση στο σπίτι ή βοηθητικό δεν θα παρουσιάσει προβλήματα σε απλές εφαρμογές.

    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Efithe98
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Πολύ καλό για τα λεφτά του. Δεν κολλάει ακριβώς απλά κάποιες φορές αργεί να εκτελέσει την οδηγία που του δίνεις. Το θέλω για να διαβάζω στίχους μέσω ενός προγράμματος και για τη δουλειά αυτή είναι άψογο. Η μπαταρία κρατάει αρκετές ημέρες με τη χρήση αυτή. Αν το θες για social media, gaming ή κατι παρόμοιο καλύτερα να επιλέξεις κάποιο λίγο πιο ακριβό. Σχέση ποιότητας και τιμής εξαιρετική.

    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Ταχύτητα
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • RoboG
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αν ψάχνετε ενα pad για every day browsing, social, moves, smart home κτλ είναι η καλυτερη λύση σε σχέση με τα χρήματα του και τα specs.

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tasosel
    5
    13 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχω παρει τρία για τις κορουλες μου μετά από 6 σκληρούς μήνες δοκιμασίας στα παιδικά χεράκια τους μόνο η οθόνη θέλει σκούπισμα όλα τα άλλα λειτουργούν άψογα. Με ένα αρνητικό μετά από 12 ώρες συνεχούς χρήσης υπερθερμενονται και κλείνουν!Πάλι καλά που κλείνουν κιόλας αλλιώς θα πηγαίναμε για 24 χωρίς σταματημό. Αυτά και αλλα πολλά όταν κλείσουμε χρόνο πρώτα ο θεός.

    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • rafZ
    4
    13 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    για τα 130€ μια χαρά , εγώ το πήρα. εναλλακτική της τηλεόρασης NETFLIX DISNEY+ YOUTUBE για browser μουσικούς SPOTIFY άντε και καμιά τράπεζα , email ικανοποιημένος είμαι , έτσι και αλλιώς τι 1000€ τι 100€ το 90% του κόσμου τις ίδιες βασικές λειτουργίες που ανέφερα κάνει , όποτε παρά είναι αρκετό το ταμπλετακι

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vangelis19
    4
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρκετά γρήγορο για Καθημερινή χρήση (μουσική - παιχνίδια). Είναι ελαφρύ και αρκετά ανθεκτικό. Ο φορτιστής που περιέχει το φορτίζει υπερβολικά αργά.

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mixosp
    4
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά δίκτυο σύνδεσης: Wi-Fi + 4G-LTE

    Πρόκειται για ένα τίμιο ταμπλετ για τα χρήματα του και για χρήση σε βασικές λειτουργίες, όπως youtube, browsing, social κλπ. Μπορει κάποιες φορές να αργεί λίγο να ανταποκριθεί, χωρίς όμως να κολλάει. Επίσης η οθόνη θα μπορούσε να έχει καλύτερη ανάλυση και ποιότητα εικόνας. Η μπαταρία κρατάει αρκετές ώρες με φυσιολογική χρήση. Γενικά είναι ένα μικρό και μέσης κατηγορίας ταμπλετ για βασική χρήση.

    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panos_G94
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τα λεφτά του είναι άριστο...μόνο αν θες πολύ δυνατά παιχνίδια πας για κάτι άλλο..για καθημερινή χρηση και ταινίες δεν έχω λόγια,αξίζει τα λεφτά του

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ελένη@Καναλα
    5
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με το τάμπλετ.
    Δεν κολλάει Ούτε στο Netflix ουτε στο You tube Ούτε στα παιχνίδια. Το πήρα για το γιο μού που είναι 6 χρονών. Το έχω σχεδόν 2 χρόνια. Δεν μου αρέσει μόνο στις φωτογραφίες .

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Despina_L4695
    3
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Δεν είναι και το καλύτερο tablet που έχω πάρει κολλάει αρκετά δεν είναι γρήγορο αλλά για μουσική είναι ότι πρέπει ειδικά με ακουστικά

    • Ποιότητα ηχείου
    • Αντοχή
    • Μπαταρία
    • Ανάλυση οθόνης
    • Φωτογραφίες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • XENIA_GOLD
    3
    3 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Περιμένεις «δέκα ώρες» για να ανοίξει και άλλες τόσες για να ανοίξει μια εφαρμογή, περίμενα κάτι καλύτερο...

    • Ανάλυση οθόνης
    • Βάρος
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    • Μπαταρία
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giannis58
    4
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά δίκτυο σύνδεσης: Wi-Fi + 4G-LTE

    για τα χρηματα του ειναι καλο.δεν χανει την επαφη του με τους δορυφορους ουτε την συνδεση του στο διαδίκτυο.συνδεδη cosmpote

    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Marilou_Sim
    3
    3 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το πήρα για πολύ ελαφρυα χρήση, διαβάζω έγγραφα, αλλά ακόμα και εκεί πολλές φορές αργεί να γυρίσει τη σελίδα. Φαντάζομαι για περισσότερα θα κρασαρει. Αν θέλετε περισσότερα από ένα ταμπλετ μην το προτιμήσετε.

    • Μπαταρία
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Φωτογραφίες
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα ηχείου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • iordanis_(JoyBoy44)
    3
    1 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το χρησιμοποιώ κυρίως για να έχω την εφαρμογή της Alexa για τίποτε άλλο μέχρι στιγμής και είναι πολύ αργό. Δεν με ενοχλεί προσωπικά γιατί δεν το πολύ χρησιμοποιώ. Αλλά όποιος το θέλει για τακτική χρήση δεν αξίζει.

    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    • Βάρος
    • Μπαταρία
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Christos_A_Miltsakakis
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το πήρα για την κόρη μου (6ετων) αλλά με θήκη Tech-Protect X-Armor Back Cover Σιλικόνης Baby Color (Galaxy Tab A7 Lite) . Αξίζει τα χρήματα του.

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vasilimi
    2
    8 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μονόδρομος σε αυτό το μέγεθος οθόνης, αγοράστηκε για Web browsing, ταινίες και απλό gaming. Δυστυχώς είναι τόσο αργό στα πάντα που δεν αξίζει την αγορά. Είχα αγοράσει 2 Samsung tablets στο παρελθόν και ήμουν ευχαριστημένος, αυτό δεν θα έπρεπε καν να πουλιέται στα μαγαζιά. Κρίμα, με καλύτερη cpu/gpu το ταμπλετ θα έκανε τη δουλειά του.

    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Μπαταρία
    • Ταχύτητα
    • Φωτογραφίες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • deli_gkousk
    2
    8 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν κάνει για παιχνίδια ενηλίκων. Μόνο 1 ανεβάσαμε και κολλάει Συνέχεια!, για να παίζει κάνα παιδάκι Μίκυ μάους μπορεί να είναι οκ. Κρίμα τα 130 ευρώ.

    • Ποιότητα ηχείου
    • Αντοχή
    • Φωτογραφίες
    • Βάρος
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stevemanjou64
    5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι ένα πολύ καλό tablet.Μας εξέπληξε ιδιαίτερα η ποιότητα ήχου και η ένταση (Dolby atmos), ακούγεται εξαιρετικά.ειμαστε πολύ ικανοποιημένος ως τωρα

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Periklis_Syridakis
    5
    22 στους 29 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικό για τα χρήματα του,αρτιοτατο λειτουργικά, τρέχει γρήγορα τις εφαρμογές, εξαιρετική ποιότητα ήχου,παναλαφρο κατά τη μεταφορά του, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, συναγωνίζεται στα ίσα tablets των 300€.Οσοι παρουσιάζουν τυχόν προβλήματα σε σχέση με το ότι είναι αργό,δεν έχει καλή ποιότητα λήψης φωτογραφιών βίντεο ή οποιαδήποτε άλλη δυσλειτουργία ας μην ξεχνούν ότι το αγόρασαν με κάτω από τα 150€ γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο να είναι πανευτυχής που έχουν ένα τέτοιο πολυεργαλιεο στα χέρια τους με μηδαμινά σχεδόν χρήματα μπροστά σε εκείνα που προσφέρει, εάν επιθυμούσαν κάποια καλύτερη ποιότητα ας έβαζαν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη,το εργαλείο αξίζει με το παραπάνω τα χρήματα του.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, ειδικά για εκείνους που το χρειάζονται για social,video streaming και παρακολούθηση ταινιών ή άλλων προγραμμάτων θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι.

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • smeggos
    5
    9 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Φτου μην το ματιάσω, πολύ δυνατό. Ταχύτητα, οθόνη, μπαταρία. Το παραμικρό. Το χρησιμοποιώ για ψυχαγωγία κυρίως, και έχω σχεδόν καταργήσει το PC. Από τα καλύτερα ταμπλετακια

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dark_Skies
    4
    17 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δοκιμή σε zoom, browsing και μουσική (spotify) ανταποκρίθηκε άμεσα, δεν κόλλησε. Βολικό για βίντεο στο youtube. Καλός ήχος και επιλογή dolby atmos για βελτίωση ήχου σε ταινίες κλπ. Ωραία χρώματα, ξεκούραστη οθόνη κι εξωτερικά είναι όμορφο. Στις πιο βαριές εφαρμογές καθυστερεί λίγο αλλά τις ανοίγει. Σίγουρα δεν είναι για σχέδιο με pen και για βαριά παιχνίδια αλλά τα συνηθισμένα τα παίζει χωρίς θέματα. Η μπαταρία κρατάει αρκετά αλλά αργεί να φορτίσει. Στη συσκευασία έχει έναν φορτιστή με κοντό καλώδιο και δεν είναι quick charge, δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε ούτε με quick charge φορτιστή άλλης εταιρίας παρόλο που ήταν type c. Δεν πειράζει για την τιμή του είναι αξιοπρεπέστατο, κάνει τα βασικά task.

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xnitso_nitsios
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το ταμπλετάκι για τα λεφτά του είναι άριστο εγώ το έχω για καμιά ταινία, youtube σημειώσεις και κάτι ψιλοπράγματα.. και για να ξεκουράζεται το κινητό μου.. θα το αγόραζα ξανά καλή ποιότητα.
    Ενημέρωση 8/11 2023.. Όλα καλά όπως είπα το μόνο πράγμα που με ενοχλεί είναι ότι αν το ανοίξεις από την αρχή αργεί να ανοίξει κατά τα άλλα όπως είπα άριστο

    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Ταχύτητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

2982 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
dimitra_nouska

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Σε περίπτωση μη αναβάθμισης, ποιο android έχει; δηλαδή εργοστασιακά όπως το αγοράζουμε;

pgp74

Το έχω αναφέρει και στην αξιολόγηση μου, αναβαθμίστηκε σε Android 13.

Δες όλες τις ερωτήσεις (28)

Παρόμοια προϊόντα

Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7" με WiFi (3GB/32GB) GreySamsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7" με WiFi (3GB/32GB) GreySamsung Galaxy Tab A9 8.7" με WiFi (4GB/64GB) GraphiteSamsung Galaxy Tab A9 8.7" με WiFi (4GB/64GB) GraphiteXiaomi Redmi Pad SE 11" Tablet με WiFi (4GB/128GB) Graphite GrayXiaomi Redmi Pad SE 11" Tablet με WiFi (4GB/128GB) Graphite GraySamsung Galaxy Tab A9 8.7" με WiFi (4GB/64GB) ΓκριSamsung Galaxy Tab A9 8.7" με WiFi (4GB/64GB) ΓκριSamsung Galaxy Tab A7 (2020) 10.4" με WiFi (3GB/32GB) Dark GreySamsung Galaxy Tab A7 (2020) 10.4" με WiFi (3GB/32GB) Dark Grey
από 170,88 €από 135,00 €από 143,94 €από 133,50 €από 229,00 €
ΚατασκευαστήςSamsungSamsungXiaomiSamsungSamsung
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz-
Μέγεθος Οθόνης8,7 "8,7 "11 "8,7 "10,4 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες